WATACHA Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 no to dawaj te ofty Hmmmmmmmmmm A co tam Ci się z oczkami dziej :P? http://www.doz.pl/leki/p9611-Floxitrat_Ofta Quote
WATACHA Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 ZNaczy dzisiaj :D Nie, no jutro.Jutro to jutro , a nie dziś :P Quote
malawaszka Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Hmmmmmmmmmm A co tam Ci się z oczkami dziej :P? http://www.doz.pl/leki/p9611-Floxitrat_Ofta hahah złośliwcze! prawą rączkę mam szybszą niż lewą i wychodzą takie różne kwiatki :p Quote
Saththa Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Nie, no jutro.Jutro to jutro , a nie dziś :P coraz bliżej coraz bliżej ;P Quote
Saththa Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 dzisiaj jest już po jutrze... znaczy po czasie :D Quote
ulana Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 To jak w tym kawale o rzucaniu palenia, kiedy delikwent powiesił sobie kartkę z napisem "Od jutra nie palę" i codziennie umacniał się w postanowieniu. Tak? ;) Quote
WATACHA Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 To jak w tym kawale o rzucaniu palenia, kiedy delikwent powiesił sobie kartkę z napisem "Od jutra nie palę" i codziennie umacniał się w postanowieniu. Tak? ;) Tak.Jakieś tam zrobiłam, ale nie mogłam się ustawić ze słońcem tak aby współgrać :P. Ulana, a Ty byłaś na tej diecie Dąbrowskiej? Quote
ulana Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Byłam dwa razy po dwa tygodnie. Nie ciągnęłam nigdy dłużej, bo w związku z lekami jakie biorę na stałe muszę mieć w diecie tłuszcz i po prostu cykorzyłam się przedłużać to ponad dwa tygodnie. Quote
WATACHA Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 A bo chciałam spróbować całe 6 tygodni.A miałaś kryzys? Quote
WATACHA Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 Z tego co pamiętam u mojej teściowej w pracy facet, starszy już zresztą, właśnie parę miesięcy temu przechodził tą dietę.Teraz jak zaczęłam czytać to mi się skojarzyło.Podobno masakrycznie schudł, ale czuł się świetnie.A ile teściówka się nagadała, że chyba jej nie powiem, że też chcę.Najlepsze, że i Bartek chce spróbować.Szok normalnie :) Quote
malawaszka Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 a co to za dieta 0 ja chcę jakąś żeby szybko i dużo schuść i potem tego nie odrobić jeszcze szybciej... juz nie mogę na siebie patrzeć... mam takiego doła, że hej... Quote
WATACHA Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 Przez 6 tygodni jesz określone warzywa i ewentualnie jabłko grejpfruta bądź cytrynę.Pijesz, wodę i zioła.Masakra, ale jakbym się zawzięła to bym dała radę. Monika nie dość, że chudniesz to dodatkowo przechodzisz samoleczenie :). Bardziej się boję, że jakiejś biegunki w drodze do pracy dostanę ha,ha,ha Quote
WATACHA Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 A po diecie jesz dużo ziaren zbóż, pestek, owoców i warzyw.Potem żyjesz długo i szczęśliwie Quote
malawaszka Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Przez 6 tygodni jesz określone warzywa i ewentualnie jabłko grejpfruta bądź cytrynę.Pijesz, wodę i zioła.Masakra, ale jakbym się zawzięła to bym dała radę. Monika nie dość, że chudniesz to dodatkowo przechodzisz samoleczenie :). Bardziej się boję, że jakiejś biegunki w drodze do pracy dostanę ha,ha,ha chyba samookaleczenie buuhahahaha - ja nie wiem czy dałabym radę - ja jestem taka świnia co wszystko zeżreć musi :/ foty super!!!! PIPA jestes, że nam ich tak skąpisz zawsze! o! Quote
WATACHA Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 chyba samookaleczenie buuhahahaha - ja nie wiem czy dałabym radę - ja jestem taka świnia co wszystko zeżreć musi :/ foty super!!!! PIPA jestes, że nam ich tak skąpisz zawsze! o! Bo mi się wydają nudne i źle oświetlone :P Quote
malawaszka Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 a masz gdzieś jakieś foto z ludziem albo z Leosiem żeby było widać wielkość? albo ile ona waży wiesz? ile ma w kłębie? Quote
malawaszka Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Bo mi się wydają nudne i źle oświetlone :P no to wystarczy stawać tak, żeby słońce mieć za plecami - mniej lub bardziej Quote
WATACHA Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 Ona ma w kłębie mniej więcej tyle co Leo, ale przez to, że jest dłuższa to wygląda to mniej więcej tak Quote
Recommended Posts