Asiula_d Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 Dnia 8.06.2021 o 06:57, Radek napisał: No to by było jakieś rozwiązanie :) I atrakcja dla „grzybiarzy”:) 1 Quote
Asiula_d Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 Dnia 8.06.2021 o 21:41, Radek napisał: Ale się miłych rzeczy naczytałem 🙂 Nie przyzwyczajaj się! 1 Quote
Radek Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Pogoda na działce nie sprzyjała wyprawom. W sobotę słońca starczyło tylko na tyle, żebym mógł skosić trawnik. W tym czasie Gajulka dokazywała z Igusiem i już wczesnym popołudniem była zmęczoną mordką Później się rozpadało i po wieczornym spacerku mała mordka wyglądała tak Udało się, mimo wszystko, trochę powędrować Ale niedziela wyglądała przeważnie tak 2 Quote
Nadziejka Posted June 14, 2021 Posted June 14, 2021 Pozdrowienia zasylam Pamietajce zrubeczki ze nadchodza upaly o matunku.... moze nie na dlugo Quote
Radek Posted June 14, 2021 Posted June 14, 2021 8 godzin temu, Nadziejka napisał: moze nie na dlugo Oby nie na długo, bo nie służą ani psom, ani mnie. Quote
guccio Posted June 14, 2021 Posted June 14, 2021 37 minut temu, Radek napisał: Oby nie na długo, bo nie służą ani psom, ani mnie. Nie cierpie upałów. Quote
Radek Posted June 14, 2021 Posted June 14, 2021 4 godziny temu, guccio napisał: Nie cierpie upałów. Ja też. I mam tak od dziecka. A teraz Gajulka starsza i jej też dokucza, gdy jest ciepło. Quote
guccio Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 16 godzin temu, Radek napisał: Ja też. I mam tak od dziecka. A teraz Gajulka starsza i jej też dokucza, gdy jest ciepło. Biedna,futra nie zdejmie...Nam jednak lepiej- mozemy zdjąć cos z siebie. Quote
Radek Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 8 godzin temu, Aska7 napisał: Tak, jest bardzo urocza : ) I kochana na dodatek. 8 godzin temu, guccio napisał: Biedna,futra nie zdejmie... Nie służą upały Gajulce. I z wiekiem widać to coraz bardziej. A dziś mała mordka nie czuje się najlepiej. Nie bardzo ma chęć wędrować i widać, że coś dokucza. Jutro po 13 wizyta w serwisie. Quote
guccio Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 Przed chwilą, Radek napisał: I kochana na dodatek. Nie służą upały Gajulce. I z wiekiem widać to coraz bardziej. A dziś mała mordka nie czuje się najlepiej. Nie bardzo ma chęć wędrować i widać, że coś dokucza. Jutro po 13 wizyta w serwisie. Oj nie,nie choruj mordeczko. Quote
Radek Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 Przed chwilą, guccio napisał: Oj nie,nie choruj mordeczko. Mam nadzieję, że to chwilowe załamanie formy. Quote
guccio Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 3 minuty temu, Radek napisał: Mam nadzieję, że to chwilowe załamanie formy. Tego Gajulce życzę i Wam.Daj znać a ja kciukuje. Quote
Radek Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 Za kciuki dziękuję bardzo. Po wizycie w psim serwisie dam znać. Quote
Radek Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 3 godziny temu, Aska7 napisał: Trzymam. Dzięki :) Gajulka już po wizycie w lecznicy. Była z Lepszą Połową, bo ja byłem zajęty niesieniem kaganka oświaty. Mała mordka została dokładnie obejrzana, osłuchana i obmacana. Temperaturę też trzeba było zmierzyć. Nie ma nic niepokojącego, ani w dźwiękach serducha, ani w układzie oddechowym, brzuszek też nie boli, a temperatura w normie. Gajka ma podrażnione poduchy, może stąd niechęć do łażenia, a obniżone samopoczucie najprawdopodobniej jest spowodowane wysoką temperaturą, wiekiem (smutne to, ale Gajulec nie jest coraz młodszy), kompletem schorzeń i (niestety) lekką nadwagą. Mam nadzieję, że dolegliwości sobie szybko pójdą. Obserwujemy małą mordkę, na razie nic więcej nie możemy zrobić. Quote
guccio Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 43 minuty temu, Radek napisał: Dzięki :) Gajulka już po wizycie w lecznicy. Była z Lepszą Połową, bo ja byłem zajęty niesieniem kaganka oświaty. Mała mordka została dokładnie obejrzana, osłuchana i obmacana. Temperaturę też trzeba było zmierzyć. Nie ma nic niepokojącego, ani w dźwiękach serducha, ani w układzie oddechowym, brzuszek też nie boli, a temperatura w normie. Gajka ma podrażnione poduchy, może stąd niechęć do łażenia, a obniżone samopoczucie najprawdopodobniej jest spowodowane wysoką temperaturą, wiekiem (smutne to, ale Gajulec nie jest coraz młodszy), kompletem schorzeń i (niestety) lekką nadwagą. Mam nadzieję, że dolegliwości sobie szybko pójdą. Obserwujemy małą mordkę, na razie nic więcej nie możemy zrobić. A ile ma lat Gajka.Pewnie gdzies pisalo...Moja Olina ma miedzy 11 a 13.I tez bardzo zle znosi wysokie temperatury. Quote
Radek Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 50 minut temu, guccio napisał: A ile ma lat Gajka. Gajka dotarła do nas jesienią 2013 roku. Wtedy nasza pani doktor oceniła psinkę na około 3 lat. Także teraz pewnie ma około 11, ale nie pomagają na pewno choroby. Quote
Aska7 Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 Biedny, chory pies, pewnie pańcio lata ze smaczkami ; ) Quote
dwbem Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 Niestety, upały nie służą futrzakom, moje mimo, że łyse czyli bez podszerstka a też szybko wracają do domu ze spacerków bo to też 11 i 13 lat i lekka nadwaga więc w domu lepiej na kanapie. Quote
Radek Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 4 godziny temu, Aska7 napisał: Biedny, chory pies, pewnie pańcio lata ze smaczkami ; ) Trzeba jakoś wspomóc małą mordkę :) 4 godziny temu, dwbem napisał: Niestety, upały nie służą futrzakom, moje mimo, że łyse czyli bez podszerstka a też szybko wracają do domu ze spacerków bo to też 11 i 13 lat i lekka nadwaga więc w domu lepiej na kanapie. Gajka teraz też głównie leżakuje. Quote
guccio Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 4 godziny temu, Radek napisał: Gajka dotarła do nas jesienią 2013 roku. Wtedy nasza pani doktor oceniła psinkę na około 3 lat. Także teraz pewnie ma około 11, ale nie pomagają na pewno choroby. U mnie Olina od wiosny 2012.Podobno 2-letnia adoptowalam.Ale wet.mowil,ze nieco wiecej. Quote
Radek Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 9 minut temu, guccio napisał: Podobno 2-letnia adoptowalam.Ale wet.mowil,ze nieco wiecej. Pewnie tak samo trudno ocenić wiek, jak u psiaka. Quote
guccio Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 4 minuty temu, Radek napisał: Pewnie tak samo trudno ocenić wiek, jak u psiaka. Radku,Olinka to sunia.owczarek walijski.Mam i koty i psy.Dokladnie 2 i 2.😊 1 Quote
Radek Posted June 17, 2021 Posted June 17, 2021 8 godzin temu, guccio napisał: Radku,Olinka to sunia.owczarek walijski.Mam i koty i psy.Dokladnie 2 i 2.😊 Ale zwierzyniec :) U nas dwa psiaki, ale i tak czasami niezły młyn. Olinka w podobnym wieku jak Gajulka. Quote
Recommended Posts