Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U mnie też śnieg prószy, ale nie wiem czy to powód jest do radości :p

Posted

Dawno mnie nie było.. muszę nadrobić.

Śnieg jest super, ale nie w mieście. Niestety jak przejedzie solarka, auta rozjeżdzą to jest czarne błoto, depta się po tym, buty się niszczą i tyle z zimy.

Za to zimę na wsi uwielbiam - wstaję rano i czuję górskie powietrze, wszystko jest jednolicie białe, czyste, idealne, płatki opadają i lśnią sobie na wietrze, śnieżek na gałęziach skrzypi....ohh ahh :loveu:

Posted

O ja tez uwielbiam śnieg...ale jak jest przy tym ok -5 i słonko ;),żeby wszystko na kośc nie zamarzało ale nie robiła się też ciapa i najlepiej grudzień i styczeń.Najgorszy jest jak sie topi i zamarza na zmianę i taki w marcu-wtedy to choćby był najpiekniejszy to ja i tak chce wiosnę ;) Zobaczymy jak nam pierwsza zima minie ;)

Posted

Aloha, dawno mnie nie było. A ja w tym roku chce zeby juz byl snieg. Jakos wyjatkowo za tym tesknie. Zreszta, obek juz do zimy przygotowany co pokazal na"swoim

'" fejsie:P

Posted

Kurna, nie straszcie mnie śniegiem! Tak jest super, ale w poniedziałek w końcu przyjeżdża do mnie motocykl i mimo wszystko chciałabym jeszcze parę razy wsiąść przed końcem roku i nie zamarznąć. :D

Jak to mówią: nie ma złej pogody, są źle ubrani ludzie :evil_lol:

Więc dobry kombinezon i na motor :mdrmed:

Posted

Aloha, dawno mnie nie było. A ja w tym roku chce zeby juz byl snieg. Jakos wyjatkowo za tym tesknie. Zreszta, obek juz do zimy przygotowany co pokazal na"swoim

'" fejsie:P

Obek w skarpetach ;)

Posted

co wy to o tej zimie  :eviltong:  ja tam się nie boję zimy ;)

Onomato- sądzę że w tym zimowym sezonie jeszcze nieraz dosiądziesz swojego rumaka  :shiny:

Obama- dawaj namiar na profil ;)

Aluś ja chyba tak Sagata wykąpię  :evil_lol:  śmierdzi, śierść klejąca jakaś matowa a do kąpieli się nie przymierzam... po prostu nie lubię go kompać :look3:

Piękny ranek więc poszliśmy na spacer , słoneczko świeciło to wzięłam aparat bo ładne foty wychodzą ... na miejscu już słoneczka nie było a foty takie jakie widać :pissed:

15oeae0.jpg2ah9tf5.jpgr21aj5.jpg

przelatujący na chwilkę Sagat..

2itjy3m.jpg

miszcz drugiego planu ;)

21l4ilk.jpg

Posted

2qaml40.jpg2e3ahpc.jpg

i na koniec konik wyścigowy :-D

kurtka dla starszej pani zakupiona w lumpeksie , derka w zeszłym roku była idealna a teraz opięta jak getry z lateksu ;)

Posted

Ozzy ma podobnie z kurteczką ;) ...TZ powiedział , ze mu nowej nie uszyje ,bo Ozzulec i tak nie chce chodzić w ciuchach .

No ja z kąpielą to cały czas sie waham .... odkąd Ozzulca nie kapię w szamponach , czyli on sam się kąpie w akwenach , to psiór pozbył sie wszelkich wyprysków alergicznych , więc chyba nie bedę kusić losu i znów tylko szczotą na mokro samą wodą wymiziam ;)

Posted

Aluś - ja cały zeszły rok walczyłam z grzybem i brudną sierścią Ledy. Przestałam namolnie kąpać Leduchę w tych wszystkich szamponach i innych  chemikaliach które wyjałowiły tylko skórę i teraz jak ręką odjął . Brudu brak , smrodu brak, grzyba- no prawie brak ;) Po błocie tylko szmatą przejadę i tyle z pielęgnacji