Ada-jeje Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Musimy cos takiego powtorzyc w Libiazu, mysle ze tym razem w szkole w ktorej byla zbierana karma, tam dyrekcja jest chetna do wspolpracy. Quote
Weronikaa Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Super zdjęcie... A ja nie mogę sobie darować, że nie byłam, bo okazało się, że nie mam jak dojechać, bo tata wziął auto do pracy :placz::placz::placz: Następnym razem będę na pewno ! I to nie tylko na takiej wystawie, ale też na różnych innych akcjach z Fundacją :loveu: ! Quote
dominik_a Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Bazarek Kosmetykowy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10754844#post10754844 Quote
Ada-jeje Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Osoby ktore w tym miesiacu zasilily konto fundacji to: stali nasi sponsorzy Natalia i Pawel z forum szwajcarow 60 zl., Magdalena K. z Chrzanowa 20 zl., Anna S. z Ledzin 100 zl. i Anna B. z B.B. 50 zl dla dziadzia jak rowniez Sonia O. 20 zl. Wszystkim goraco DZIEKUJEMY :loveu::loveu::loveu: za wspieranie naszej dzialalnosci. Quote
Ulaa Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Napisałam przykładowy plan pokazów, które możnaby włączyć do przyszłej imprezy, pokażę Wam na spotkaniu kiedy będziemy pisac protokół z poprzedniego. Mam też kilka propozycji miejsc w Chrzanowie, w tym tygodniu możnaby podejśc popytac. Quote
Ulaa Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Bigielek z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118848 stracił i odzyskał DT (cudem), ale bardzo pilnie potrzebna mu kastracja. I domek. Quote
Ada-jeje Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Ulka jestem bezrobotna, czy masz juz gotowe pismo do prokuratury odnosnie Maszki, mam fotki obdukcje wetki i czekam tylko na pismo i ide do prokuratury. Quote
Ulaa Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Jeśli jedziemy jutro do Koszałka, to czy możemy wstąpić od razu do 2 szczeniaczków suczek (w Balinie i Luszowicach) zobaczyć domki i podpisać umowy adopcyjne? Jedna sunia to ta z przepukliną. Quote
Ada-jeje Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Nie ma sprawy najpierw do prokuratury a pozniej dalej w trase jak zwykle okolo 12.00 bede pod Twoja brama. Quote
Ulaa Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Czy można dowiedziec się czegoś o suni "Diana", która jest na stronie? Quote
Ada-jeje Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Ta sunia jest u nas w Chrzanowie, facet przyjechal z nia do Psar liczac ze tam DS dla niej znajdzie, on juz ma dwa psy a to jest podrzutek ale zalozyl jej ks. zdrowia to jeszcze szczeniaczek ale bardzo bojazliwa, mam zamiar ja pokazac w Libiazu na miejsce Usi. Quote
Ada-jeje Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Nie wiele wyszlo z naszych planow jak zwykle, Mufinki nie udalo sie zlapac za to odebralismy dwa szczeniaki ktore zostaly wydane bez naszej wiedzy byle sie pozbyc.:mad: Pierwszy szczeniaczek zostal wydany do ludzi w wieku okolo 80 letnich i do tego na nieogrodzona posesje :angryy: za to druga kochana sunieczka poszla do domu mozna by przypuszczac dobrego i do madrych ludzi sadzac po obejsciu. Niestety :shake: wszystko na pokaz, maluszek spal w budzie nawet w nocy byl zostawany na zewnatrz a jest to pies tylko i wylacznie do mieszkania zeby bylo ciekawiej to jeszcze dziecko z ADHD ktore to na moich oczach kopnelo psinke. :diabloti: Adrenalina podniosla mi sie automatycznie dalsza rozmowa i decyzja byla blyskawiczna, odebranie szczeniaka, a nam pozostal tylko niesmak, zlosc i nienawisc do ludzi po dzisiejszych wizytach. :-( Quote
IKA & SONIA Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Moja szefowa zgodziła się na zostawienie plakatów w firmie, więc je jutro zawioze do Jaworzna. Może ktoś zauważy którąś bidę dzieki temu. Quote
Jade_Natalia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 ja też mam małego szczylka w domu:evil_lol:. Brat kupił dla swojej dziewczyny, ale na razie musi być u nas.:p Quote
Weronikaa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 A ja znów of topuję, no ale nie mogę się powstrzymać, żeby tego nie napisać! Okazało się, że ten piesek, którego znalazłam, i który zamieszkał u mojej babci, należy/ał do takiego gościa, który zupełnie nie dba o swoje psy ! :angryy::angryy::angryy: On ma wielkie gospodarstwo, i 4 lub 5 psów/suczek ! Wszystkie oczywiście na łańcuchach, chude itp. Małemu pewnie udało się uciec...Na szczęście.. :shake: Gdy dziadek się o tym dowiedział, że Czaruś jest psem tego dziada (oczywiście dziadek powiedział to inaczej.. :cool1: %^*(^*(&) to tak się wkurzył, i powiedział, że gdyby ten gościu przyszedł po niego, to zaatakuje go widłami i da mu w mordę, za te wszystkie biedne pieski !!!! :diabloti: Quote
Lintie Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Byłam dzisiaj na stacji benzynowej, gdzie w poniedziałek widziałam sunię rudaskę. Niestety, dziś już jej nie było. Zostawiłam pracownikom stacji mój numer telefonu. Quote
malawaszka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Zaginęła w Mysłowicach taka sunia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10780037#post10780037 Zaginęła w okolicach ul. Janowskiej: http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc=Mys%B3owice,+Janowska&Submit=Szukaj&long=19.123744&lat=50.234722&type=1&scale=2 to pies, który tylko szukał miejsca gdzie się wcisnąć w kąt - nie wiem jak znaleźć psa, który jeśli wychodzi to tylko nocą i pewnie tylko po kątach się czai, nie wyjdzie na wołanie, jest kompletnie zamknięta w sobie :-( Zostały powiadomione lecznice, schroniska, straż miejska, porozwieszane plakaty, przeczesane okoliczne krzaki, sąsiednie podwórka, zabudowania; Proszę miejcie oczy otwarte na Negrę :shake: Quote
Weronikaa Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Gdyby ktoś miał ochotę to zapraszam do galerii Tofiego :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119574 Quote
Ada-jeje Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Wczoraj z hanek bylismy na interwencjach, w trzech miejscach o dziwo :crazyeye: w jednym miejscu gosciu nie protestowal, a wrecz przyznal nam racje i po tygodniu jedziemy na kontrole bo tak sie umowilysmy ze warunki dwoch psow przy budzie zostana przystosowane do wymogow zgodnie z ustawa. Z jednego miejsca hanek ma fotki, i tam sa dwa psy do adopcji, jeden z nich mial zlamana lapke i teraz chodzi na trzech lapkach. Najgorsza jest sprawa w Trzebini z baba ktora nadal trzyma dalmata na lancuchu przy budzie.:mad: wczoraj dostala nastepne ostrzezenie. Nadchodzi jesien a pozniej zima. Ale co dalej :crazyeye: zrobic z tym fantem. :angryy::angryy::angryy: Quote
Ulaa Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Mail z wczoraj 22:35 Nadawcą jest "Ania": Jeśli faktycznie jesteście z fundacji to się odpieprzcie od psa dalmatyńczyka-bez rodowodu czyli nie rasowego z ul. 1 maja ***. Jeśli wy nie chcecie mieć problemów, to nie radzę zaczynać. Zrobiliście kiedyś zdjęcia bez zgody właściciela, nie pokazaliście legitymacji przy spotkaniu z właścicielem. No czy faktycznie sąsiad-jechowiec ma rację dzwoniąc ciągle do was, że pies szczeka- to nie jest powód do straszenia. Ja będę działąć jak dalej sobie te siksy z proanimals będą sobie pozwalać. A jak szukacie łosi to w urzędzie miasta szukajcie albo się od*******cie od zwykłych obywateli, bo każdy ma kundla na sznurku i nikomu to nie przeszkadza, a jak wam to nie pasuje to zapłacicie w sądzie zaz obelgi- wy i sąsiad debii czyżby groźby? Quote
Ada-jeje Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Strachy na lachy musimy pomyslec jak to ugryzc ale dobrze ze wiem juz jaki to adres bo dzis dzwonilam do kogos w tej sprawie, umilimy babce zycie :diabloti::diabloti::diabloti: Po przeczytaniu tego meila adrenalina podskoczyla mi automatycznie. :angryy::angryy::angryy: Ale wczoraj nie byly tam siksy, a nie przypuszczam ze ja tak wygladam. Quote
Recommended Posts