Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hanek można poprawić w danych Kajtka 2 razy na tak przy kastracji i szczepieniach. Na koty był równiez sprawdzany i nic im nie robi. Z suniami ma kontakt i jest zakochany. Nie znamy tylko reakcji na psy.

Posted

IKA & SONIA napisał(a):
Hanek można poprawić w danych Kajtka 2 razy na tak przy kastracji i szczepieniach. Na koty był równiez sprawdzany i nic im nie robi. Z suniami ma kontakt i jest zakochany. Nie znamy tylko reakcji na psy.

I jego opis też by można było zmienić. Bo to jest już pies, bez żadnych problemów, w pełni gotowy do adopcji.

Posted

TO JEST DZIEŁO!!!!!!! Chyba najlepsza stronka Fundacji w całym necie!!!!! Rewelacyjny podział menu, genialne rozwiązania!!!! I te komenty przy zwierzakach :loveu:
Warto było tyle czekac na taki efekt, bo nikt nie wymyśliłby i nie wykonałby lepiej!!!!

Małe pytanka 2: co z księgą gości i jak będzie aktualizowana stronka? Kosmetyka jeszcze została (brakujące fotki zwierzakow np w TM i w nowych domach) ale moim zdaniem stronka może spokojnie już ruszac!! Chociaz napradę księga gości by się przydała, żeby ludzie mogli rozpływac się w zachwytach tak jak ja teraz :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Witam wszystkich ponownie, cieszę się, że strona się podoba :)

[quote name='Ada-jeje']czy nie moglo by byc od razu na stronce jak sie ja otworzy nasze dane t.z. nr.KRS, NIP no i nr. konta?
Wszelkie dane rejestrowe zostały wypisane w dziale o nas, natomiast wszelkie informacje na temat wsparcia dla fundacji (w tym dane potrzebne do przelewów) zostały umieszczone w dziale jak pomóc. Oba są od razu widoczne i łatwo dostępne, więc myślę, że nie ma potrzeby umieszczania tych informacji na stronie głównej.

[quote name='Weronika13']Chciałam też zapytać, czy ja też będę wpisana do CZŁONKÓW FUNDACJI, jako wolontariuszka ??????
To nie ode mnie zależy ;)

[quote name='Ulaa']jak będzie aktualizowana stronka?
Chwilowo przeze mnie i hanka, ze wskazaniem na hanka ;) Jednak kiedy tylko skończę pracować nad panelem administracyjnym, oczywiście i Ty będziesz miała do niego dostęp.

[quote name='Ulaa']Chociaz napradę księga gości by się przydała, żeby ludzie mogli rozpływac się w zachwytach tak jak ja teraz
Część wpisów z Waszej księgi dotyczyła konkretnych zwierząt, dlatego właśnie dodałem możliwość wpisywania komentarzy bezpośrednio na ich stronach. Jeśli jednak będą chcieli tylko wyrazić swoje uznanie, mogą to zrobić w inny sposób ;)

[quote name='Ulaa']Kosmetyka jeszcze została (brakujące fotki zwierzakow np w TM i w nowych domach)
Cóż, trochę jest tam tego - sama wiesz to najlepiej ;) ale stopniowo wszystko przerzucimy. Zostało też wbudowanie systemu ogłoszeń bezpośrednio w stronę, no i ten panel administracyjny - tym właśnie zajmę się w najbliższym czasie.

Pozdrawiam

Posted

Weroniko na chwile obecna nie mozesz byc wpisana jako wolontariuszka, twoja pomoc dla fundacji jest niewystarczajaca, zeby sie znalezc w dziale wolontariatu. Trzeba dac z siebie wiecej, duzo wiecej.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Weroniko na chwile obecna nie mozesz byc wpisana jako wolontariuszka, twoja pomoc dla fundacji jest niewystarczajaca, zeby sie znalezc w dziale wolontariatu. Trzeba dac z siebie wiecej, duzo wiecej.

Okey, będę się jeszcze bardziej starać, i mam nadzieję, że kiedyś zostanę wymarzoną wolontariuszką :)

Posted

Nie mogłam się oprzeć, tak fajnie na panią napadły wszystkie. Są jeszcze 2 fotki z "napadu" ale bardziej brutalne :evil_lol:
Jakby Hankowi wpadł do głowy pomysł wstawienia fotek na stronkę do działu "O nas" to ta jest jak znalazł :)

Posted

A ja chciałam się pożegnać, kochane ciotki :cool3: Wyjeżdżam na tydzień w góry, do Zakopanego. Wracam we wtorek, w przyszły tygodniu :p
Gdyby były do mnie jakieś sprawy, to Ulaa, Hanek mają mój tel. więc proszę dzwonić, choć w takim miejscu, to fon często zasięg traci :roll:

Tak więc drogie cioteczki i psiaki ukochane - SI JU EGEJN :loveu::loveu::loveu: !!!!

PS. Pani "Prezes" Jolu, super pani wyszła na tej fotce :lol:!

Pozdrowienia :hand:

Posted

Ulaa napisał(a):
Przekierowanie stronki zrobione!! Teraz wszyscy mogą podziwiać :loveu::multi::loveu:

Super :) Jeszcze tylko TiM zaparkuje domenę gdzie trzeba i będziemy w domu.

Posted

Jest do oddania 5 szczeniaków + matka. Przybłąkała się szczenna i urodziła małe. Pani nie miała sumienia utopic, bo podobno śliczne, a o fundacji dowiedziała się dopiero teraz.
Urodzone ok 20 czerwca 4 suczki i 1 piesek, matka ma podobno ok 3 kg.
Szczeniaki są zarobaczone.

Ręce mi opadły i wszystko, jednak z pewnych względów jest wskazane, aby zając się tym. Chociaż spróbowac, choc może byc ciężko.....

Posted

Ulaa napisał(a):
Jest do oddania 5 szczeniaków + matka. Przybłąkała się szczenna i urodziła małe.

Masz zdjęcia? Dajmy choć na stronę na razie.

Posted

Dzisiaj nad ranem umarła nasza świnka - Gierasek...
Zachorował nagle kilka dni temu i mimo pomocy wet. jego stan ciągle się pogarszał. Dzisiejsza noc była decydująca. Bardzo dzielnie walczył, jednak organizm tak małego zwierzątka szybko się wyziębia, odwadnia...
Umarł między 4 a 5 rano w moim łóżku. Chciałam go ogrzać. Wiadomo było, że nie wytrzyma tej nocy, ale przynajmniej nie był sam...

Żegnaj malutki

• . Przez 5 lat byłeś kochaną wesołą świnką. Należy Ci się pamięć.