Gonitwa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Myślę, że warto to rozważyć,ale nie ja tu decyduję... Quote
GoniaP Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='werbena520']Czy Kajan ma domek?Intersuje się Kajanem moja koleżanka-starsza Pani/55l/której marzeniem jest posiadanie owczarka niemieckiego.Pani mieszka w 40 m mieszkaniu wśród zieleni/parki przyszpitalne/.Jest osobą samotną.Wyraziła chęć zaadoptowania Kajana z wszystkimi Jego problemami zdrowotnymi.Mieszkanie ma wprawdzie niewielkie ale jak powiedziała,że 40 m buda wystarczy na nas dwoje.Wiem,że nie zepchnie Kajana z tapczana.gdy tam postanowi odpoczywać.Kajan miałby być dla niej druhem,kompanem do naszych długich spacerów.Co mam jej odpowiedzieć?[/quote] Dziękuję Ci Werbeno za tę propozycję. W piątek jedziemy z Kajanem do Warszawy sprawdzić potencjalny dom, który wydaje się być tym wymarzonym... Jeśli moje przypuszczenia się potwierdzą, Kajan najprawdopodobniej już tam zostanie. Jeśli nie, wtedy Twoja propozycja zostanie wzięta pod uwagę. Quote
Czarodziejka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Tu coś się widzę ruszyło :) Na wszelki wypadek tfu...i pukam w niemalowane, żeby nie zapeszyć ;) Powodzenia! Quote
Peter Beny Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 No to trzymam kciuki za Kajanka :loveu::loveu:I kłótni nie będzie , wiem że dziewczyny robią co mogą by domek był super :lol::lol: Tyle że nie raz trochę późno odpisują :shake::shake: Hihi co ja tu widzę , Czarodziejka Moderator ........ Quote
Gonitwa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Nie mają czasu:) Ale to dobrze o nich świadczy;) Quote
Hakita Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 No to ponownie trzymamy kciuki za najlepszy z najlepszych domków dla Kajanka!!! Quote
bumerang Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Kajanku- co się odwlecze to ..... lepiej sprawdzić domek niż miałbys cierpieć! Quote
GoniaP Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='bumerang']Kajanku- co się odwlecze to ..... lepiej sprawdzić domek niż miałbys cierpieć![/quote] Święte słowa. Ale Joanna Maria dostała tu już świetne rekomendacje, więc miejmy nadzieję, że wszystko skończy sie dobrze. Quote
Czarodziejka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Przyszłam poczytać coś miłego...oby się chłopaczkowi udało. Quote
asiak Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 no to kciuki nadal trzymane za Kajanka... oby juz miał wspaniały domek... Quote
Hakita Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Najbardziej to musimy w piątek trzymać!!! Ale do tego czasu również. ;) Quote
bumerang Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Kajanku - cały czas myslę o twoim szczęściu :loveu::loveu: Quote
elapieczus1 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 :bigok: :happy1: :thumbs: noto do piątku będziemy trzymać te kciukasy wszystkiego dobrego Kajanku Quote
bumerang Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Trzymamy jak zawsze mocno:thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
GoniaP Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Czy wszyscy nadal trzymają te kciuki? Tak? No to komu w drogę temu czas :) Quote
asiak Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 :thumbs: :thumbs: :thumbs: tak mocno trzymane... Kajanku szczęśliwego zakonczenia... Szerokiej drogi... Quote
wanda szostek Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Życzę powodzenia i szczęśliwego zakończenia poszukiwań. Quote
Hakita Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Trzymamy mocno i na wieści zniecierpliwieni czekamy...;) Quote
GoniaP Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Kajan jest już w nowym domu!!! Teraz to już musi się udać!!! Quote
Recommended Posts