Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 705
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu: Hakitko, wyrostek prawdopodobnie nie, ale nadal trwa poszukiwanie przyczyny bólu. Robimy różne badania. Leki trochę osłabiły ból, ale dopiero jak będą zrobione wszystkie badania poznamy diagnozę. Dzięki za zainteresowanie. :loveu: :loveu: Pozdrawiam Cię serdecznie:loveu: :loveu:

Posted

RUDASIO i MC. GAYWEREK czekają na DOMEK !!!!!!!
Kto ICH przygarnie. Naprawdę dużo do szczęścia nie potrzebują. Tylko trochę miłości, zainteresowania, miseczkę jedzonka ( nie grymaszą), ciepły kącik do spania i trochę miejsca do pobiegania.
To tak nie dużo i równocześnie , jak się okazuje, tak dużo........ DOMKU znajdź się !!!!!!!

Posted

Evuniu, nie ma za co dziękować. ;)

Oby bóle jak najszybciej ustały, udało się wszystko zdiagnozować - oczywiście jak najbardziej zdrowo i żeby Mała jak najszybciej wyzdrowiała!!! Wszystkiego dobrego, przesyłam milion ciepłych myśli i pozdrawiam serdecznie. :loveu:

A nasz ukochany DUECIK na samą górę!!! Domku przybywaj!!!

Posted

Dzięki :loveu::loveu:Kochani :loveu::loveu: za troskę. Wyrostek wykluczony. Czekamy na wyniki badań na pasożyty. Ale to jeszcze kilka dni potrwa nim będą wyniki. Dostała leki w kierunku zapalenia śluzówki i ból się zmniejszył. Zobaczymy.....
:loveu:Hakitko jutro chyba już będę miała chwilę na zrobienie zdjęć i wysłanie Ci tego. Jak już będzie gotowe to napiszę na gg lub maila . Jak Ty się czujesz??? Jak Twój słupek?? Napisz na gg lub maila do mnie, bo wątek DUECIKU zajmiemy naszymi problemami osobistymi.
A dla naszych MILUSIŃSKICH dalej i nieustająco szukamy DOMKU!!!!!
Wiadomości z oststniej chwoli: Mc Gaywery czują się dobrze, jeszcze mają jajeczka, bo awaria samochodu p. Ewy uniemożliwia dowiezienie Ich na zabieg.
Aaaaa i jeszcze jedno.... mama następnego kociaka: piękna, ok. miesięczna, kolorowa koteczka szuka pilnie domku. Bardzo pilne, bo razem z moimi kotami i psami dostanę eksmisję:oops:

Posted

iczing napisał(a):
ja tez szukam dla nich domku - ale chala , nic mi nie wychodzi:placz:
Eva jaka to jest ta kolorowa koteczka ?
masz zdjęcie ?
może ma więcej rudego?

:loveu: Iczing mała nie:shake: ma rudego. Ona jest trochę biała, trochę czarna , trochę szara i trochę szylkretowa. Ma za to piękne pręgi i taką śmieszną kolorową plamkę wokół noska. Wczoraj wetka powiedziała, że jest śliczna.
A jeśli już ktoś koniecznie chce tylko rude to u mojej koleżanki jest 3 lub 4 rude. Cociaż nie ukrywam, że wolałabym najpierw oddać swoją, bo ukrywam Ją przed mężem:oops::oops::oops:. Podaj, proszę, maila to Ci wyślę zdjęcia.

Posted

Czekają , czekają i czekają :-( :-( :-( :-( :-( i doczekać się nie mogą.....
A tak chciałyby mieć kogoś tylko dla siebie, kogo będą kochać miłością bezwarunkową i komu będą wierne do końca. Tak mało im trzeba, tylko ciepły kącik, trochę jedzonka i ciepłą dłoń, która przytuli, pogładzi, podrapie. Czy naprawdę nikt nie może dać tak mało, aby otrzymać tak wiele??????

Posted

DUECIK na samiuteńką górę!!! No nikt nie chce takich Słodziaków??? :razz:

Dostałam foteczki, opisy i muszę się zabrać za zrobienie bazarku...;)
Dziękuję Kochana Evuniu...:loveu:

Posted

:loveu::loveu:Kochana Hakitko, dziękuję, że pomagasz mi walczyć o te CUDOWNE PSIAKI. Nie wiem, czy te rzeczy komuś się spodobają, czy ceny wywoławcze są dobre itd. , same wątpliwości. A poza tym kto będzie podnosił bazarek. TYlko Ty i ja??? A nie, no i oczywiście :loveu: Zmysł. Na Niego zawsze można liczyć:lol:, bo Jego doba trwa 48 godzin;).
Jeszcze raz DZIĘKI :loveu:HAKITKO !!!!

Posted

[quote name='Zmysł']Doba 48 godzin? Oj przydałoby się!!!
Życzę Ci tego z całego serca. Sobie też. Tylko czy starczy nam siły?
Tu już chyba nikt nie zagląda???? Chyba wszyscy zapomnieli o Mc Gaywerach.... Czy już do końca życia skazane są na schronisko???:-(:-(:-(

Posted

Hakita napisał(a):
Kochani, wybaczcie błagam, że tak długo...:modla::modla::modla:
Ale jest, zrobiłam!!!
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7228096#post7228096

Oby udało się jak najwięcej uzbierać...
Dziękujemy kochanej Evie!!! :loveu::loveu::loveu:

Hakitko, cudowna, Kochana:loveu::loveu::loveu:, dziękujemy, że tyle robisz dla naszych kochanych psiaków - Rudasia i Mc Gaywerka. Mam nadzieję, że tym razem się uda....

Posted

:loveu: Hakitko, trzymam kciuki za powodzenie tego przedsięwzięcia. Może tym razem będzie DOMEK dla naszych :loveu: Mc Gaywerków.
Dziękuję :loveu: Hakitko:loveu:. Różne inne sprawy napisałam Ci w mailu.