Radek Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Okres około świąteczny spędziliśmy na działce. Trochę nie za ciepło było, ale za to fajnie. Nawet filmik się udało nagrać. 2 Quote
Radek Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 12 minut temu, Aska7 napisał: Za dużo smaczków ? Ekhmm... Może tak tylko na filmiku wyszło? Albo futra za dużo ;) Może fotki z wędrówek wyjaśnią wątpliwości? Jak Twoje psisko się miewa? 2 Quote
Aska7 Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 9 godzin temu, Radek napisał: Fajne stado : ) 2 Quote
Tyśka) Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Zabrakło mi lajków :( A Gajusia skradła moje serce totalnie. Fajne życie ma :) 1 Quote
TZmestudio Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 3 godziny temu, Aska7 napisał: Fajne stado : ) A najbardziej zaciekawił mnie ten okaz w stadzie na zdjęciu w lewym górnym rogu. :) 1 Quote
TZmestudio Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 1 godzinę temu, Aska7 napisał: Homo familiaris Nie wiem czy czasem nie: ex genere humano capite To bardzo dyskusyjne :) 1 Quote
Nadziejka Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Pozdrawiamy pozdrawiamy calutka druzynke ,jak dobrze Was widziec iskierki 1 Quote
Nadziejka Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 Dnia 8.04.2021 o 22:10, Radek napisał: Może tak tylko na filmiku wyszło? Albo futra za dużo ;) Może fotki z wędrówek wyjaśnią wątpliwości? 1 Quote
Radek Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 Dnia 9.04.2021 o 08:10, Tyśka) napisał: Fajne życie ma :) Staramy się. Dnia 9.04.2021 o 10:16, TZmestudio napisał: A najbardziej zaciekawił mnie ten okaz w stadzie na zdjęciu w lewym górnym rogu. :) Dnia 9.04.2021 o 10:58, Aska7 napisał: Homo familiaris No ja nie wiem, czy Asia będzie zadowolona ;) 1 Quote
Aska7 Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 Będzie, w końcu jest samicą alfa w tym stadzie : ) Chyba ? Quote
guccio Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 Bardzo lubię oglądać fotki Gajki i LP i Igusia. 1 Quote
Nadziejka Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 14 minut temu, guccio napisał: Bardzo lubię oglądać fotki Gajki i LP i Igusia. Ogromnie caluni czas i pozdrawiamy wiosenkowo 1 Quote
Radek Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 4 godziny temu, Aska7 napisał: Będzie, w końcu jest samicą alfa w tym stadzie : ) Ktoś musi w stadzie rządzić. Za to po smaczka psy przychodzą do mnie :) 1 Quote
Nadziejka Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 5 godzin temu, Radek napisał: Ktoś musi w stadzie rządzić. Za to po smaczka psy przychodzą do mnie :) Mamcia rzadzi a po smakula do Tatkunia Radunia 1 Quote
Radek Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Dzisiaj przeszedłem samego siebie:) Planowaliśmy zawieźć wyprane rzeczy na działkę, a sporo się uzbierało. Cały bagażnik zapakowałem już w piątek i w sobotę, żeby przed wyjazdem nie nosić. Dziś rano zapakowaliśmy psy i wyruszyliśmy. Prawie dojechaliśmy na działkę, gdy zorientowałem się, że zapomniałem kluczy :D Pierwszy raz w życiu mi się zdarzyło. Powrót po klucze nie wchodził w grę, za daleko byliśmy. Jedyne co pozostało to zatrzymać się gdzieś na krótką przebieżkę z Gajulką i Igusiem i wrócić do domu. Spacer się nawet udał. Tylko zdjęć się nie udało zrobić. Jedynie uchwyciłem Gajkę po spacerku, gdy wyglądała za Asią. Za to na dobranoc fotka z małą mordką przytulającą się do mojej nogi. Gajulec tak lubi 1 Quote
Nadziejka Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 29 minut temu, Radek napisał: Dzisiaj przeszedłem samego siebie:) Planowaliśmy zawieźć wyprane rzeczy na działkę, a sporo się uzbierało. Cały bagażnik zapakowałem już w piątek i w sobotę, żeby przed wyjazdem nie nosić. Dziś rano zapakowaliśmy psy i wyruszyliśmy. Prawie dojechaliśmy na działkę, gdy zorientowałem się, że zapomniałem kluczy :D Pierwszy raz w życiu mi się zdarzyło. Powrót po klucze nie wchodził w grę, za daleko byliśmy. Jedyne co pozostało to zatrzymać się gdzieś na krótką przebieżkę z Gajulką i Igusiem i wrócić do domu. Spacer się nawet udał. Tylko zdjęć się nie udało zrobić. Jedynie uchwyciłem Gajkę po spacerku, gdy wyglądała za Asią. Za to na dobranoc fotka z małą mordką przytulającą się do mojej nogi. Gajulec tak lubi Spokojnej nocy pojedziecie wujenku za tydzien 1 Quote
guccio Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 12 godzin temu, Radek napisał: Dzisiaj przeszedłem samego siebie:) Planowaliśmy zawieźć wyprane rzeczy na działkę, a sporo się uzbierało. Cały bagażnik zapakowałem już w piątek i w sobotę, żeby przed wyjazdem nie nosić. Dziś rano zapakowaliśmy psy i wyruszyliśmy. Prawie dojechaliśmy na działkę, gdy zorientowałem się, że zapomniałem kluczy :D Pierwszy raz w życiu mi się zdarzyło. Powrót po klucze nie wchodził w grę, za daleko byliśmy. Jedyne co pozostało to zatrzymać się gdzieś na krótką przebieżkę z Gajulką i Igusiem i wrócić do domu. Spacer się nawet udał. Tylko zdjęć się nie udało zrobić. Jedynie uchwyciłem Gajkę po spacerku, gdy wyglądała za Asią. Za to na dobranoc fotka z małą mordką przytulającą się do mojej nogi. Gajulec tak lubi Cudny pyszczek. Quote
Radek Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 37 minut temu, guccio napisał: Cudny pyszczek. I jaki kochany. Quote
Radek Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 Dzisiaj mamy pierwszy prawdziwie wiosenny dzień. Gajulka wygrzewała niemłode już kości na słonku:) Oczki zmrużone od słońca. 1 Quote
Recommended Posts