ARKA Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 CUDOWNA WIADOMOSC!!!:multi: :multi: :multi: A ja tak niesmialo pytam. Czy gdyby znalezli sie opiekunowie wirtualni-kazdy oplacal jakąs tam cześć pobytu Norki u Neris, co miesiac. Czy Neris by sie zgodzila ja poprosu u siebie zatrzymac? Neris juz ja zna i ona Neris. Czy jak w Niemczech komus ucieknie to bedzie ja tak z zaangażowaniem szukal? Jaki los ja moze tam w Niemczech spotkac jak Norka jest jedna tak wrazliwą i nieufną sunia:-( Zreszta zycie nie miala uslane rożami:-( Quote
Sonata78 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 No nie wiem ARKA... Neris ma już własne 4 psy... Poza tym kto powiedział że nowa rodzina będzie ją mniej kochać? Tyle że trzeba ją poinformować że Norka boi się burzy i że potrafi biegać niczym sprinter.:cool3: Quote
Irkowa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Skoro Norka ma szanse na dom to mysle ze nie ma co jej zatrzymywac , jeszcze nie raz bedzie podobna bida potrzebujaca schronienia... ale to juz decyzja Neris Quote
iwop Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Też myślę, że jeżeli mam możliwość domu to lepiej żeby pojechała..Pojawia sie następne bidy, którym Neris bedzie musiała pomagac...:oops: Quote
BasiaD Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 O Boże kamień spadł mi z serca. Jak bardzo się cieszę :loveu: Norka Ty łobuzie nie wolno uciekać od Neris nu nu nu :mad: Quote
Irkowa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 :evil_lol: Dziewczyna chciala zwiedzic okolice ,a Wy sie czepiacie.... a ze zapomniala powiedziec mamie.....ojej ...zdarza sie ;) Quote
lamia2 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Neris Ty może tej dzikiej klaczy pętle na pęciny teraz załóż, bo burzą znów straszą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Reno2001 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='brazowa1']A wlasnie-jak z nagroda dla faceta,ktory Cie poinformował?[/quote] Co prawda, to prawda. Człowiek spisał sie na medal. Nagroda sie należy! Quote
Neris Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Słuchajcie ten facet nie zostawił namiarów, ale wyświetliła mi się jego komórka jak dzwonił. Powinnam chyba zadzwonić i mu zanieść parę złotych co? Bo jak poszłam łowić Norkę to jego tam nie było nigdzie. Quote
Reno2001 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Neris, Ty sama najlepiej wyceń nagrodę. A ciotki potem zrobią zrzutkę :loveu: ! Ja daję 20zł. Proszę tylko na PW o dane do konta a dziś wysyłam kaskę. Quote
brazowa1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Hmmm,no nie wiem,jak ktos chce nagrode,to robi tak,jak facet ,ktory znalazl boksera Olenki :evil_lol: Ale mysle,ze trzeba by go "poglaskac po glowie",wyslac podziekowanie z serca płynace i zapytac delikatnie o nagrode. Quote
iwop Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 tez myśłę tak jak brązowa tymbardziej, że kasa potrzebna będzie jeszcze na transport...:oops: Quote
Neris Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Pójdę nad rzekę z psami, pochodzę i pomyślę. Ale jak to zrobić, zadzwonić i wprost zapytać o nagrodę? Ja to d... wołowa jestem w takich sprawach... Quote
iwop Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Neris myslę, że jakby chciał nagrode to by powiedział...:oops: Teraz trzeba koniecznie ja zaczipowac bo w każdej chwili musi byc gotowa do drogi.. Quote
brazowa1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 wyslij SMSa,ze jestes nieskonczenie wdzeczna,ze wskazal miejsce,gdzie sunia biega,ze to przybleda,balas sie ze drogi do nowego domu nie znajdzie,ze jest bardzo dobrym czlowiekiem,wrazliwym i ze strasznie doceniasz jego zaangazowanie itd. :lol: :lol: :lol: :lol: no nie wiem,glupoty moze pisze.I czy jakos mozesz sie odwdzieczyc...(nie, to za duzo powiedziane,cos sobie jeszcze pomysli.)Macie pomysły? Quote
Reno2001 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Tak czy owak, jak mówiłam daje 20 zł i prosze o dane do kogo przelać. Obojetne czy pójda na nagrode czy na transport itp. Więcej niestety nie dam rady. Quote
Ludek Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Neris']Pójdę nad rzekę z psami, pochodzę i pomyślę. Ale jak to zrobić, zadzwonić i wprost zapytać o nagrodę? Ja to d... wołowa jestem w takich sprawach...[/quote] Ja bym wysłała dziękczynnego SMSa i jeśli wiesz gdzie mieszka to poszłabym dodatkowo z jakąś dobrą kawą ew. czymś mocnieszym. Jeśli nie wiesz, to poproś, żeby podał adres i wtedy z tą kawką. Quote
Reno2001 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 To może być dobre rozwiązanie: jakaś bomboniera i kawa. Z pieniędzmi to faktycznie tak jakoś głupio wyskoczyć. Chyba :oops: . Ja to taka jak Neris jestem. Quote
Miki Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Przepraszam,że się wtrącam, ale wydaje mi się że najlepiej byłoby do niego zadzwonić, podziękować bardzo serdecznie, powiedzieć, że to piesek uratowany, że jedzie do nowego domu i na pewno z rozmowy da się wyczuć czy chce nagrodę. Ale trzeba dać mu sznsę, może zrobił to z dobrego serca? Quote
Kasia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Dobry pomysł jest z kawą lub czymś mocniejszym ;) Pieniądze to tak troche dziwnie dawać - nie wiadomo przecież ile... Quote
iczing Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 podziękować trzeba napewno ale żeby zaraz.... może w trakcie podziękowania da się wyczuć czy na coś liczy ... wiem jednak, że jeżeli komuś sie chce pomóc to robi to bezinteresownie.... Quote
brazowa1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 A ja mysle,ze trzeba go jakos bardziej nagrodzic-wlasnie ta bombonierka i kawa,to super pomysl-Neris mowila,ze to wioska,gdzie psy sa tak sobie traktowane.Zawsze bedzie mu miło. Quote
iwop Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 teraz trzeba ja najszybciej zaczipowac...:oops: Ile pieniędzy jeszcze brakuje do 360 za transport? Quote
Neris Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Na konto dostałam razem 310 złotych. Do tych 220 o których pisałam ostatnio doszło jeszcze: 50 zł od Sonaty78 40 zł od Supergogi. Quote
Recommended Posts