Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 482
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='werbena520']Czy Kajan ma domek?Intersuje się Kajanem moja koleżanka-starsza Pani/55l/której marzeniem jest posiadanie owczarka niemieckiego.Pani mieszka w 40 m mieszkaniu wśród zieleni/parki przyszpitalne/.Jest osobą samotną.Wyraziła chęć zaadoptowania Kajana z wszystkimi Jego problemami zdrowotnymi.Mieszkanie ma wprawdzie niewielkie ale jak powiedziała,że 40 m buda wystarczy na nas dwoje.Wiem,że nie zepchnie Kajana z tapczana.gdy tam postanowi odpoczywać.Kajan miałby być dla niej druhem,kompanem do naszych długich spacerów.Co mam jej odpowiedzieć?[/quote]
Dziękuję Ci Werbeno za tę propozycję. W piątek jedziemy z Kajanem do Warszawy sprawdzić potencjalny dom, który wydaje się być tym wymarzonym... Jeśli moje przypuszczenia się potwierdzą, Kajan najprawdopodobniej już tam zostanie. Jeśli nie, wtedy Twoja propozycja zostanie wzięta pod uwagę.

Posted

No to trzymam kciuki za Kajanka :loveu::loveu:I kłótni nie będzie , wiem że dziewczyny robią co mogą by domek był super :lol::lol: Tyle że nie raz trochę późno odpisują :shake::shake: Hihi co ja tu widzę , Czarodziejka Moderator ........

Posted

[quote name='bumerang']Kajanku- co się odwlecze to ..... lepiej sprawdzić domek niż miałbys cierpieć![/quote] Święte słowa. Ale Joanna Maria dostała tu już świetne rekomendacje, więc miejmy nadzieję, że wszystko skończy sie dobrze.