Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mag.da']
Lecę bo chcęęęęę.... :evil_lol: tu zostać.:eviltong:

Z takimi fotkami to na 100%8-):grin::grin::grin:

ARON kupuje wszystkich w godzinę, żeby nie powiedzieć w 5 minut.PaSja nadal płacze.
A jak mi nap[isała,przed wpakowaniem go do kontenerka,że chyba jej serce pęknie, to moje się na kilka sekund zatrzymało.

Posted

[quote name='savahna']Lecę bo chcęęęęę.... :evil_lol: tu zostać.:eviltong:

:nono:

Z takimi fotkami to na 100%8-):grin::grin::grin:

Innych chyba nie będzie, bo to jest konik polny skrzyżowany z kangurem :laugh2_2:

ARON kupuje wszystkich w godzinę, żeby nie powiedzieć w 5 minut.PaSja nadal płacze.
A jak mi nap[isała,przed wpakowaniem go do kontenerka,że chyba jej serce pęknie, to moje się na kilka sekund zatrzymało.

Trza było brać, jak był do wzięcia :eviltong:

Z rezydentem się dogadał?

Posted

Cudny maluszek z Arona.ciekawe właśnie jak z rezydentem się dogaduje?Dzisiaj dzwonił do mnie Pan,że chce brata Arona,tego owczarka( brat Arona jest biało czarny).Niestety,ale nic nie zdziałałam w niedzielę w jego sprawie.
Niestety,ale jutro nie dam rady przetransportować Soni do Magdy :(. Brak auta :(

Posted

[quote name='mag.da']Tak, dzisiaj zabieg. Zawiozłam ją na 9.00, a odbieram ok. 17.00.[/QUOTE]

Czekam z niecierpliwością na wieści jak się czuje.Przykro mi,że nie mogłam pomóc w transporcie :(.

Posted

Tak, już jesteśmy. Chyba wszystko OK, trochę skołowana, jak to po narkozie, ale z lecznicy wyszła o własnych siłach, nawet ucieszyła się na mój widok i chętnie wsiadła do samochodu ;)

Posted

[quote name='savahna']I Agacie P za ogłoszenie dziękujemy:diabloti::eviltong:[/QUOTE]

Dziewczyny, przepraszam, że się wcinam w wątek. Obserwuję, jak fajnie współpracujecie dla dobra Soni, której los i mnie poruszył, więc śledzę wątek. Mam gorącą prośbę, czy któraś z Was nie pomogłaby mi w ogłaszaniu psa, którego zgarnęłam z waszych okolic i mam go już dwa lata w hotelu? Chodzi o Balonika/Gucia,którego mam w podpisie. :razz:Erka zna sprawę najlepiej. Obecnie od długiego czasu nikt nawet nie zagląda na ten wątek :(

Posted

[quote name='erka']Dziękujemy bardzo mag.dzie, która zawiozła i przywiozła sunię na zabieg do Kielc :), czyli musiała zrobić 120 km.[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy :). Mam nadzieję,że szybko dojdzie do siebie i sio do domu.