Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No te powiadomienia na maila są okropne :)

Nie dość, że się wszystko tu rozpada to syf taki, że masakra.Sprzątam i sprzątam, a roboty nie widać, ha,ha,ha.Kartony stoją, bo nie mam gdzie rzeczy wszystkich powkładać :).

Posted
10 godzin temu, WATACHA napisał:

No te powiadomienia na maila są okropne :)

Nie dość, że się wszystko tu rozpada to syf taki, że masakra.Sprzątam i sprzątam, a roboty nie widać, ha,ha,ha.Kartony stoją, bo nie mam gdzie rzeczy wszystkich powkładać :).

Już zgłupiałam myslałam , że mówisz o dogo ale te kartony troche mnie zmyliły ahha :D

...ułyt do ezsip uuuzeJ . okstyzsw einjokops an eicatązrpsoP

Posted

hahah umarłam ze śmiechu czytając od tyłu - geniusz!!!! 

nienawidzę tego nowego forum i wcale nie mam ochoty tu zaglądać :/ gdyby nie to, że tu jest trochę kameralniej niż na fejsie to zostawiłabym w piguły dogo

• 7 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Remont to za dużo powiedziane, kupiliśmy meble i położyliśmy tapetę. Na prawdziwy nas nie stać :). Zresztą czy warto :), Mentor ciągle coś zżera, Sura szcza, Leoś kupę "wali".

Posted

Kto ma pszczółki to ma miód kto ma pieski to ma...

No cóż moja tfu tfu Keysi ma 16,5 roku. Ostatnio walnęła koo przy mnie jak się rano ubierałam... ale całą noc póki co śpi - no do 7 rano. :)

Remont powoli zrobicie :)