WATACHA Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Ulana, a jak sobie ta wodę utlenioną wciągałaś nosem to rozcieńczałaś ? Już sobie znalazłam, bez łachy :P Quote
ulana Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 O rany. Nie dałaś mi szansy... Za szybka jesteś. ;) Quote
WATACHA Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Bartkowi, bo on ma wiecznie problemy z zatokami. Quote
ulana Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Bartkowi, bo on ma wiecznie problemy z zatokami. Na chłopie testujesz czy to nie trucizna? Słusznie, słusznie. ;) Quote
WATACHA Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Na chłopie testujesz czy to nie trucizna? Słusznie, słusznie. ;) Na kimś muszę :P Quote
wilczy zew Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Widzę,że mnie obgadywałyście.... Ulana,co z tą wodą utlenioną? Quote
wilczy zew Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Dzięki Sandra. U Malawaszki się doczytałam :) Quote
ulana Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Haj, Watacha! Jak tam dieta i kuracja wodą utlenioną? Ciekawam. ;) Quote
WATACHA Posted August 27, 2015 Author Posted August 27, 2015 Haj, Watacha! Jak tam dieta i kuracja wodą utlenioną? Ciekawam. ;) Na razie dupa.Dietę dałam radę 2,5 tygodnia, potem nażarłam się słodyczy, ale nie powiedziałam nic mężowi i jemu się udało 5 tygodni :P.Podobno raz podjadł kaszanę.Trochę był zły , że go oszukiwałam, ale no cóż :).Mąż schudł ponad 10 kg i zrozumiał pewne swoje błędy żywieniowe :).Ja oczywiście nie schudłam i mam w ogóle ostatnio kryzys żywieniowy.A wody utlenionej nie próbowałam na razie . Quote
ulana Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Cha, cha. :) Oszukanica z Ciebie. :) Całkiem nieźle schudł Twój małżonek. Żeby tak mój chciał... 2,5 tygodnia to zupełnie dobry wynik jak na pierwszy raz. I jak się czułaś? Ja mam zamiar zacząć w końcu przyszłego tygodnia, bo Młody jeszcze zalicza szpital od środy, więc już potem. Chociaż pewnie powinnam już teraz, bo i tak od tego kompa w pracy głowa mnie boli niemiłosiernie. Quote
WATACHA Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 Cha, cha. :) Oszukanica z Ciebie. :) Całkiem nieźle schudł Twój małżonek. Żeby tak mój chciał... 2,5 tygodnia to zupełnie dobry wynik jak na pierwszy raz. I jak się czułaś? Ja mam zamiar zacząć w końcu przyszłego tygodnia, bo Młody jeszcze zalicza szpital od środy, więc już potem. Chociaż pewnie powinnam już teraz, bo i tak od tego kompa w pracy głowa mnie boli niemiłosiernie. W sumie tylko ten pierwszy tydzień był "ciężki", a potem bez zmian.Bartek zamierza jeszcze to stosować z tym, że krócej. Quote
ulana Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Bartek zamierza jeszcze to stosować z tym, że krócej. O, dzielnego chłopa masz. :) Quote
WATACHA Posted August 31, 2015 Author Posted August 31, 2015 O, dzielnego chłopa masz. :) No, dzielniejszy ode mnie.Ja tam wolę swoja dietę i spróbuję postów.Na razie jednodniowych, ale chciałabym dojść do parodniowych. Komu brzydala? Quote
WATACHA Posted August 31, 2015 Author Posted August 31, 2015 A co Wam będę żałować :) [attachment=16611:DSCF9274.JPG] Trochę rozmazane, ale wstawiłam , bo tu wygląda jak siostra Skrzata Quote
ania0112 Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 To nawet nie chodzi o to ile ale jakie! Cuda! Wygląda bajecznie. Broda jej fajnie już urosła ale łapki liche. Faktycznie na zdjęciu jak większą siostrą skrzata z tymi smiesznymi uszami. Zdjęcia takie cuda ze domek musi się znaleźć ! Bo nadal chcecie ja wydać nie? Quote
WATACHA Posted August 31, 2015 Author Posted August 31, 2015 To nawet nie chodzi o to ile ale jakie! Cuda! Wygląda bajecznie. Broda jej fajnie już urosła ale łapki liche. Faktycznie na zdjęciu jak większą siostrą skrzata z tymi smiesznymi uszami. Zdjęcia takie cuda ze domek musi się znaleźć ! Bo nadal chcecie ja wydać nie? Nie chcę, bardzo nie chcę, ale muszę :(. Ona ogólnie liche te włosy ma na, brodzie też :P Quote
Recommended Posts