Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Okres około świąteczny spędziliśmy na działce. Trochę nie za ciepło było, ale za to fajnie. Nawet filmik się udało nagrać.

• Like 2
Posted
12 minut temu, Aska7 napisał:

Za dużo smaczków ? Ekhmm...

Może tak tylko na filmiku wyszło? Albo futra za dużo ;)
Może fotki z wędrówek wyjaśnią wątpliwości?

d782cc760516c06b.jpg

48128b4ba023f96c.jpg

763074631c78959d.jpg

bc7ed0d2fba7c6aa.jpg

d9659ef2f0586193.jpg

Jak Twoje psisko się miewa?

• Like 2
Posted
Dnia 8.04.2021 o 22:10, Radek napisał:

Może tak tylko na filmiku wyszło? Albo futra za dużo ;)
Może fotki z wędrówek wyjaśnią wątpliwości?

d782cc760516c06b.jpg

48128b4ba023f96c.jpg

763074631c78959d.jpg

bc7ed0d2fba7c6aa.jpg

d9659ef2f0586193.jpg

coeur nounours GIF - Télécharger & Partager sur PHONEKY

• Like 1
Posted
Dnia 9.04.2021 o 08:10, Tyśka) napisał:

Fajne życie ma :)

Staramy się. 

Dnia 9.04.2021 o 10:16, TZmestudio napisał:

A najbardziej zaciekawił mnie ten okaz w stadzie na zdjęciu w lewym górnym rogu. :)

Dnia 9.04.2021 o 10:58, Aska7 napisał:

Homo familiaris

No ja nie wiem, czy Asia będzie zadowolona ;)

• Like 1
Posted
14 minut temu, guccio napisał:

Bardzo lubię oglądać fotki Gajki i LP i Igusia.

Ogromnie caluni czas i pozdrawiamy wiosenkowo 

• Like 1
Posted
4 godziny temu, Aska7 napisał:

Będzie, w końcu jest samicą alfa w tym stadzie : )

Ktoś musi w stadzie rządzić. Za to po smaczka psy przychodzą do mnie :)

• Like 1
Posted
5 godzin temu, Radek napisał:

Ktoś musi w stadzie rządzić. Za to po smaczka psy przychodzą do mnie :)

Nadziejka's Content - Page 5 - Dogomania

Mamcia rzadzi                                                                                                                                             a po smakula do Tatkunia Radunia

• Like 1
Posted

Dzisiaj przeszedłem samego siebie:) Planowaliśmy zawieźć wyprane rzeczy na działkę, a sporo się uzbierało. Cały bagażnik zapakowałem już w piątek i w sobotę, żeby przed wyjazdem nie nosić. Dziś rano zapakowaliśmy psy i wyruszyliśmy. Prawie dojechaliśmy na działkę, gdy zorientowałem się, że zapomniałem kluczy :D Pierwszy raz w życiu mi się zdarzyło. Powrót po klucze nie wchodził w grę, za daleko byliśmy. Jedyne co pozostało to zatrzymać się gdzieś na krótką przebieżkę z Gajulką i Igusiem i wrócić do domu. Spacer się nawet udał. Tylko zdjęć się nie udało zrobić. Jedynie uchwyciłem Gajkę po spacerku, gdy wyglądała za Asią.

718c28199febb551.jpg

Za to na dobranoc fotka z małą mordką przytulającą się do mojej nogi. Gajulec tak lubi

6da7e952464c5d3f.jpg

• Like 1
Posted
29 minut temu, Radek napisał:

Dzisiaj przeszedłem samego siebie:) Planowaliśmy zawieźć wyprane rzeczy na działkę, a sporo się uzbierało. Cały bagażnik zapakowałem już w piątek i w sobotę, żeby przed wyjazdem nie nosić. Dziś rano zapakowaliśmy psy i wyruszyliśmy. Prawie dojechaliśmy na działkę, gdy zorientowałem się, że zapomniałem kluczy :D Pierwszy raz w życiu mi się zdarzyło. Powrót po klucze nie wchodził w grę, za daleko byliśmy. Jedyne co pozostało to zatrzymać się gdzieś na krótką przebieżkę z Gajulką i Igusiem i wrócić do domu. Spacer się nawet udał. Tylko zdjęć się nie udało zrobić. Jedynie uchwyciłem Gajkę po spacerku, gdy wyglądała za Asią.

718c28199febb551.jpg

Za to na dobranoc fotka z małą mordką przytulającą się do mojej nogi. Gajulec tak lubi

6da7e952464c5d3f.jpg

Kolczyki SERCA RÓŻOWE - 15mm - 6574120116 - oficjalne archiwum Allegro   

Spokojnej nocy                                                                                                                              pojedziecie wujenku za tydzien

• Like 1
Posted
12 godzin temu, Radek napisał:

718c28199febb551.jpg

6da7e952464c5d3f.jpg

Cudny pyszczek.

Posted

Dzisiaj mamy pierwszy prawdziwie wiosenny dzień. Gajulka wygrzewała niemłode już kości na słonku:)

b7b07cf442dd8da0.jpg

Oczki zmrużone od słońca.

• Like 1
Posted

♡         ♡       ♡         ♡