ulana Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Cudna jest. Te oczka bursztynowe i różowy jęzorek. Watacha okrutnico czemu tak mało pokazujesz? Dieta Dąbrowskiej to oczyszczająca jest, czyli lecznicza, a chudnięcie to tylko skutek uboczny i każdy chudnie inaczej, tak jak organizm sobie wymyśli. Jeść można ile się chce tylko określone produkty. Najgorsze zawsze dla mnie były pierwsze 3 dni, bo strasznie byłam głodna. Potem chęć do jedzenia mijała i dało się wytrzymać. Efekt na potem też miałam taki, że np. w ogóle nie miałam chęci na cukier i słodycze, a to dla mnie zbawienne, che che. I smak wyczula się niesamowicie. Raptownie takie niuanse czułam, że wcześniej w ogóle nie pomyślałam o tym. Źle się czułam w drugim tygodniu, głównie strasznie głowa mnie bolała, gardło, a za pierwszym razem to nawet ząb, na którym mi przed laty dentysta robił eksperyment. Może to był ten kryzys? Wiem już, że muszę na ten czas mieć trochę spokoju i dlatego w tym roku jeszcze nic mi z dietowania nie wyszło, bo ciągle coś - jak nie chora jestem to wokół coś do biegania. Quote
ulana Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Wymościła sobie łóżeczko -złoty tron. ;) Mądra psinka, :) Quote
malawaszka Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 haha i jakim złym okiem paczy :p ona dłuższa, a LEoś szerszy :v a zwykle to bywa odwrotnie w małżeństwie :v Quote
malawaszka Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Usunęłam drażliwe punkty - o kupach - jeśli chcemy jej znaleźć dom :p http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/996 Quote
malawaszka Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Do ogłoszeń proszę o zdecydowanie krótszy tekst. na OLX już ją dałam, a poniżej skrócony: Surka to suczka, której zmarła ukochana pani - taka już polska tradycja, że rodzina rzadko kiedy chce się zająć pieskiem zmarłego - piesek trafia do schroniska - prosto z kanapy, tuż po tym jak stracił ukochanego opiekuna - wali się cały świat takiemu psu.Zabraliśmy ją do domu tymczasowego - inaczej popadłaby w depresję. Dostała szansę i teraz szukamy dla niej dobrego domu. Surka jest wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona, zachipowana. Jest wielkości sznaucerka mini - odrobinkę dłuższa, ze 2 cm wyższa może, ale niewiele. Toleruje inne psy i suczki. Ma około 6 lat.Oto jak pisze o niej tymczasowa opiekunka: "Pamiętam jak ją przywieźli, była taka przestraszona. Od razu chciała zwiewać :), było jej obojętne gdzie. Niestety wstrętne łapy ją wzięły w swe objęcia, a potem ułożyły na kolankach. Trzęsła się jak galareta, ale po pewnym czasie poczuła się bezpieczniej, drżała coraz mniej, mniej, aż w końcu usnęła. Ogólnie to taka spokojna damesa, ale to tylko pozory :P. Potrafi się wygłupiać jak niejedna małolata. Jest uległa, boi się krzyków zaraz się kuli, choć jak komuś krzywda się dzieje potrafi stanąć w obronie bez sekundy zastanowienia. Dlatego nie polecam do domu z małymi dziećmi, szczególnie że przy głośnych zabawach to się ekscytuje. Akceptuje pieski i suczki jak nie są napastliwe. Uwielbia przytulanie i głaskanie, troszkę zazdrosna, potrafi się przepychać do głaszczącego nie patrząc, że depcze inne pieski. Lubi ciepełko, potrafi przy 20 stopniach pakować się pod kołdrę i to zawodowo. Jest bardzo ciekawska i interesują ją wszystkie zapachy. Uwielbia spacerki, zawsze gotowa, zawsze pierwsza, skacze z radości jak sprężyna. Bardzo fajna suczka z tej Surki - polecamy do adopcji." Bardzo nam zależy na dobrym domku dla niej - wtedy my będziemy mogli pomagać kolejnym potrzebującym. Quote
WATACHA Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 Ej :/ , ja nie umiem pisać ładnie :( , będą się ze mnie śmiać :P I proszę mi się nie wyśmiewać z Leosia, bo jest właśnie na diecie :P Surka jest idealna, ani gruba, ani chuda, ale ostatnio dużo żre.Jest bardziej łakoma od Leosia.Niemożliwe hmmmmmmm możliwe, możliwe :). Ukradła wczoraj z blatu dupkę od marchewki. Quote
Saththa Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Ale jaka falę zrobiła z języka <3 Fajna suczka, zdjęcia boskie WATACHA! nie skąp zdjęć nooooo :) Quote
WATACHA Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 Ale jaka falę zrobiła z języka <3 Fajna suczka, zdjęcia boskie WATACHA! nie skąp zdjęć nooooo :) Miło , że ktoś zauważył jaka jest zdolna :) Quote
WATACHA Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 Nie.Mentorek to teraz głównie leży i pierdzi :P Quote
ania0112 Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Śliczna surka :) wiem ze to wada ale może lepiej wspomnieć ze spacery bez smyczy to duuuuze ryzyko... Quote
WATACHA Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 a już miałam nadzieję... :razz: Mentorek to nie ten wąteczek :P Quote
WATACHA Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 Zrobiłam maluśkiej ogłoszenia. Dziękujemy :) Quote
ulana Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Watacha, wybacz, ale co tam mamy śledzić? Cisza od marca. :) Link dla zagubionych: http://www.dogomania.com/forum/topic/92726-dwa-typycorso-i-sznup-mentor-zwany-czasem-mendorem-i-leo-inaczej-ma%C5%82y-i-ja/page-144 Postuluję o fotki. Quote
ulana Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 No błagam. Błagam! Mój też nie ma, jak w nim nic nie piszę, che, che. :P 1 Quote
WATACHA Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Ulana, a jak sobie ta wodę utlenioną wciągałaś nosem to rozcieńczałaś ? Quote
Recommended Posts