Pani Profesor Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 [quote name='agutka'] PP- ona nie szczeka a piszczy , jęczy jak szczeniak na widok pieska ;) szkoda że zamiary ma inne:diabloti:[/QUOTE] no to Patryk właśnie to samo, tzn. albo szczeka z daleka, albo piszczy jak szczeniak i też wygląda, jakby miał pokojowe zamiary (stąd często 'pani puści!' a później 'PANI ZABIERA!!' :D :D ) Quote
agutka Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 onomato tak żebym do 12 była w domu :/ pp- a widzisz mi nigdy nikt nie powiedział pani puści :( słyszę tylko pani zabierze:diabloti: z początku wielu ludzi bezpośrednio podchodziło prosto w cel, wtedy Leda uwielbiała tylko kudły dużym psom wyrywać ;) Quote
Onomato-Peja Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 no to bombka, mi też tak pasuje. ;) można się spotkać o 8/9 albo i nawet o 7 jak chcesz Quote
Pani Profesor Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 wow, to jednak Ledosława uprawia spacerki znajomościowe wśród innych zwierzaków? :cool3: Quote
agutka Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 PP- akurat zastanawiam się nad wzięciem białej:roll: Magda będą zdjęcia jak zrobi Onomato swoim wypasionym aparatem :eviltong: Quote
*Magda* Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 [quote name='agutka'] Magda będą zdjęcia jak zrobi Onomato swoim wypasionym aparatem :eviltong:[/QUOTE] Zrobi, zrobi ;) Quote
agutka Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 [quote name='magdabroy']Zrobi, zrobi ;)[/QUOTE] trzymam cię za słowo ;) Quote
*Magda* Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 [quote name='agutka']trzymam cię za słowo ;)[/QUOTE] A czemu mnie? :diabloti: Quote
agutka Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 niestety nie bo wstrętna pogoda :shake: Quote
Onomato-Peja Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Aleś mnie z drzemki wybudziła. :D Wstałam o 6, wszystko zrobiłam i postanowiłam się chwilę zdrzemnąć, miałam wstać o 8:30 i autem podjechać, taki piękny scenariusz... A Ty mi tutaj dryndasz i mówisz, że nie idziemy. :lol: No dobra, to ja tak tylko powiem, że do środy jestem wolna od 12 a później mam wolne do wtorku. :) Wstępnie zajęty mam wtorek i środę teraz po weekendzie a później niedzielę. Poza tym puki co luzik, więc czekamy na słońce, albo nawet nie tyle na słońce co na brak deszczu. :) Quote
Baski_Kropka Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Ale z Was mięczaki :P My w deszczu lubimy spacerować :D TZN chyba bardziej ja lubię bo mam ubaw z Dexa, w schronie to był najbardziej błotno lubny pies, utytłany po koniuszki uszy, a teraz jak mu kropla deszczu na nos spadnie to dzieje sie tragedia i zaraz łapką trzeba wycierać :P Quote
*Magda* Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 [quote name='agutka']niestety nie bo wstrętna pogoda :shake:[/QUOTE] Szkoda :(:( Quote
agutka Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 Onomato wstępnie zróbmy tak : będzie względnie pogodnie (żeby nie padało) to dajemy sobie cynę i zbieramy doopska ;) ja jestem dostępna non toper to już wiesz ;) Baśki- mi tam deszcz nie przeszkadza ale ja się nastawiłam na piękne zdjęcia :eviltong: oficjalnie Leda może jeść indyka:multi:po miesiącu od podania indyczka nie wystąpiły alergie jedynie wyciek gluta z oczu ale przez podjadanie Sagata suchych kulek. Druga sprawa zastanawiam się nad uczuleniem na zboża, za każdym razem gdy zje większą ilość ryżu a nie wspomnę o chlebie czy płatkach owsianych to zawsze ma rumieńce i te nieszczęsne brązowe wycieki. Ale to jeszcze do obserwacji i ogarnięcia. teraz trochę głupawki a wygląda to tak: Sagat podgryza sobie kijka lub łupinę kokosa a Ledzior podbiega i prowokuje żeby wilk kły wyszczerzył... biała w wielkiej radości zaczyna biegać w kółko po całym terenie a Sagat wściekły ją odgania tak o to wygląda zabawa moich psów:razz: Jedno dobre że wilk oduczył się gryźć na serio a Leda czułych uszczypek i zachęt po których kończyło się bójką . [IMG]http://oi60.tinypic.com/kb26ae.jpg[/IMG] [IMG]http://oi57.tinypic.com/2hgqvt0.jpg[/IMG] [IMG]http://oi60.tinypic.com/2dtatr5.jpg[/IMG] Quote
Onomato-Peja Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Ale z Was mięczaki :P My w deszczu lubimy spacerować :D TZN chyba bardziej ja lubię bo mam ubaw z Dexa, w schronie to był najbardziej błotno lubny pies, utytłany po koniuszki uszy, a teraz jak mu kropla deszczu na nos spadnie to dzieje sie tragedia i zaraz łapką trzeba wycierać :P[/QUOTE] Rzecz w tym, że chodziło o słoneczne zdjęcia a nie mokry spacer. :lol: Zresztą ja z moją nigdy nie wiem czy na deszcz zwróci uwagę, raz ma w dupie a raz jak osioł stoi i uszy tuli. Więc po co ryzykować i jechac kawał drogi? :) [url]http://oi60.tinypic.com/kb26ae.jpg[/url] - Ło matulu, wesoło z nimi masz. :lol: Aż chce się drugiego psa. Quote
*Magda* Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 [url]http://oi60.tinypic.com/2dtatr5.jpg[/url] hahaha Quote
agutka Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 Onomato wesoło ,nie wesoło Leda byłaby wspaniałym kompanem zabaw... niestety Sagat za bardzo się nie nadaje bo głupawka trwa kilka sekund ... dlatego coraz poważniej zastanawiam się nad tym trzecim psem... o to czy Leda zaakceptuje to się nie martwię bo w domu jest całkiem inna, do szczurów szybko się przystosowała lecz nie daje bliskich spotkań bo jeszcze się fałszywie nakręca poza moimi plecami ;) Quote
Vailet Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 ale one super razem ze sobą wyglądają, więcej zdjęć razem! :cool3: Quote
Recommended Posts