Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

CUDOWNA WIADOMOSC!!!:multi: :multi: :multi:
A ja tak niesmialo pytam. Czy gdyby znalezli sie opiekunowie wirtualni-kazdy oplacal jakąs tam cześć pobytu Norki u Neris, co miesiac. Czy Neris by sie zgodzila ja poprosu u siebie zatrzymac? Neris juz ja zna i ona Neris. Czy jak w Niemczech komus ucieknie to bedzie ja tak z zaangażowaniem szukal? Jaki los ja moze tam w Niemczech spotkac jak Norka jest jedna tak wrazliwą i nieufną sunia:-( Zreszta zycie nie miala uslane rożami:-(

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nie wiem ARKA... Neris ma już własne 4 psy...
Poza tym kto powiedział że nowa rodzina będzie ją mniej kochać?
Tyle że trzeba ją poinformować że Norka boi się burzy i że potrafi biegać niczym sprinter.:cool3:

Posted

Skoro Norka ma szanse na dom to mysle ze nie ma co jej zatrzymywac ,
jeszcze nie raz bedzie podobna bida potrzebujaca schronienia...

ale to juz decyzja Neris

Posted

Też myślę, że jeżeli mam możliwość domu to lepiej żeby pojechała..Pojawia sie następne bidy, którym Neris bedzie musiała pomagac...:oops:

Posted

Słuchajcie ten facet nie zostawił namiarów, ale wyświetliła mi się jego komórka jak dzwonił.

Powinnam chyba zadzwonić i mu zanieść parę złotych co? Bo jak poszłam łowić Norkę to jego tam nie było nigdzie.

Posted

Hmmm,no nie wiem,jak ktos chce nagrode,to robi tak,jak facet ,ktory znalazl boksera Olenki :evil_lol:
Ale mysle,ze trzeba by go "poglaskac po glowie",wyslac podziekowanie z serca płynace i zapytac delikatnie o nagrode.

Posted

Pójdę nad rzekę z psami, pochodzę i pomyślę. Ale jak to zrobić, zadzwonić i wprost zapytać o nagrodę? Ja to d... wołowa jestem w takich sprawach...

Posted

Neris myslę, że jakby chciał nagrode to by powiedział...:oops:
Teraz trzeba koniecznie ja zaczipowac bo w każdej chwili musi byc gotowa do drogi..

Posted

wyslij SMSa,ze jestes nieskonczenie wdzeczna,ze wskazal miejsce,gdzie sunia biega,ze to przybleda,balas sie ze drogi do nowego domu nie znajdzie,ze jest bardzo dobrym czlowiekiem,wrazliwym i ze strasznie doceniasz jego zaangazowanie itd. :lol: :lol: :lol: :lol: no nie wiem,glupoty moze pisze.I czy jakos mozesz sie odwdzieczyc...(nie, to za duzo powiedziane,cos sobie jeszcze pomysli.)Macie pomysły?

Posted

[quote name='Neris']Pójdę nad rzekę z psami, pochodzę i pomyślę. Ale jak to zrobić, zadzwonić i wprost zapytać o nagrodę? Ja to d... wołowa jestem w takich sprawach...[/quote]

Ja bym wysłała dziękczynnego SMSa i jeśli wiesz gdzie mieszka to poszłabym dodatkowo z jakąś dobrą kawą ew. czymś mocnieszym. Jeśli nie wiesz, to poproś, żeby podał adres i wtedy z tą kawką.

Posted

Przepraszam,że się wtrącam, ale wydaje mi się że najlepiej byłoby do niego zadzwonić, podziękować bardzo serdecznie, powiedzieć, że to piesek uratowany, że jedzie do nowego domu i na pewno z rozmowy da się wyczuć czy chce nagrodę. Ale trzeba dać mu sznsę, może zrobił to z dobrego serca?

Posted

podziękować trzeba napewno ale żeby zaraz....
może w trakcie podziękowania da się wyczuć czy na coś liczy ...
wiem jednak, że jeżeli komuś sie chce pomóc to robi to bezinteresownie....

Posted

A ja mysle,ze trzeba go jakos bardziej nagrodzic-wlasnie ta bombonierka i kawa,to super pomysl-Neris mowila,ze to wioska,gdzie psy sa tak sobie traktowane.Zawsze bedzie mu miło.