Livka Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 a to małe z Piąteczką to kto ? oczko jedno widać Quote
sylwija Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 Rafik :) strszny szkodnik, 3 dywany mi zeżarł - i to nie normlanie z brzegu, tylko w środku dziury wygryzał specyficzny jest, powinien byc w domu, ale niszczy masakrczynie i nic nie pomaga, więc jak ja wyjeżdżam zostaje na dwrze, a jak przyjeżdzam, to na kanapę ;) Quote
Gusiaczek Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Sylwio, jak widzę siła złego na jednego :( serdeczną myślą Cię wspieram, a finansowo mam nadzieję, że i tym razem parę złociszy będzie z bazarku, kropla w morzu potrzeb ... Quote
sylwija Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 na pewno. maleńka Sana (z sielanki czarnobiala dziewczynka) 2 dni nie jadla, wymioty, biegunka, w sobote - kroplowka :( w sobotę ważyła 900 g, antybiotyki jej daję, w zastrzykach..a od dzisiaj jeszcze pastę dostaje- taką na wzmocnienie/odbudowę flory bakteryjnej Quote
sylwija Posted November 16, 2016 Author Posted November 16, 2016 https://www.facebook.com/events/1290630247675619/ Sana już lepiej wygląda, je chętnie :) jeszcze mogę kosteczki wszystkie jej policzyć, ale jest lepiej zdecydowanie Quote
sylwija Posted November 23, 2016 Author Posted November 23, 2016 towarzystwo szukające domków: na pierwszym planie - Esterka trójka malców, to Mia, Sana i Salvador rudzielec z dziwną miną - Marcel Quote
Tyśka) Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 To cudo czarnpo-rudo-białe puchate to co to? :) Ma jakieś osobne fotki? Wstawiłabym tu i tam, ładnemu zawsze łatwiej i wydaje mi się, że szybko znajdzie swój dom. Quote
Gusiaczek Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 Wszystkie słodkie, ale ja mam słabość do rudych ;) Quote
sylwija Posted November 24, 2016 Author Posted November 24, 2016 a ja się przyznam, że wolę dorosłe w ogóle koty czy psy oczywiście malce są słodkie, ale jednocześnie tak upierdliwe.. fotki jakieś mają, ale niezbyt aktualne, w weekend porobię, w końcu mam telefon=mam czym :) tylko opisy potrzebne kotów jest 34 a do adopcji jakieś 12, ale niechby kociaki poszły do domków, to już byłoby nieźle ludzie zresztą chyba szukają małych, co nie do końca dla mnie zrozumiałe ;) Quote
Tyśka) Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 Ja też wolę dorosłe wersje ;) Jak porobisz fotki, a ja będę mieć odorbinę czasu to zrobię opisy. Co prawda nie będą takie ładne, jak niektórych na dogo... ale może akurat przyniosą szczęście. Quote
sylwija Posted November 24, 2016 Author Posted November 24, 2016 dzięki :) będę robić w weekend, bo jutro w nocy pracuję, więc jak wstanę w sobotę i nie wiem, czy nie będę jeszcze kilku maluchów niczyich zdjęć robić :( takich ok.4 miesiecznych Quote
sylwija Posted November 26, 2016 Author Posted November 26, 2016 pracowałam do 6ej rano i potem jeszcze godzinę od 8ej więc dzień nie całkiem przytomnie mi upłynął jutro mi jedynie zostało na zrobienie zdjęci i podejście do rozliczeń ..:( a pokazywałam już kota, który nagminnie stołuje się u mnie na tarasie, dostał nawet imię od Ania Sz - Figaro :) bardzo był dziki i nieufny, tylko jadł nerwowo, i czmychał, jak się zbliżałam. Ale z czasem się do mnie przyzwyczaił, nawet krzyczał na mnie, jak miska na tarasie była pusta ;) ostatnio udało mi się podać mu odrobaczenie, więc idąc za ciosem, podęłam próbę zgarnięcia kocurka na kastrację i udało się :) przy okazji zabiegu, pobrano też krew - wyniki ma niezłeprzystojny Figaro jest więc wykastrowany, odrobaczony, odpchlony teraz pozostaje tylko zapłacić za weta. tylko = jeść dać jak zwykle, i pewnie pomyśleć o szczepieniach.. 1 Quote
sylwija Posted November 27, 2016 Author Posted November 27, 2016 nic dzisiaj nie zrobiłam, co zamierzałam, więc pozostaje mi jedynie przypomnieć o bazarku - może kogoś zainteresuje https://www.facebook.com/events/1290630247675619/ Quote
Livka Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 I ja zaproszę na bazarek dla kociaczków - bluzki i sweterki :) http://www.dogomania.com/forum/topic/337717-wszystko-od-5-zł-na-bdt-u-sylwiji-do-512-do-godz2100/?page=1 Quote
sylwija Posted November 30, 2016 Author Posted November 30, 2016 O 28.11.2016 o 10:19, Livka napisał: I ja zaproszę na bazarek dla kociaczków - bluzki i sweterki :) http://www.dogomania.com/forum/topic/337717-wszystko-od-5-zł-na-bdt-u-sylwiji-do-512-do-godz2100/?page=1 dziękuję, szczególnie, że nie wiem, jak to się dzieje, że kotów przybywa wciąż.. maleńka Hana - niepełnosprawna ok. miesięczna kicia potrzebna diagnostyka, wsparcie . - na życie - wet/karma. zaburzenia ruchowe - o podłożu neurologicznym?ortopedycznym? i troszkę większy - Kenzo - cudny nieufny wyjątkowy Quote
sylwija Posted November 30, 2016 Author Posted November 30, 2016 jakoś jej tak tył zarzuca :( ale nie ma bolesności, nie ma jakiś zniekształceń, na razie odrobaczona jest wczoraj bo i robale mogą neurologiczna zaburzenia powodować Quote
Gusiaczek Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Figaro cudny :) a co z Maleństwem ? Quote
sylwija Posted November 30, 2016 Author Posted November 30, 2016 Hana jest słodziutka, ma apetyt, interesuje ją kuka w 'labiryncie' fajna mała, tylko właśnie się zastanawiam, ale chyba poczekam chwilę z ortopedą/neurologiem..zobaczymy po odrobaczeniu, czy cos sie zmieni Quote
sylwija Posted December 1, 2016 Author Posted December 1, 2016 Bardzo proszę o ciepłe myśli, o kciuki Maleńka Hana mała dzisiaj bardzo silny atak. zawiozłam ją do Milanówka, została na noc w szpitalu - jutro dr Olkowski oceni jej stan Quote
Gusiaczek Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 50% dochodu z bazarku w wys. 444.75 zł w drodze (jeśli dotrze jedna zaległa wpłata - doślę) Pozdrawiam i proszę o potwierdzenie: Hana, Serduszko, trzymaj się kochana , trzymamy kciuki za Ciebie <3 Quote
Livka Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 O jak super - to się nazywa wsparcie ! Dziękujemy serdecznie ! Quote
sylwija Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 pięknie dziękuję w imieniu moich podopiecznych Hana noc przetrwała, czuje się nieźle, oczywiście, dzwoniłam nocą i rano już 2 razy.. a niedawno dzwonił dr Olkowski Hana -badania krwi nie wskazały ewentualnej przyczyny zaburzeń neurologicznych dzisiaj dalsza rozszerzona diagnostyka - usg wątroby, rezonans magnetyczny. Quote
Recommended Posts