Ada-jeje Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Ruth witaj w domu, plakaty napewno dziewczyny Ci podesla zreszta sa tez na stronce ale napewno nie wszystkie, ale juz dzis otrzymalismy nowe ulotki ktore wyslalam do hanek, bo to sciaga od innej fundacji i jak nasza hanus je poprawi dla nas to wtedy nas czeka troche pracy, 23.08 jestesmy zaproszeni na wystawe psow do Psar. Quote
IKA & SONIA Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Ulaa napisał(a):Pani z Karniowic, która miała brac Krówka reflektuje nadal na pieska :) Może byc także sunia, ale ma spełniac następujące warunki: - wielkośc średnia (nie mały i nie duży) - szczekacz ;) - nieagresywny - młody - zdrowy Propozycje? :cool3: W takim razie Kajtek nie spełnia kryterium pierwszego, bo jest mały. Szkoda, bo już długo czeka na adopcję.:shake: Quote
hanek Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='Ruth'] Są może jakieś plakaty psiaków do rozwieszenia? Wszystkie plakaty aktualne są tutaj: http://proanimals.org/posters.php Quote
IKA & SONIA Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Nie będzie mnie przez najblizszy tydzień, wyjeżdzam nad Solinę. Gdyby jednak działo się coś w kwestii moich podopiecznych jestem pod tel. Quote
IKA & SONIA Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Ulaa napisał(a):Solina :loveu: Miłego wyjazdu Kasia! Dzieki Ulaa :lol: Byłam tam jako dziecko i bardzo mile wspominam tamte wakacje. Pięknie jest w Bieszczadach :loveu: Quote
Weronikaa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Przypominam, że w połowie sierpnia, Sarka miała mieć sterylkę ! Quote
Ruth Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 W przyszłym tygodniu, 20 sierpnia o 8:30 ma być sprawa Bory w Sądzie Grodzkim. Czy to jest rozprawa otwarta? Quote
hanek Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Ruth napisał(a):W przyszłym tygodniu, 20 sierpnia o 8:30 ma być sprawa Bory w Sądzie Grodzkim. Czy to jest rozprawa otwarta? A o 10.00 w tym samym dniu Rebitka. Otwarta, o ile dobrze rozumiem. Quote
Ada-jeje Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Tak wszystkie rozprawy sa otwarte, termin nastepnej sprawy psow z kroliczych klatek to wrzesien ale daty dokladnie nie pamietam bo juz oddalam info naszej prawnik. Quote
Ulaa Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Zgłoszono 2 zagłodzone psy zamknięte w kojcu bez niczego. Wg opisu, doszło już u nich do samotrawienia się mięśni. To długo nie potrwa... Psy są pod "opieką" pijaka. Raczej nie uda się do niego przegadac i trzeba będzie psy odebrac, aby je uratowac. Nie mamy nigdzie miejsca :placz: Quote
Ada-jeje Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Taka sama informacje odebralam w Trzebini, psy szkielety w kojcu, rowniez facet wyjechal a do psow nikt nie zaglada. Bezsilnosc przytlacza mnie calkowiecie, wszystko zamyka sie w jedno nie ma jak interweniowac bo nie ma zadnych DT. :placz::placz::placz: Quote
Weronikaa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 A wiecie już może jakiej wielkości są te pieski zagłodzone ???? Małe, duże ???? Quote
Ulaa Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 1). W Babicach przy ruchliwej drodze błąka się młoda mix ONkowata. Ludzie ją dokarmiają, ale w każdej chwili może strzelić ją auto. Wystraszona, zaniedbana, bardzo chuda. Ma duże sutki i ogromny apetyt... 2). Do oddania 3 kocięta od bezdomnej kotki: 2 bure dziewczynki i 2 czarno-bialy kocurek. Są w Chrzanowie. 3). W Płazie znaleziono młodego (jak to pan określił "z wiosny") Husky lub Malamuta, ze smyczą i kagańcem. 4). W lecznicy jest kotka szylkret tricolor :cool3: Śliczna. Może zostac tam do czasu znalezienia domku (tzn nie w samej lecznicy ofkors ;)). Kociak z obietnicą darmowej sterylki. 5). W obecnym Przełomie ukazał się artykuł. Quote
Weronikaa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Zapraszam na bazarek dla Dziadzia !!! :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118428 Quote
Ulaa Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Może coś podobnego zorganizujemy? :evil_lol: http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=523654 Quote
Ada-jeje Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Pomysl lepiej co przygotowac na 23.08. na wystawe dla psow, chyba ze z tego tez rezygnujemy. :crazyeye: Quote
Ulaa Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Mogę wziąc berneńczyki i wózek wiklinowy, gdzie naładujemy ulotki i takie tam. Zawsze budzi spore zainteresowanie, ludzie będą zatrzymywac się i można im wtedy nakłaśc coś do głowy ;) A tutaj sunia z Babic http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10686546 Hanek proszę, wstaw ją na stronkę. Chyba nic więcej nie możemy zrobic :-( Quote
Weronikaa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 A gdzie jest ta wystawa ??? :cool3: Bo zgubiłam rozkład wystaw krajowych :shake: W Zakopanem byłam na krajowej, było super, chciałabym jeszcze coś takiego przeżyć.. :loveu: Quote
Ada-jeje Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 W Psarach 23.08 o godzinie 17.00 Ula i hanek musimy juz myslec o puszkach, mamy bardzo malo czasu. Quote
Ulaa Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Weronika to jest wystawa kundelków, taka zabawa. Nie ma nic wspólnego z prawdziwymi wystawami :) Quote
Weronikaa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ulaa napisał(a):Weronika to jest wystawa kundelków, taka zabawa. Nie ma nic wspólnego z prawdziwymi wystawami :) Wow, fajnie ! :) po konsultacji z mamą stwierdzam, że jedziemy z Tociem ! więc jak Wy będziecie, to się zobaczymy :) ! Quote
Jade_Natalia Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 A może wziąć pieski, które szukają domu z plakietkami na smyczach"szukam domu". Fajnie, że są takie wystawy:p, niedaleko nas. Niestety my z Zuzą się nie załapiemy, bo rodzice wyjeżdżają. Quote
Ruth Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Jeżeli potrzebujecie pomocy na tej wystawie przy ulotkach albo czymkolwiek to ja chętnie pomogę. Co do DT to może zróbcie fundacyjne plakaty z prośbą/apelem o zgłaszanie się DT jeśli ktoś byłby chętny do takiej pomocy - ja je porozwieszam w strategicznych miejscach ;). Quote
Weronikaa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Aha, no tak, ja również oferuję pomoc, też tam będę więc nie mogę się "marnować" ;) Quote
Recommended Posts