Weronikaa Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Mi również baaardzo się podoba :loveu: PS. Chciałam też zapytać, czy ja też będę wpisana do CZŁONKÓW FUNDACJI, jako wolontariuszka ?????? Quote
IKA & SONIA Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Hanek można poprawić w danych Kajtka 2 razy na tak przy kastracji i szczepieniach. Na koty był równiez sprawdzany i nic im nie robi. Z suniami ma kontakt i jest zakochany. Nie znamy tylko reakcji na psy. Quote
Jade_Natalia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 IKA & SONIA napisał(a):Hanek można poprawić w danych Kajtka 2 razy na tak przy kastracji i szczepieniach. Na koty był równiez sprawdzany i nic im nie robi. Z suniami ma kontakt i jest zakochany. Nie znamy tylko reakcji na psy. I jego opis też by można było zmienić. Bo to jest już pies, bez żadnych problemów, w pełni gotowy do adopcji. Quote
Ada-jeje Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Dziewczyny ale ja to wszystko widze napisane na plakacie Kajtka. Quote
Ulaa Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 TO JEST DZIEŁO!!!!!!! Chyba najlepsza stronka Fundacji w całym necie!!!!! Rewelacyjny podział menu, genialne rozwiązania!!!! I te komenty przy zwierzakach :loveu: Warto było tyle czekac na taki efekt, bo nikt nie wymyśliłby i nie wykonałby lepiej!!!! Małe pytanka 2: co z księgą gości i jak będzie aktualizowana stronka? Kosmetyka jeszcze została (brakujące fotki zwierzakow np w TM i w nowych domach) ale moim zdaniem stronka może spokojnie już ruszac!! Chociaz napradę księga gości by się przydała, żeby ludzie mogli rozpływac się w zachwytach tak jak ja teraz :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
hanek Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Kajtkowe poprawiłam, a jak zauważycie coś nieaktualnego przy innych psach, to dajcie znać też! Quote
genobis Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Witam wszystkich ponownie, cieszę się, że strona się podoba :) [quote name='Ada-jeje']czy nie moglo by byc od razu na stronce jak sie ja otworzy nasze dane t.z. nr.KRS, NIP no i nr. konta? Wszelkie dane rejestrowe zostały wypisane w dziale o nas, natomiast wszelkie informacje na temat wsparcia dla fundacji (w tym dane potrzebne do przelewów) zostały umieszczone w dziale jak pomóc. Oba są od razu widoczne i łatwo dostępne, więc myślę, że nie ma potrzeby umieszczania tych informacji na stronie głównej. [quote name='Weronika13']Chciałam też zapytać, czy ja też będę wpisana do CZŁONKÓW FUNDACJI, jako wolontariuszka ?????? To nie ode mnie zależy ;) [quote name='Ulaa']jak będzie aktualizowana stronka? Chwilowo przeze mnie i hanka, ze wskazaniem na hanka ;) Jednak kiedy tylko skończę pracować nad panelem administracyjnym, oczywiście i Ty będziesz miała do niego dostęp. [quote name='Ulaa']Chociaz napradę księga gości by się przydała, żeby ludzie mogli rozpływac się w zachwytach tak jak ja teraz Część wpisów z Waszej księgi dotyczyła konkretnych zwierząt, dlatego właśnie dodałem możliwość wpisywania komentarzy bezpośrednio na ich stronach. Jeśli jednak będą chcieli tylko wyrazić swoje uznanie, mogą to zrobić w inny sposób ;) [quote name='Ulaa']Kosmetyka jeszcze została (brakujące fotki zwierzakow np w TM i w nowych domach) Cóż, trochę jest tam tego - sama wiesz to najlepiej ;) ale stopniowo wszystko przerzucimy. Zostało też wbudowanie systemu ogłoszeń bezpośrednio w stronę, no i ten panel administracyjny - tym właśnie zajmę się w najbliższym czasie. Pozdrawiam Quote
Weronikaa Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 genobis napisał(a): To nie ode mnie zależy ;) Rozumiem ;) Dziewczyny, jak będziecie mogły, to dajcie mi odpowiedź :cool3::cool3::cool3: Quote
Ada-jeje Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Weroniko na chwile obecna nie mozesz byc wpisana jako wolontariuszka, twoja pomoc dla fundacji jest niewystarczajaca, zeby sie znalezc w dziale wolontariatu. Trzeba dac z siebie wiecej, duzo wiecej. Quote
Ulaa Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Odzyskałam nr tel :multi: Można już podawać spowrotem mój nr w ogłoszeniach i gdzie tam jeszcze trzeba. Quote
Weronikaa Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Ada-jeje napisał(a):Weroniko na chwile obecna nie mozesz byc wpisana jako wolontariuszka, twoja pomoc dla fundacji jest niewystarczajaca, zeby sie znalezc w dziale wolontariatu. Trzeba dac z siebie wiecej, duzo wiecej. Okey, będę się jeszcze bardziej starać, i mam nadzieję, że kiedyś zostanę wymarzoną wolontariuszką :) Quote
Ulaa Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Zobaczcie jaka fajna fotka wyszła :) Pani Prezes Fundacji w swoim żywiole Quote
Ada-jeje Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Mialas tylko rozesmiane mordki fotografowac :lol: a nie gebe:diabloti: Quote
Ulaa Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Nie mogłam się oprzeć, tak fajnie na panią napadły wszystkie. Są jeszcze 2 fotki z "napadu" ale bardziej brutalne :evil_lol: Jakby Hankowi wpadł do głowy pomysł wstawienia fotek na stronkę do działu "O nas" to ta jest jak znalazł :) Quote
Ulaa Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Przekierowanie stronki zrobione!! Teraz wszyscy mogą podziwiać :loveu::multi::loveu: Quote
Weronikaa Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 A ja chciałam się pożegnać, kochane ciotki :cool3: Wyjeżdżam na tydzień w góry, do Zakopanego. Wracam we wtorek, w przyszły tygodniu :p Gdyby były do mnie jakieś sprawy, to Ulaa, Hanek mają mój tel. więc proszę dzwonić, choć w takim miejscu, to fon często zasięg traci :roll: Tak więc drogie cioteczki i psiaki ukochane - SI JU EGEJN :loveu::loveu::loveu: !!!! PS. Pani "Prezes" Jolu, super pani wyszła na tej fotce :lol:! Pozdrowienia :hand: Quote
genobis Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Ulaa napisał(a):Przekierowanie stronki zrobione!! Teraz wszyscy mogą podziwiać :loveu::multi::loveu: Super :) Jeszcze tylko TiM zaparkuje domenę gdzie trzeba i będziemy w domu. Quote
gonia1985 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Miłych wakacji Weroniko :) Ja wyjeżdżam w czwartek, ale w przeciwną stronę :) Quote
Lintie Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Dzisiaj koniec bazarku Nerusi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117044 Pliz, podrzucajcie intensywnie na finiszu :razz: Quote
Ulaa Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Jest do oddania 5 szczeniaków + matka. Przybłąkała się szczenna i urodziła małe. Pani nie miała sumienia utopic, bo podobno śliczne, a o fundacji dowiedziała się dopiero teraz. Urodzone ok 20 czerwca 4 suczki i 1 piesek, matka ma podobno ok 3 kg. Szczeniaki są zarobaczone. Ręce mi opadły i wszystko, jednak z pewnych względów jest wskazane, aby zając się tym. Chociaż spróbowac, choc może byc ciężko..... Quote
hanek Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Ulaa napisał(a):Jest do oddania 5 szczeniaków + matka. Przybłąkała się szczenna i urodziła małe. Masz zdjęcia? Dajmy choć na stronę na razie. Quote
Ulaa Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Dzisiaj nad ranem umarła nasza świnka - Gierasek... Zachorował nagle kilka dni temu i mimo pomocy wet. jego stan ciągle się pogarszał. Dzisiejsza noc była decydująca. Bardzo dzielnie walczył, jednak organizm tak małego zwierzątka szybko się wyziębia, odwadnia... Umarł między 4 a 5 rano w moim łóżku. Chciałam go ogrzać. Wiadomo było, że nie wytrzyma tej nocy, ale przynajmniej nie był sam... Żegnaj malutki . Przez 5 lat byłeś kochaną wesołą świnką. Należy Ci się pamięć. Quote
Ulaa Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Mama ze szczeniaczkami http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117554 Quote
Recommended Posts