Mysia_ Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Mam nadzieje, że Halbina pracuje nad sąsiadką ;) Quote
sara_rokitnica Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 tesh mam taka nadzieje ;) i mam nadzieje ze skutecznie ;) Quote
sara_rokitnica Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 oki :):) jak tak wszyscy bedziemy trzymac kciuki to napewno sie uda :):):) Quote
sara_rokitnica Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 trzymacze kciukow laczmy sie!!! ;) :):):):) Halbina czekamy na jakies wiesci (oczywiscie z gory zakladamy ze dobre ;) ) Quote
halbina Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Niestety, musicie jeszcze poczekać... matury przywaliły mnie skutecznie... :oops: Quote
sara_rokitnica Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 no to w takim razie poczekamy ;) ;) a Ty Deściu sie nie leń tylko biegnij na pierwsza! Quote
sara_rokitnica Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 a tymczasem Deścio pobiegnie sobie na spacerek na pierwsza! ;) Quote
sara_rokitnica Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 trzymaj sie pierwszej psiaku i miej nadzieje bo ciocia Halbina stara sie wykombiowac dla Ciebie domek ;) Quote
amelka0 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 I jak Halbina,rozmawiałaś już ze Swą znajomą???? Prosimy baaaaardzo!!!!!!!! Quote
sara_rokitnica Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 jak bedziesz chciala dla niej jeszcze jakies zdjecia Deścia to mow (albo raczej pisz) to sie zrobi o ile mnie skleroza nie dopadnie ;) w sumie i tak bede robic ale tak to sie jakos pospiesze z nimi ;) Quote
halbina Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='amelka0']I jak Halbina,rozmawiałaś już ze Swą znajomą???? Prosimy baaaaardzo!!!!!!!! Jeszcze nie, to nie takie proste, jak się wraca z pracy po 20.00 od trzech tygodni... Cierpliwości, jak porozmawiam, dam znać, ale nie obiecuję niczego... Milę wzięli na jedną dobę i przestraszyli się, że tak żywiołowa i napastuje im kota... Quote
Mysia_ Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Dest jest raczej spokojnym psiakiem, ale ocywiście nie wiadomo jak to bedie w mieszkaniu.... Halbina i jak matury? :eviltong: :evil_lol: Quote
amelka0 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Jeżeli Deścik to taki spokojny piesek,to w domu tym bardziej będzie grzeczny i miły dla kota-bo zrobi wszystko aby tam zostać.Wiele moich piesków którym pomogłam,poszło do domu gdzie jest kot,Maksiu poszedł nawet tam gdzie trzy koty są-i wszystkie się dogadały.Zwierzęta są często mądrzejsze od ludzi i poza nielicznymi wyjątkami(gdzie pies był uczony szczucia kotów)szybko uczą się lubić koty-bo wiedzą że będąc "nowym"trzeba się dopasować:lol::lol: Quote
Recommended Posts