sylwija Posted December 3, 2016 Author Posted December 3, 2016 Hana noc spędziła w szpitalu, potem miała badania, łącznie z rezonansem - i w sumie tylko on pokazał możliwą przyczynę ta przepuklina móżdżkowa może być spowodowana urazem zewnętrznym, kontaktem z substancją chemiczną, może tez być wada rozwojowa wczoraj wieczorem późnym ją odebrałam, mała się chwieje, ale jest stabilna, nie chciała jeść - tak naprawdę dopiero przed chwilą zjadła troszkę, a już byłam gotowa probować podać strzykawką, ew. kroplówka. Od wczoraj co ok. 24 godziny lek przeciwobrzękowy dostaje. jest słodziutka bardzo i rozczulająca, i wciąż niepewny jej stan, zaraz postaram się wrzucić filmik, który troszkę pokazuje Hanę https://www.facebook.com/runapomaga/videos/1341076065912022/ Quote
sylwija Posted December 3, 2016 Author Posted December 3, 2016 Hana przyjmuje lekarstwo przeciwobrzękowe jak widać po minie, nie jest to przyjemne zadanie ani dla niej, alni dla mnie niełatwe RUNA.Fundacja Hospicjum dla Kotów Bezdomnych nr konta: 09 10600076 0000330000827904 PayPal: [email protected] gdyby ktoś zechciał przesłać jakiś dar - karmę, żwirek, cokolwiek dla Hany i innych kotów, bardzo proszę, adres podam na pw. Potrzebujemy wszystkiego.. Quote
sylwija Posted December 3, 2016 Author Posted December 3, 2016 to Hana - diagnostyka u dr Olkowskiego w Milanówku a jeszcze do zbiorczej wet faktury 40 zl - przy ataku Hany - stabilizacja Quote
sylwija Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 Figaro zapomniał już o kastracji, w ogóle nie chce wychodzić na dwór i się szwendać jak dotąd.. i tak przybył kolejny domownik, mam nadzieję, że tymczasowy, że ktoś zechce przyjąć go do swojej rodziny To dojrzały, mądry i bardzo puchaty kocurro :) może być jedynakiem. jak widać, lubi wygodę ;) zachęcam do adopcji ps: oglądał ktoś filmik z Haną? co myślicie? Quote
Gusiaczek Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Bidulka :( strzykawka niewiele mniejsza od niej .... mam nadzieję, że pieniądze z bazarku są już na koncie Livki Quote
Livka Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Gusiaczku drogi masz wielkie serce ! Na koncie kotków Sylwii jest już Twoja wpłata 444,75 zł - bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy !!! To ogromna pomoc ! 1 Quote
Gusiaczek Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Dziękuję za potwierdzenie :) a może ktoś banerek koci chce? wystarczy kliknąć, zapisać adres obrazu i wkleić już podlinkowany ;) Quote
sylwija Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 pięknie dziękuję ze zwierzakami razem :) banerkiem się na pewno tez poczęstuję :) jak mi się uda ;) Quote
Livka Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Zapraszam na kolejny bazarek dla kotków, szczególnie dla Hanusi: http://www.dogomania.com/forum/topic/337784-trochę-tego-i-owego-dla-bdt-sylwiji-do-1112-do-godz-21-szej/ Quote
sylwija Posted December 5, 2016 Author Posted December 5, 2016 a mam banerek> bo nie widzę? Hana, mimo choroby, mimo kiwania się, jest bystrym kociaczkiem, Poprawił się apetyt, więc i energii mnóstwo, zresztą najchętniej je mięsko mielone..więc sił nabiera a tak dokazywała u weta dzisiaj, nie dałabym jej rady już sama dożylnie podać leku, bo wierci się niemiłosiernie, u lekarza też wcale nie była najgrzeczniejsza, zaciekawiona za to wszystkim i taki taki gryzoń ;)mnie też podgryzała, wetkę też i się tak śmiesznie marszczyła (całkiem mi Sheldona z tym przypomniała :D), bo już za długo, już się nie podobało - a to dożylnie powolutku się podaje jakieś 15-20 minut, więc miała prawo się niecierpliwić Quote
Livka Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Dzielna mala :) Nie, nie masz banerka tylko link do wątku Quote
sylwija Posted December 6, 2016 Author Posted December 6, 2016 https://www.facebook.com/groups/199018557172248/ - to bazarek na fb, przy ktorym zapropoowala mi pomoc Paulina, gdyby ktoś zechciał pomóc, a ma konto na fb, chętnie dołacze do adminów, bo gubię się. ale wrzucam trochę fantów, zapraszam Quote
sylwija Posted December 6, 2016 Author Posted December 6, 2016 a z banerkiem sobie też nie poradziłam.. :( Quote
Gusiaczek Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 skopiuj i wklej w ustawienia sygnaturki, po wstawieniu obrazka lewym klikiem myszki kliknij na niego 2x i pokaże się okienko do wstawienia adresu, wstaw i zapisz Quote
Gusiaczek Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Doszła zaległa wpłata z bazarku, zatem w drodze do Was 15.00 zł Quote
sylwija Posted December 6, 2016 Author Posted December 6, 2016 pięknie dziękuje piękny kot Albert, kociaczek Bercik :) a nie mam w ogóle opcji ustawien sygnatury, jak wejde w [edytuj profil] :( Quote
Livka Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 11 godzin temu, sylwija napisał: pięknie dziękuje piękny kot Albert, kociaczek Bercik :) Co to za cud ? Masz go u siebie ? Piękny jest ! Quote
sylwija Posted December 7, 2016 Author Posted December 7, 2016 u siebie. to braciszek takiego białorudego Kenzo, którego juz pkazywałam, razem z Haną Quote
Livka Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Jest prześliczny, ale moja Livia połamałaby sobie nogi goniąc za nim ... Ma cokolwiek białego na sobie ? Niedawno widziałam czarnuszka z białymi skarpetkami na przednich łapkach i kolanówkami na tylnych, przeuroczy :) Quote
sylwija Posted December 7, 2016 Author Posted December 7, 2016 Albert calutki czarniuteńki :) Mona i jej dwójka - Sana i Salvador - czarne z białymi dodakami ale nie łaciate, tylko właśnie skarpeteczki no i Gabriel - elegancki i aksamitny :) Quote
sylwija Posted December 7, 2016 Author Posted December 7, 2016 serio? budzisz mnie, żeby zdjęcie zrobić? Kenzo, braciszek czarnego Alberta 2-2,5 miesiąca, cudaczek puchaty ;) Quote
Recommended Posts