Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

Haj, Watacha! Jak tam dieta i kuracja wodą utlenioną? Ciekawam. ;)

Na razie dupa.Dietę dałam radę 2,5 tygodnia, potem nażarłam się słodyczy, ale nie powiedziałam nic mężowi i jemu się udało 5 tygodni :P.Podobno raz podjadł kaszanę.Trochę był zły , że go oszukiwałam, ale no cóż :).Mąż schudł ponad 10 kg i zrozumiał pewne swoje błędy żywieniowe :).Ja oczywiście nie schudłam i mam w ogóle ostatnio kryzys żywieniowy.A wody utlenionej nie próbowałam na razie .

Posted

Cha, cha. :) Oszukanica z Ciebie. :) Całkiem nieźle schudł Twój małżonek. Żeby tak mój chciał... 2,5 tygodnia to zupełnie dobry wynik jak na pierwszy raz. I jak się czułaś?

Ja mam zamiar zacząć w końcu przyszłego tygodnia, bo Młody jeszcze zalicza szpital od środy, więc już potem. Chociaż pewnie powinnam już teraz, bo i tak od tego kompa w pracy głowa mnie boli niemiłosiernie.

Posted

Cha, cha. :) Oszukanica z Ciebie. :) Całkiem nieźle schudł Twój małżonek. Żeby tak mój chciał... 2,5 tygodnia to zupełnie dobry wynik jak na pierwszy raz. I jak się czułaś?

Ja mam zamiar zacząć w końcu przyszłego tygodnia, bo Młody jeszcze zalicza szpital od środy, więc już potem. Chociaż pewnie powinnam już teraz, bo i tak od tego kompa w pracy głowa mnie boli niemiłosiernie.

W sumie tylko ten pierwszy tydzień był "ciężki", a potem bez zmian.Bartek zamierza jeszcze to stosować z tym, że krócej.

Posted

O, dzielnego chłopa masz. :)

No, dzielniejszy ode mnie.Ja tam wolę swoja dietę i spróbuję postów.Na razie jednodniowych, ale chciałabym dojść do parodniowych.

Komu brzydala?

Posted

A co Wam będę żałować :)

[attachment=16611:DSCF9274.JPG]

Trochę rozmazane, ale wstawiłam , bo tu wygląda jak siostra Skrzata 

Posted

To nawet nie chodzi o to ile ale jakie! Cuda! Wygląda bajecznie. Broda jej fajnie już urosła ale łapki liche. Faktycznie na zdjęciu jak większą siostrą skrzata z tymi smiesznymi uszami. Zdjęcia takie cuda ze domek musi się znaleźć ! Bo nadal chcecie ja wydać nie?

Posted

To nawet nie chodzi o to ile ale jakie! Cuda! Wygląda bajecznie. Broda jej fajnie już urosła ale łapki liche. Faktycznie na zdjęciu jak większą siostrą skrzata z tymi smiesznymi uszami. Zdjęcia takie cuda ze domek musi się znaleźć ! Bo nadal chcecie ja wydać nie?

Nie chcę, bardzo nie chcę, ale muszę :(.

Ona ogólnie liche te włosy ma na, brodzie też :P