Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiecie co, ja osobiście uważam, że Bąbel jest bardzo atrakcyjny, bo zarówno Dest jak i Pola ciągle go "obskakują" :evil_lol: A ludzie mnie potem pytają co to za biedna suczka :eviltong:

Posted

nie wiem... :( znowu było nim zainteresowanie, dostałam maila w jego sprawie ale Pani chciała młodszego psiaka bo niedawno musiała uśpić swojego 10-cio letniego, ma jeszcze 16-to letniego i wolałaby mieć teraz jeszcze jednego- młodszego... szukamy dalej...

Posted

A może napisz do niej jeszcze,spróbuj przekonać,napisz,że taki piesek ma małe szansę i jak nikt go nie weźmie,np.Ona-to może domu nie doczekać,napisz że z drugiej strony nigdy nie ma reguły czasem młody piesek też zachoruje i umrze lub niespodziewanie ginie tak jak mój Foksik

• któremu Domek znalazłam,a tylko 2 m-ce cieszył się życiem.Napisz jej,że takiemu piesku właśnie ratuje życie,że nie ma nic wspanialszego,bo nawet jak za parę lat będzie umierał,to będzie dumna,że był dzięki niej szczęśliwy i...będzie mogła uratować następnego psiaka.Napisz jej,że młode,ładne psy-zawsze ktoś weźmie,z reguły ludzie którzy tylko lubią psy,a prawdziwi najwięksi miłośnicy-właśnie takie starsze psy biorą,co bez nich...umrą w schronie,nie zaznawszy miłości,za to z poczuciem odrzucenia,bólu i smutku.No Sara,spróbuj jakoś tak ją psychologicznie podejść,powiedz,że to może nie przypadek,że akurat "coś"kazało jej zwrócić uwagę na Tego Pieska....że może tak miało być....

• Posted

sara_rokitnica napisał(a):
    około 9....

Och ci bezduszni ludzie,dla niektórych to każdy pies powyżej 4 roku życia to stary:shake::angryy:,
    Ja już jestem tak uwrażliwona na te psie i kocie cierpienie,na dożywocie w schronie,że jak kiedykolwiek będę brać psa czy kota to....tylko starszego,niezbyt pięknego i o małej szansie na domek!!

Posted

Ja też Desta czesałam, bo sie inaczej nie dało na tym wybiegu przebywać :lol:
    Ja Dest wrzucałam tylko na adopcje.org :roll: A resztę powina wiedzieć Sara... :roll:

Posted

sara_rokitnica napisał(a):
    ano malutko... Sabina jak będzie miała czas to go ogłosi bo już tam do niej pisałam raz w tej sprawie...

Tak, tak, wlasnie dlatego pytam gdzie ma ogloszonka, bo chce mu je w koncu zrobic, a nie chce dublowac ogloszen...:lol: