mar.gajko Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 [quote name='Agata69']śmieję sie bo tu na watku była taka jaszczurka, która zarzucała mi lansowanie się i nazywała mnie jadowicie "tłuściutką Agatą69". Ja caly czas sie biję z myslami czy mam to w dupie czy nie. Znaczy tą tłusciutką. Całe życie byłam szczupła, po póżnym dziecku utyłam. Troche żal urody... Ale mam taką piękną, empatyczną córkę...[/QUOTE] Agata, nie grzesz. Raz jeszcze obejrzałam zdjęcie. Nie jesteś tłusta. Pogięło cię? A tyłek kobieta ma mieć! A nie płaską dupcię Ależ rozważania :p Quote
azalia Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Ależ dziewczyno,przecież Ty szczupła jesteś,a uwag od jaszczurek nie bierz sobie do serca. Quote
bela51 Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Lansuj sie Kochana:lol: Jaszczurka pewnie zazdrosci Ci figury, albo choruje na anoreksje:lol: Albo jedno i drugie. Quote
kesencja Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 podrzucam... jak przeczytałam o suni, to czuje się rozdarta emocjonalnie... nawet czuje się winna, że ja chcę kupić szczeniora, a takie bidy potrzebują pomocy... jak będę mogła, to pomogę kochanej... będę tu zaglądać. Quote
jola&tina Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Aaaa, lans się opłaca. Elza ma dzisiaj tylu wspaniałych gości! Lansuj się dalej - cel uświęca środki. A jaszczurka chyba była mego złośliwa i ją zbanowali. Quote
Agata69 Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 Jaszczurka dostała bana, fakt. Czasami myslę, jakim nieszczęśliwym człowiekiem byc trzeba, żeby obrażać nie związanych zupelnie zesoba innych ludzi . Tłustych czy nie. Smutne to bardzo. Ja marudze,t le wsiadam do auta rkkano i mysle: jesteś piekna. Piękni ludzie robią piękne rzeczy. To co robimy jest jakie? Bez kochania siebie nie ma kochania innych. Quote
mar.gajko Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Jaszczury nie ma, a my piękne ciałem i duszą jesteśmy. I takie pozostaniemy :) Quote
mar.gajko Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Już wiemy, żeśmy młode, piękne, a co tam u Elzuni? Quote
jola&tina Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Zapraszamy na bazarek, z którego dochód przeznaczony będzie również dla naszej staruszki Elzy [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/254094-Piękna-stara-i-nowa-biżuteria-Ekskluzywna-własnie-dla-Ciebie-)-do-02-08-21-59[/URL] Quote
mar.gajko Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 [quote name='jolantina']Zapraszamy na bazarek, z którego dochód przeznaczony będzie również dla naszej staruszki Elzy [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/254094-Piękna-stara-i-nowa-biżuteria-Ekskluzywna-własnie-dla-Ciebie-)-do-02-08-21-59[/URL][/QUOTE] Och, jaki piękny bazarek :evil_lol: Quote
Agata69 Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 U Elzy mała stabilizacja. Codziennie 4 spacery, najczęściej po lesie, czesanie, 3 posiłki a jakże. Duzo serca i czułości. Krzysiek jak to stary kawaler, jak sie do czegos bierze to porzadnie. Myslę, ze trezba będie kupić cos na stawy, bo aparat ruchu już słabiutki. Wszyscy psiarze w bloku Elzę lubia, witaja się . takze na spacerach. Miała szczęscie na koniec życia. Bardzo cieszy mnie ten obrazek. Nie wiem jak będzie jak Elzie przyjdzie odejść. Quote
azalia Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Bardzo się cieszę,że Eliza ma troskliwgo opiekuna,bezpieczeństwo i miłość. Właściwie niczego jej nie brakuje,oby tylko zdrowie dopisywalo. Quote
Agata69 Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 [quote name='azalia']Bardzo się cieszę,że Eliza ma troskliwgo opiekuna,bezpieczeństwo i miłość. Właściwie niczego jej nie brakuje,oby tylko zdrowie dopisywalo.[/QUOTE] I jej i jemu. Quote
mar.gajko Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 I aby tak dalej. Taki DT to skarb. Dla starutkiej Elzy. Tylko trzeba zadbać, żeby miskę miała pełną. Quote
jola&tina Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Jest taka jedna Cioteczka, która pomyślała o pełnej misce dla Elzy, tylko coś goście bazarkowi strajkują. Wczoraj mecz a dzisiaj????? Quote
mar.gajko Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 [quote name='jolantina']Jest taka jedna Cioteczka, która pomyślała o pełnej misce dla Elzy, tylko coś goście bazarkowi strajkują. Wczoraj mecz a dzisiaj?????[/QUOTE] Ja nie wiem. Jakieś skąpstwo zapadło na tym Dogo. Quote
jola&tina Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='Jo37']To nie skąpstwo tylko totalny brak kasy.[/QUOTE]No właśnie, serce by chciało ale w kieszeni pusto! Quote
Agata69 Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 Elza słabiej chodzi, postarzała się. Krzysiek widzi to na spacerach. Jak zjade po weekendzie ze wsi to pojade z nia do weta. Moze rtg zrobimy. Czy to stawy i moze kregosłup. Quote
bela51 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 MOze chociaz jakies suplementy jej kupic ? Albo podac cos przeciwbolowego, chocby opokan ( dla psiakow sie nadaje ). Quote
łolkiee Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Słuchajcie przepraszam za SPAM [COLOR=#000000]Ale potrzebujemy pomocy!!!![/COLOR] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/254108-krakvet-Fundacja-nero-prosi-o-głosy"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...i-o-głosy[/URL] [COLOR=#000000]potrzebujemy waszych głosów!!![/COLOR] Quote
mar.gajko Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='bela51']MOze chociaz jakies suplementy jej kupic ? Albo podac cos przeciwbolowego, chocby opokan ( dla psiakow sie nadaje ).[/QUOTE] Pewnie jak każdy ON-kowaty w pewnym wieku na stawy trzeba. Są takie niesterydowe przeciwzapalne, jakeś nowe, niby mało szkodzące, ale chyba to bardzo drogo by wchodziło. Quote
Gusiaczek Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Zapisuję wątek ... idę na wieczorny spacer Pozdrawiam :) Quote
Recommended Posts