Hakita Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Duecik na samiutką górę!!! Evuniu, jak Mała??? OK wszystko??? Quote
Eva Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 :loveu: Hakitko, wyrostek prawdopodobnie nie, ale nadal trwa poszukiwanie przyczyny bólu. Robimy różne badania. Leki trochę osłabiły ból, ale dopiero jak będą zrobione wszystkie badania poznamy diagnozę. Dzięki za zainteresowanie. :loveu: :loveu: Pozdrawiam Cię serdecznie:loveu: :loveu: Quote
Eva Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 RUDASIO i MC. GAYWEREK czekają na DOMEK !!!!!!! Kto ICH przygarnie. Naprawdę dużo do szczęścia nie potrzebują. Tylko trochę miłości, zainteresowania, miseczkę jedzonka ( nie grymaszą), ciepły kącik do spania i trochę miejsca do pobiegania. To tak nie dużo i równocześnie , jak się okazuje, tak dużo........ DOMKU znajdź się !!!!!!! Quote
Hakita Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Evuniu, nie ma za co dziękować. ;) Oby bóle jak najszybciej ustały, udało się wszystko zdiagnozować - oczywiście jak najbardziej zdrowo i żeby Mała jak najszybciej wyzdrowiała!!! Wszystkiego dobrego, przesyłam milion ciepłych myśli i pozdrawiam serdecznie. :loveu: A nasz ukochany DUECIK na samą górę!!! Domku przybywaj!!! Quote
Zmysł Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Ja też tego życzę:loveu: .Trzymaj się:loveu: Quote
Hakita Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Evcia, jak Córcia??? Mam nadzieję, że wszystko ok... DUECIK nasz kochany w górę!!! Quote
shirrrapeira Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 A może ma Twoja córka coś z wątrobą? Może to jakaś zółtaczka. albo zapalenie wątroby.Zbadajcie transaminazy. Quote
Eva Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Dzięki :loveu::loveu:Kochani :loveu::loveu: za troskę. Wyrostek wykluczony. Czekamy na wyniki badań na pasożyty. Ale to jeszcze kilka dni potrwa nim będą wyniki. Dostała leki w kierunku zapalenia śluzówki i ból się zmniejszył. Zobaczymy..... :loveu:Hakitko jutro chyba już będę miała chwilę na zrobienie zdjęć i wysłanie Ci tego. Jak już będzie gotowe to napiszę na gg lub maila . Jak Ty się czujesz??? Jak Twój słupek?? Napisz na gg lub maila do mnie, bo wątek DUECIKU zajmiemy naszymi problemami osobistymi. A dla naszych MILUSIŃSKICH dalej i nieustająco szukamy DOMKU!!!!! Wiadomości z oststniej chwoli: Mc Gaywery czują się dobrze, jeszcze mają jajeczka, bo awaria samochodu p. Ewy uniemożliwia dowiezienie Ich na zabieg. Aaaaa i jeszcze jedno.... mama następnego kociaka: piękna, ok. miesięczna, kolorowa koteczka szuka pilnie domku. Bardzo pilne, bo razem z moimi kotami i psami dostanę eksmisję:oops: Quote
iczing Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 ja tez szukam dla nich domku - ale chala , nic mi nie wychodzi:placz: Eva jaka to jest ta kolorowa koteczka ? masz zdjęcie ? może ma więcej rudego? Quote
Eva Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 iczing napisał(a):ja tez szukam dla nich domku - ale chala , nic mi nie wychodzi:placz: Eva jaka to jest ta kolorowa koteczka ? masz zdjęcie ? może ma więcej rudego? :loveu: Iczing mała nie:shake: ma rudego. Ona jest trochę biała, trochę czarna , trochę szara i trochę szylkretowa. Ma za to piękne pręgi i taką śmieszną kolorową plamkę wokół noska. Wczoraj wetka powiedziała, że jest śliczna. A jeśli już ktoś koniecznie chce tylko rude to u mojej koleżanki jest 3 lub 4 rude. Cociaż nie ukrywam, że wolałabym najpierw oddać swoją, bo ukrywam Ją przed mężem:oops::oops::oops:. Podaj, proszę, maila to Ci wyślę zdjęcia. Quote
Zmysł Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Dwa cudowne pieski czekają na cudowny domek Quote
Eva Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Czekają , czekają i czekają :-( :-( :-( :-( :-( i doczekać się nie mogą..... A tak chciałyby mieć kogoś tylko dla siebie, kogo będą kochać miłością bezwarunkową i komu będą wierne do końca. Tak mało im trzeba, tylko ciepły kącik, trochę jedzonka i ciepłą dłoń, która przytuli, pogładzi, podrapie. Czy naprawdę nikt nie może dać tak mało, aby otrzymać tak wiele?????? Quote
Hakita Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 DUECIK na samiuteńką górę!!! No nikt nie chce takich Słodziaków??? :razz: Dostałam foteczki, opisy i muszę się zabrać za zrobienie bazarku...;) Dziękuję Kochana Evuniu...:loveu: Quote
Eva Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 :loveu::loveu:Kochana Hakitko, dziękuję, że pomagasz mi walczyć o te CUDOWNE PSIAKI. Nie wiem, czy te rzeczy komuś się spodobają, czy ceny wywoławcze są dobre itd. , same wątpliwości. A poza tym kto będzie podnosił bazarek. TYlko Ty i ja??? A nie, no i oczywiście :loveu: Zmysł. Na Niego zawsze można liczyć:lol:, bo Jego doba trwa 48 godzin;). Jeszcze raz DZIĘKI :loveu:HAKITKO !!!! Quote
Zmysł Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Doba 48 godzin? Oj przydałoby się!!!! Quote
Eva Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='Zmysł']Doba 48 godzin? Oj przydałoby się!!! Życzę Ci tego z całego serca. Sobie też. Tylko czy starczy nam siły? Tu już chyba nikt nie zagląda???? Chyba wszyscy zapomnieli o Mc Gaywerach.... Czy już do końca życia skazane są na schronisko???:-(:-(:-( Quote
Zmysł Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Przypominajmy więc o tych wspaniałych pieskach Quote
Hakita Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Kochani, wybaczcie błagam, że tak długo...:modla::modla::modla: Ale jest, zrobiłam!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7228096#post7228096 Oby udało się jak najwięcej uzbierać... Dziękujemy kochanej Evie!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Eva Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Rudasio i Mc Gaywerek nadal szukają DOMKU !!!!:-( :-( :-( Czy zimę spędzą w schronisku???? Quote
Eva Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Hakita napisał(a):Kochani, wybaczcie błagam, że tak długo...:modla::modla::modla: Ale jest, zrobiłam!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7228096#post7228096 Oby udało się jak najwięcej uzbierać... Dziękujemy kochanej Evie!!! :loveu::loveu::loveu: Hakitko, cudowna, Kochana:loveu::loveu::loveu:, dziękujemy, że tyle robisz dla naszych kochanych psiaków - Rudasia i Mc Gaywerka. Mam nadzieję, że tym razem się uda.... Quote
Eva Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Dzięki. Staram się w to wierzyć. Bo jak nie .......to znaczy, że to ja nie mam szczęścia. Quote
Hakita Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Dziś wieczorem wystawię ponownie DUECIK na allegro... Może tym razem się uda... Quote
Eva Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 :loveu: Hakitko, trzymam kciuki za powodzenie tego przedsięwzięcia. Może tym razem będzie DOMEK dla naszych :loveu: Mc Gaywerków. Dziękuję :loveu: Hakitko:loveu:. Różne inne sprawy napisałam Ci w mailu. Quote
Recommended Posts