Mortes Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 Moi Drodzy ślicznie Wam dziękuję za wpłaty dla Kasji :) * Beta1 - 50 zł * Shilomaniak - 35 zł * Dorcia2 pażdziernik - 20 zł * Mdk8 wrzesień - 10zł (wkładam do koperty) * Głuchy pies wrzesień i pażdziernik 20zł ( wrześniową wkładam do koperty) * Anetaks4 - 10zł * Agnieszka103- 10zł Gorące buziaczki dla wszystkich :) 12.10.2014 wpłaciłam za pobyt Kasji u Hałabajówki 185 zł . Na dzień dzisiejszy dotarły pażdziernikowe deklaracje w kwocie 135 zł . 50 zł w takim razie biorę z koperty Kasji . Czyli mamy zapłacone do 11 listopada :) Nie dotarła do mnie informacja czy Kaj wpłaciła swoja pażdziernikową deklarację do Hałabajówki ( tak jak obiecała) Quote
dorcia2 Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Najważniejsze żeby Kasjeńka była szczęśliwa o tak, szczęście i zdrówko Kasieńki najważniejsze :loveu: Quote
Shilomaniak Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Witam moja deklaracja na Kasję i Stiviego wpływa regularnie każdego 10 dnia miesiąca od momentu zadeklarowania .Na Stiviego od 02-11-2013 i na Kasję od 10-04-2014 . Jeżeli będzie wygodniej to pieniądze mogę przelewać bezpośrednio Mortes na twoje konto razem z deklaracją na Fejfolka. Czy te brakujące 50 zl za listopad to są wpłaty , ktore bezpośrednio wplywaja do Halabajówki ? Z wpisu Cioteczki Anetaks4 wynika,że wpłaca bezpośrednio, a może już nie? Czy ktos zrezygnował z wpłat? Kasja chyba miała już komplet deklaracji? Quote
yucca Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Moja październikowa deklaracja poleciała wczoraj. Przepraszam, ale moja deklaracja będzie wpływać krótko po 10 tym, tak mam wypłatę. Quote
Mortes Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 Czy te brakujące 50 zl za listopad to są wpłaty , ktore bezpośrednio wplywaja do Halabajówki ? Z wpisu Cioteczki Anetaks4 wynika,że wpłaca bezpośrednio, a może już nie? Czy ktos zrezygnował z wpłat? Kasja chyba miała już komplet deklaracji? Ciociu Shilomaniak , Te 50 zł to jest kwota za osoby ( deklarowiczki) która na dzień 11 danego miesiąca ( w tym wypadku pazdziernika) jeszcze do mnie nie dotarła . Ciocie te wpłacaja poprostu póżniej tzn kilka dni po tym jak płacę za Kasje . Wtedy ja te pieniądze wkładam do koperty Kasji ( patrz : rozliczenie na początku wątku) . Zwróć tez uwagę Ciociu że przy każdej osobie ( deklarowiczce ) jest wpisany miesiąc . Czyli Ty Kasiu wpłacasz akurat na czas , czyli Twoja pażdziernikowa wpłata już jest u Hałabajówki bo ja teraz( 11X ) płaciłam właśnie za pażdziernik a uścislająć od 11.10 do 11.11 ale np.Ciocia MDK8 płaci odrobinę póżniej i dlatego najpierw pożyczam ze skarbonki tą kwotę jaką zadeklarowała ( gdy jest już czas płacenia za Kasję ) a potem jak MDK wpłaci to ja wkładam te pieniążki do koperty Kasji .Jak widzisz przy niektórych miesiącach u MDK jest napisane w nawiasie ( do koperty) znaczy to że najpierw założyłam za Ciocię a potem oddałam ... :) Nie wiem czy to jasno wytłumaczyłam ???? :( Jakby co to dzwoń Kasiu do mnie to może jakoś jaśniej mi sie uda przez tel ? :( Z wpłat do mnie zrezygnowała Ciocia Kaj i swoja deklarację ( 25 zł) wpłaca bezpośrednio do Hałabajówki . Ale niestety tego na pewno nie wiem :( Tam więc juz nie płacimy 210 zł ale 185 zł miesięcznie . ( zakładając że jednak deklaracja Kaj dla Kasji wpływa do Hałabajówki ) 1 Quote
Mortes Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 Moja październikowa deklaracja poleciała wczoraj. Przepraszam, ale moja deklaracja będzie wpływać krótko po 10 tym, tak mam wypłatę. Nie ma sprawy :) W takim razie najpierw pożyczymy z kopertki , zapłacimy Hałabajówce a potem oddamy do koperty Kasji :) Quote
Mortes Posted October 15, 2014 Author Posted October 15, 2014 Moi Kochani wczoraj wróciłam z wielkiej wyprawy ;) Byłam odwiedzic psiaki u Hałabajówki ... Niestety Kasja w ogóle nie miała humoru na odwiedziny :( Hałabajówka wyprowadziła Kasję z domku dla staruszków ale Kasja nie chciała do mnie podejśc i poszła sobie na taki duży trawiasty wybieg . Stąd mam tylko dwa kiepskie zdjęcia :( Kasja ogólnie czuje się dobrze . Ale ciągle nawracaja problemy z uszkami . Hałabajówka musi jeżdzić do weta z Kasją i wycinaja jej włoski z uszków żeby ograniczyć troszkę te stany zapalne ... Bidulka z tymi uchami ... Quote
yucca Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Jaka smutna babunia, taka już widać jej uroda, że ciągle wygląda na smutaska. Quote
Shilomaniak Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 "...Kasja nie chciała do mnie podejśc i poszła sobie na taki duży trawiasty wybieg..." Jeśli ją bolą te uszyny to się nie dziwie, że nie ma ochoty na mizianka. Dobrze, że ma ochotę na spacerki :) Quote
Magolek Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Odwiedzam babuleńkę. Dobrze, że chociaż wychodzi sama na spacer. Głaski przesyłam. :) Quote
Mortes Posted October 26, 2014 Author Posted October 26, 2014 Serdecznie zapraszam: ;) http://www.dogomania.com/forum/topic/143567-puszeczka-dla-czterech-sierotek-bazarek-cegie%C5%82kowy-do-15112014-do-godziny-2200/?p=15862484 Quote
dorcia2 Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 stała dla królewny poleciała, buziaczki przesyłam dla niej :calus: Quote
Mortes Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 Dzięku stała dla królewny poleciała, buziaczki przesyłam dla niej :calus: Dziękuję Dorciu bardzo :) Quote
Shilomaniak Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Poleciał przelew dla Kasji :rolleyes: Quote
Mortes Posted November 12, 2014 Author Posted November 12, 2014 Pięknie Wam Kochani dziękuję za regularne wpłaty dla staruszki Kasji :) Przyszedł czas na rozliczenie i przelew do Hałabajówki . Dotarły następujące wpłaty : * Głuchypies - 10 zł : ) * Anetaks4 - 10 zł : ) * Beta1 - 50 zł : ) * Schilomaniak - 35 zł : ) * Agnieszka103 - 10 zl : ) * Mdk8 - pazdziernik - 10 zł : ) * Dorcia2 - listopad - 20 zł : ) * Yucca - 10 zł : ) Gorące uściski dla wszystkich :calus: Niestety nie wiem czy Ciocia Kaj wywiązuje się ze swojej deklaracji dla Kasji ale skoro Hałabajówka nie miała nic przeciw temu to myslę że jest wszystko w porządku i deklaracje od Kaj docieraja . Zebraliśmy z tym miesiącu 155 zł deklaracji z czego deklarację Cioci MDK8 pazdziernikową oddaję do koperty. Czyli mamy 145 zł na listopad ( tzn do 11 grudnia) . Skoro płacimy teraz ( bez Kaj) 185 zł to muszę się zapożyczyć w skarbonce na 40 zł . Za chwileczkę zatem wysyłam przelew do Hałabajówki dla Kasji na kwotę 185 zł . Mamy uregulowane płatności do 11 grudnia 2014r Quote
Satrina Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Z powodu choroby zaniedbałam przelewy dla Kasji-uzupełniam i przesyłam 60 pln. Quote
Mortes Posted November 15, 2014 Author Posted November 15, 2014 Z powodu choroby zaniedbałam przelewy dla Kasji-uzupełniam i przesyłam 60 pln. A to zdrówka życzę i zerknęłam dziś na chwilkę na konto i już pieniazki sa :) Wpiszę w rozliczenie przy kolejnym rozliczeniu ...:) Dziękuję :) Quote
kaj Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Tak, wywiązuję się - wpłacam co miesiąc 25 zł, tak jak deklarowałam. Quote
Recommended Posts