Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Elzie skończył sie propalin, potrzebuje frontlinu i suchej karmy. uzupełnie to w srode jak przyjade z Miodem na strzyzenie. Upały rzeczywiscie daja sie Elzie we znaki. Nic dziwnego, Elza to przeciez staruszka jest.

Posted

[quote name='Agata69']Elzie skończył sie propalin, potrzebuje frontlinu i suchej karmy. uzupełnie to w srode jak przyjade z Miodem na strzyzenie. Upały rzeczywiscie daja sie Elzie we znaki. Nic dziwnego, Elza to przeciez staruszka jest.[/QUOTE]

Agato, Elza ma prawie 90 zł z bazarku.
Dzsiaj Ci przeleję - tylko oczywiście pokasowałam wszystkie PW i nie mam konta.
Bardzo proszę napisz mi.

Posted

[quote name='mar.gajko']Agato, Elza ma prawie 90 zł z bazarku.
Dzsiaj Ci przeleję - tylko oczywiście pokasowałam wszystkie PW i nie mam konta.
Bardzo proszę napisz mi.[/QUOTE]

Cudownie, to zamówię od razu duża butelke propalinu. Dzisiaj kupilam jej na nowe posłanie bo stare juz dio niczego.

Posted

[quote name='Agata69']Cudownie, to zamówię od razu duża butelke propalinu. Dzisiaj kupilam jej na nowe posłanie bo stare juz dio niczego.[/QUOTE]

Postaram się jeszcze jakiś bazarek dla Elzuni zrobić, żeby miała na propalin, karmę i szczepienia.

Posted

Dzisiaj zrobiłam Elzie takie zakupy:
nowe posłanie w lumpeksie 15 zł
adwocat 40 zł
coś na kleszcze nie pamiętam ile
zamówiłam propalin - będzie w piatek - ponad 100 zł

na razie wpisze na watek rozliczeniowy to co pamiętam ceny. Potem uzupełnie. Elza ma się dobrze.

Posted

[quote name='mar.gajko']Wiem Jolantino moja Droga, ja Ciebie zamęczam. Tymi bazarami.[/QUOTE]Nie to miałam na myśli!!!
Zamęczaj, zamęczaj nie mam nic przeciwko temu.

[quote name='Agata69']Dzisiaj zrobiłam Elzie takie zakupy:
nowe posłanie w lumpeksie 15 zł
[B]adwocat [/B]40 zł
coś na kleszcze nie pamiętam ile
zamówiłam propalin - będzie w piatek - ponad 100 zł

na razie wpisze na watek rozliczeniowy to co pamiętam ceny. Potem uzupełnie. Elza ma się dobrze.[/QUOTE]A co to jest adwocat?

Posted

[quote name='jolantina']Nie to miałam na myśli!!!
Zamęczaj, zamęczaj nie mam nic przeciwko temu.

A co to jest adwocat?[/QUOTE]

Adwocat (nie wiem czy tak się pisze) jest na wszelkie pasozyty wewnetrzne i zewnetrzne. Lusia przyniosła z lasu prawdopodobnie wszoły.
Na kleszcze kupiłam ektopar (14 zł).
a adwokat kosztował 44 zł. Czyli za dzisiaj 58.
Wyzsza matematyka.

Posted

[quote name='Agata69']Margajko, podaj mi link do bazarku, bo nie mogię znaleźć.[/QUOTE]

Już podaję:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/254094-Rozliczamy-Pi%C4%99kna-stara-i-nowa-bi%C5%BCuteria-Ekskluzywna-w%C5%82asnie-dla-Ciebie-%29"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/254094-Rozliczamy-Pi%C4%99kna-stara-i-nowa-bi%C5%BCuteria-Ekskluzywna-w%C5%82asnie-dla-Ciebie-%29[/URL]

• 1 month later...