Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w metalowych sklepach powinny być solidne kółka. Leda dostała ze schroniska mega mocne kółko, zerwałasię adresówka aluminiowa a kółko bez ran wojennych :p 

zgubiłam je ja :p  w końcu doszły nowe adresatki i solidnymi kółeczkami .. może chwilę wytrzymają ;)

dziś mija miesiąc od adopcji Norki ;)

Posted

nie wstawiam zdjęć bo tylko ładne zdjęcia ma Onomato :P ja tym moim rumplem mało co robię ;p

wstawię adresatki wieczorem ;)

Czy ktoś na sali jest uczuleniowcem napyłki???!!!

poraz kolejny zauważam że Leda zaperzestała mieć gluty w oczach koloru brązowego jak i parchy na łapach jak się zrobiło zimno... coś  z roślin najwyraźniej poszło sobie spać na zimę i nie dokucza białej :P Chciałabym wiedzieć co skończyło właśnie "pylić" 

Może to będzie w końcu moją odpowiedzią na biedne oczy 

A i zebym miała atrakcji na bieżąco Leda połknęła wczoraj korek od butelki z wodą!!! ten płytszy nie standardowy, zagryzła go raz ale nie przegryzła.... zaczynam chyba nie ogarniać tych moich psów!!!

Posted

Hej

Ja niestety a raczej na szczęście nie ma pojęcia i osób/zwierząt w okolicy uczulonych

Koreczek pewnie był dobry albo może bała się żeby jej Norka nie zabrała :) /mam nadz.,że wszystko ok./

Czekam na zdj.adresówek bo mamy kilka ale marzy mi się mieć przy każdej obroży,żeby nie przepinać i chce właśnie domówić jeszcze.

Posted

My na szczęście nie przerabialiśmy takiego czegoś ale ponoć psy potrafią różności zjeść i żyją a korek chyba nie taki duży.Naważniejszy,żeby nie był ostry,żeby czegoś nie rozwalił ale jak do tj pory jest ok to chyba nie ma sie co już martwic.

Posted

korkiem zupełnie bym się nie przejmowała, tyle rzeczy już przeszło przez Shadowa. Najlepszy jest mój tato, jego mix jamnika zeżarł sprzączkę od paska, dziadek polował, znalazł i wymył - obrzydlistwo heheh

Posted

o ja pierdziu :p jak była cenna to wziął i umył .. no co :p 

W porównaniu do możliwości czytaj: grubości kup to Leda potrafi pobić Sagata , mam nadzieję że się to dobrze skonczy ;)

dwie glizdy w kubrakach uszytych przeze mnie :p

2nl5vkm.jpg

a obiecana adresówka , Leda ma taką samą tylko żółtą . Sagat nowej nie otrzymał bo 3 mc temu mieli kupione plastikowe które nawet dobrze się sprawują

2zgvrex.jpg

Posted

adresatki aluminiowe mają to do siebie że dużo przeżyją :p kółeczka są dość mocne więc mam nadzieję że posłużą ;)

Magda -taaa jak dwa niedorozwoje :p

Posted

Spokojnie :) możesz go mawet nie znaleźć :P
Kiedyś Bary połknął loda na patyku i pd razu do weta a on do mnie że może uda mu sie to rozłożyć. No i miał racje bo po patyku ani śladu. A że ja panikara straszna do Barka to każda kupa obczajona :P
( super temat, na śniadanie :P )

Posted

korek jest takiej wielkości że na pewno zauważyłabym ;) on nie był pogryziony tylko nadgryziony a rozłożyć to się nie rozłoży ;)

przepustowość raczej jest bo je nie wymiotuje, kupki też robi codziennie ;)