Jump to content
Dogomania

ORKAN- młody laciatek w hotelu!! Prosimy o wsparcie finansowe!!! Szukamy DS!!! Pilne!

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proszę podpisz te petycje,jeżeli możesz prześlij te wiadomość dalej. To jest bardzo ważna sprawa dla zwierząt w całej Europie!!
Dziękuję

[URL]http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5481[/URL]

Aby podpis miał swoja moc musi być potwierdzony.
Nie zapomnij po wypełnieniu formularza poparcia petycji, na końcu kliknąć potwierdź podpis wtedy otrzymacie maila zwrotnego do potwierdzenia podpisu.
Teraz już wystarczy zaczekać na maila i w swoim mailu kliknąć podany link do potwierdzenia podpisu.

Posted

Myślę, że zadzwoni i to nie jakiś ktoś, tylko właśnie ten Ktoś.
Będzie mi jeszcze potrzebny adres mailowy, żeby przekierować korespondencję elektroniczną od tego Kogoś.

Posted

dziewczyny ,wiecie jak sie teraz wkleja nowy avatar?chcialam zmienic i efekt jest taki ze pojawia sie na chwile po czym znika:(korzystalam z imageshack oraz tinypic-ewidentnie cos zle robie i admin mi wywala a zostaje czerwony krzyzyk:( heelp!!

Posted

A zmniejszyłaś do odpowiednich wymiarów? Ja avatar dodawałam przy rejestracji i nie zmieniałam, ale z tego co pamiętam to dodawałam go prosto z kompa.

PS. Widzę Twój avek ;)