jola&tina Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='Gusiaczek']Zapisuję wątek ... idę na wieczorny spacer Pozdrawiam :)[/QUOTE]:lol:Miłego spacerku!:lol: Quote
mar.gajko Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Pewnie nie gorzej. Choć w pewnym wieku, dużo lepiej być nie może. Quote
mar.gajko Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Pewnie gorąco psinie. I łapki pewnie trochę bolą. Quote
Agata69 Posted August 5, 2014 Author Posted August 5, 2014 Elzie skończył sie propalin, potrzebuje frontlinu i suchej karmy. uzupełnie to w srode jak przyjade z Miodem na strzyzenie. Upały rzeczywiscie daja sie Elzie we znaki. Nic dziwnego, Elza to przeciez staruszka jest. Quote
mar.gajko Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 [quote name='Agata69']Elzie skończył sie propalin, potrzebuje frontlinu i suchej karmy. uzupełnie to w srode jak przyjade z Miodem na strzyzenie. Upały rzeczywiscie daja sie Elzie we znaki. Nic dziwnego, Elza to przeciez staruszka jest.[/QUOTE] Agato, Elza ma prawie 90 zł z bazarku. Dzsiaj Ci przeleję - tylko oczywiście pokasowałam wszystkie PW i nie mam konta. Bardzo proszę napisz mi. Quote
Agata69 Posted August 5, 2014 Author Posted August 5, 2014 [quote name='mar.gajko']Agato, Elza ma prawie 90 zł z bazarku. Dzsiaj Ci przeleję - tylko oczywiście pokasowałam wszystkie PW i nie mam konta. Bardzo proszę napisz mi.[/QUOTE] Cudownie, to zamówię od razu duża butelke propalinu. Dzisiaj kupilam jej na nowe posłanie bo stare juz dio niczego. Quote
mar.gajko Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 [quote name='Agata69']Cudownie, to zamówię od razu duża butelke propalinu. Dzisiaj kupilam jej na nowe posłanie bo stare juz dio niczego.[/QUOTE] Postaram się jeszcze jakiś bazarek dla Elzuni zrobić, żeby miała na propalin, karmę i szczepienia. Quote
jola&tina Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='mar.gajko']Postaram się jeszcze jakiś bazarek dla Elzuni zrobić, żeby miała na propalin, karmę i szczepienia.[/QUOTE]Mar.gajko, mar.gajko .... zabrakło mi słów. Quote
mar.gajko Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='jolantina']Mar.gajko, mar.gajko .... zabrakło mi słów.[/QUOTE] Wiem Jolantino moja Droga, ja Ciebie zamęczam. Tymi bazarami. Quote
mar.gajko Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Przelałam z bazarku biżutowego 90 zł dla Elzy. Jak dojdą proszę o potwierdzenie na bazarku. Quote
Agata69 Posted August 6, 2014 Author Posted August 6, 2014 Dzisiaj zrobiłam Elzie takie zakupy: nowe posłanie w lumpeksie 15 zł adwocat 40 zł coś na kleszcze nie pamiętam ile zamówiłam propalin - będzie w piatek - ponad 100 zł na razie wpisze na watek rozliczeniowy to co pamiętam ceny. Potem uzupełnie. Elza ma się dobrze. Quote
jola&tina Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='mar.gajko']Wiem Jolantino moja Droga, ja Ciebie zamęczam. Tymi bazarami.[/QUOTE]Nie to miałam na myśli!!! Zamęczaj, zamęczaj nie mam nic przeciwko temu. [quote name='Agata69']Dzisiaj zrobiłam Elzie takie zakupy: nowe posłanie w lumpeksie 15 zł [B]adwocat [/B]40 zł coś na kleszcze nie pamiętam ile zamówiłam propalin - będzie w piatek - ponad 100 zł na razie wpisze na watek rozliczeniowy to co pamiętam ceny. Potem uzupełnie. Elza ma się dobrze.[/QUOTE]A co to jest adwocat? Quote
Agata69 Posted August 6, 2014 Author Posted August 6, 2014 [quote name='jolantina']Nie to miałam na myśli!!! Zamęczaj, zamęczaj nie mam nic przeciwko temu. A co to jest adwocat?[/QUOTE] Adwocat (nie wiem czy tak się pisze) jest na wszelkie pasozyty wewnetrzne i zewnetrzne. Lusia przyniosła z lasu prawdopodobnie wszoły. Na kleszcze kupiłam ektopar (14 zł). a adwokat kosztował 44 zł. Czyli za dzisiaj 58. Wyzsza matematyka. Quote
mar.gajko Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='mar.gajko']Przelałam z bazarku biżutowego 90 zł dla Elzy. Jak dojdą proszę o potwierdzenie na bazarku.[/QUOTE] Bardzo bym prosiła o potwierdzenie na bazarku :) Quote
Agata69 Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 Nie mam wejscia na konto. Poczekaj aż pojade do cywilizacji. Quote
Agata69 Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 Zaksięgowała się kwota 90 zł. dziękuje. Quote
mar.gajko Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 [quote name='Agata69']Zaksięgowała się kwota 90 zł. dziękuje.[/QUOTE] Agatko, jeszcze na bazarku, plissssssssssssssssssss Quote
Agata69 Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 Margajko, podaj mi link do bazarku, bo nie mogię znaleźć. Quote
mar.gajko Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 [quote name='Agata69']Margajko, podaj mi link do bazarku, bo nie mogię znaleźć.[/QUOTE] Już podaję: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/254094-Rozliczamy-Pi%C4%99kna-stara-i-nowa-bi%C5%BCuteria-Ekskluzywna-w%C5%82asnie-dla-Ciebie-%29"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/254094-Rozliczamy-Pi%C4%99kna-stara-i-nowa-bi%C5%BCuteria-Ekskluzywna-w%C5%82asnie-dla-Ciebie-%29[/URL] Quote
Recommended Posts