ajw Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 (edited) [quote name='temikotka']Dziewczyny jesteście naprawdę wspaniałe :) Zdjęcia bardzo fajne, faktycznie, sunia nie wyglądała na az tak sporą, na kocyku by się raczej nie zmieściła ;) ajw - dziękuję bardzo za ekspresowe ogłoszenia :) uaktualnię może pierwszy post, napiszę, że sunie wyciągnięte, ze szukamy DT lub DS, lub zbieramy na opłacenie hotelików? Chętnie oddalabym komuś wątek, bo nigdy jeszcze nie miałam takiego wątku, nie umiem nawet zmienić tytułu, wpisać rozliczeń, no i ogólnie tego wszystkiego co trzeba robić na wątku :oops:[/QUOTE] temikotkaa jak chcesz zmienić tytuł to wejdź na pierwszy post na pierwszej stronie, pod postem powinnaś mieć napisane [U]edytuj post[/U], naciśnij to a potem powinna włączyć Ci się opcja [U]edycja zaawansowana, [/U]naciśnij to i tam zmienisz tytuł. [quote name='iwonamaj']Wysłałam mailem opis i fotki Tolki i Zorki do ogłoszeń do ajw...[/QUOTE] Dzięki, tylko kontakt jeszcze potrzebuję, [U]numer telefonu i imię osoby[/U], bez tego nie ruszymy z ogłoszeniami. Nie dam na siebie, ponieważ nie wiem nic o suniach. Edited September 2, 2013 by ajw Quote
Becia66 Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Tola ze zdjęć nie wygląda na 7kg, ja bym jej dala co najmniej 12. Zróbcie jej zdjęcia na rękach, to lepiej oddaje jej faktyczną wielkośc. Quote
iwonamaj Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='ajw'] Dzięki, tylko kontakt jeszcze potrzebuję, [U]numer telefonu i imię osoby[/U], bez tego nie ruszymy z ogłoszeniami. Nie dam na siebie, ponieważ nie wiem nic o suniach.[/QUOTE] To chyba do Marty gdzie teraz są sunie Marta 695 307 709 Quote
ajw Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Ogłoszenie Sary dodane na tablicę na adres elik, niestety nie wyróżnione, ponieważ robiąc ogłoszenia na innego maila ja nie mogę go wyróżnić. Teraz tylko elik może je wyróżnić, jeśli to nie będzie kłopot dla elik oczywiście:oops: wyróżnienie na 30 dni za 25 zł, ja przeleję pieniążki z bazarku za to komu trzeba. Ale to wszystko skomplikowane... Quote
ajw Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='iwonamaj']To chyba do Marty gdzie teraz są sunie Marta 695 307 709[/QUOTE] Super, to już robię na tablicy i wyróżniam. Quote
elik Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='ajw']Ogłoszenie Sary dodane na tablicę na adres elik, niestety nie wyróżnione, ponieważ robiąc ogłoszenia na innego maila ja nie mogę go wyróżnić. Teraz tylko elik może je wyróżnić, jeśli to nie będzie kłopot dla elik oczywiście:oops: wyróżnienie na 30 dni za 25 zł, ja przeleję pieniążki z bazarku za to komu trzeba. Ale to wszystko skomplikowane...[/QUOTE] Czy możesz wkleić na wątek treść tego ogłoszenia, a e-mailem na: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] link do ogłoszenia ? Bardzo proszę :) Mam nadzieję, że napisałaś, że jest wysterylizowana. Wyróżnienie oczywiście zrobię, jak tylko dostanę link do ogłoszenia. Czy Sara będzie miała tylko to jedno ogłoszenie ? Quote
ajw Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='elik']Czy możesz wkleić na wątek treść tego ogłoszenia, a e-mailem na: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] link do ogłoszenia ? Bardzo proszę :) Mam nadzieję, że napisałaś, że jest wysterylizowana. Wyróżnienie oczywiście zrobię, jak tylko dostanę link do ogłoszenia. Czy Sara będzie miała tylko to jedno ogłoszenie ?[/QUOTE] Treść ogłoszenia: "Sara to duża, owczarkowata, dobrze zbudowana i piękna sunia. Ma 68 cm w kłębie. W stosunku do ludzi jest bardzo przyjazna. Prosi o głaski, delikatnie liże, gdy o nie prosi. Pozwala się czesać, oglądać łapki, uszy itp. Bardzo chętnie wychodzi na spacerki, jednak wymaga nauki chodzenia na smyczy, ponieważ ciągnie się na niej. Sara bardzo pilnie potrzebuje nowego domku, ponieważ nie może zostać na stałe w obecnym miejscu. Dla suni idealny byłby dom z ogrodem. Sara zostanie wysterylizowana." Linku nie prześlę, ponieważ ogłoszenia jeszcze nie widać na tablicy, więc linku nie mam, musi być na Twoim mailu. Sara ma wykupiony pakiet 30 ogłoszeń, zaraz wyślę dane i ogłoszenia będą robione, podam Twoje dane i mail do ogłoszeń i dostaniesz linki do aktywacji na maila w porządku?;) Quote
ajw Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Ogłoszenia Zorki i Toli na tablicy: [URL]http://tablica.pl/oferta/zorka-wspaniala-ufna-sunia-czeka-na-ciebie-ID3yJtD.html#0e478fb71e[/URL] [URL]http://tablica.pl/oferta/malutka-tola-wierny-psi-przyjaciel-szuka-wspanialego-domu-ID3yJMn.html#0e478fb71e[/URL] Wysłałam juz dane do ogłoszeń Zorki i Toli na bazarek ogłoszeniowy, więc lada dzień będa miały ogłoszenia. Dane Sary wyślę wieczorkiem, bo teraz juz muszę lecieć. Quote
elik Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='ajw']Treść ogłoszenia: "Sara to duża, owczarkowata, dobrze zbudowana i piękna sunia. Ma 68 cm w kłębie. W stosunku do ludzi jest bardzo przyjazna, [B]łagodna i posłuszna.[/B] Prosi o głaski, delikatnie liże, gdy o nie prosi.[B] Bez problemu pozwala się czesać, oglądać łapki, uszy i wykonywać inne czynności pielęgnacyjne.[/B] [B]Zna i wykonuje podstawowe komendy jak np siad, leżeć, zostań. Jest bardzo mądrą i pojętną sunią.[/B] Bardzo chętnie wychodzi na spacerki, jednak wymaga nauki chodzenia na smyczy, ponieważ ciągnie się na niej.[B] Pozostawiona sama w domu spokojnie czeka na powrót opiekuna. [/B]Sara bardzo pilnie potrzebuje nowego domku, [B]ponieważ w obecnym miejscu może zostać tylko do 30 września br.[/B] Dla suni idealny byłby dom z ogrodem. [B]Sara jest odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana. Przed adopcją odbędzie się spotkanie przedadopcyjne."[/B] Linku nie prześlę, ponieważ ogłoszenia jeszcze nie widać na tablicy, więc linku nie mam, musi być na Twoim mailu. Sara ma wykupiony pakiet 30 ogłoszeń, zaraz wyślę dane i ogłoszenia będą robione, podam Twoje dane i mail do ogłoszeń i dostaniesz linki do aktywacji na maila w porządku?;)[/QUOTE] Bardzo Cię proszę o dodanie do ogłoszenia tego wytłuszczonego tekstu. Myślę, że sa to dość istotne informacje o suni. Bardzo dziękuję :Rose: Quote
ajw Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='elik']Bardzo Cię proszę o dodanie do ogłoszenia tego wytłuszczonego tekstu. Myślę, że sa to dość istotne informacje o suni. Bardzo dziękuję :Rose:[/QUOTE] Dobrze, dodam. Tylko w ogłoszeniu na tablicy musisz to dodać sama, ponieważ tylko Ty możesz je edytować. A do reszty ogłoszeń na bazarek dodam to, o co prosisz i wyślę wieczorem. Jeśli wyróżnisz tablicę, prosze o informację, wtedy oddam Ci pieniądze za wyróżnienie. Quote
elik Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='ajw']Dobrze, dodam. Tylko w ogłoszeniu na tablicy musisz to dodać sama, ponieważ tylko Ty możesz je edytować. A do reszty ogłoszeń na bazarek dodam to, o co prosisz i wyślę wieczorem. Jeśli wyróżnisz tablicę, prosze o informację, wtedy oddam Ci pieniądze za wyróżnienie.[/QUOTE] Ogłoszenie na tablicy już aktywowałam. Jak tylko się pojawi w necie zaraz go wyróżnię. Mam jeszcze prośbę, to też bardzo ważna, proszę dodaj na początku ogłoszenia następujące słowa: Sara [B]to 2,5 letnia, [/B]duża, owczarkowata, dobrze... To też bardzo istotna informacja. Bardzo Ci dziękuje i przepraszam za te poprawki. Właśnie wróciłam s sunią od weta i to on ustalił jej wiek. Quote
ajw Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='elik']Ogłoszenie na tablicy już aktywowałam. Jak tylko się pojawi w necie zaraz go wyróżnię. Mam jeszcze prośbę, to też bardzo ważna, proszę dodaj na początku ogłoszenia następujące słowa: Sara [B]to 2,5 letnia, [/B]duża, owczarkowata, dobrze... To też bardzo istotna informacja. Bardzo Ci dziękuje i przepraszam za te poprawki. Właśnie wróciłam s sunią od weta i to on ustalił jej wiek.[/QUOTE] Jasne, dodam. Nie przepraszaj, to ja dziękuję, że mówisz co napisać, bo ja sama nie wiem, nie znam Sary;) A ogłoszenie Sary juz na tablicy: [url]http://tablica.pl/oferta/owczarkowata-dostojna-sara-szuka-wspanialego-domu-ID3yIVw.html#0e478fb71e[/url] Dane Sary do ogłoszeń wyślę wieczorem, więc jeśli będziesz chciała coś zmienić to pisz:lol: Quote
elik Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 (edited) Temikotka, proszę powiedz kto i na jakiej podstawie stwierdził, że Sara jest szczenna ? Wydawało mi się to wątpliwe, bo u Sary nie stwierdziłam żadnych objawów ciąży, a jeszcze wysokiej ??? Ale jak powiedziałam na FB nie jestem specjalistą w tej dziedzinie i poczekam na stwierdzenie weterynarza. Weterynarz potwierdził moje podejrzenia - Sara nie była szczenna. To delikatnie mówiąc bardzo nie w porządku. To było celowe wprowadzenie w błąd, granie na uczuciach ! W mojej sytuacji nie podjęłabym decyzji o udzieleniu jej DT, bo nie mam na to warunków. Absolutnie nie mogę i nie zabiorę jej do Krakowa. Proszę już szukać dla niej innego DT. We czwartek mam z nią jechać do kontroli i gdy wszystko będzie ok zostanie zaszczepiona p/wściekliźnie. Dostanę także środki na odpchlenie i odrobaczenie. Po tym terminie będzie ją można zabrać. Proszę podejść do tego poważnie, bo pies nie może cierpieć z powodu nieodpowiedzialności osób, które w sposób niedopuszczalny, żerują na uczuciach. Link do ogłoszenia Sary. [URL]http://tablica.pl/oferta/owczarkowata-dostojna-sara-szuka-kochajacego-domu-ID3yIVw.html[/URL] Ogłoszenie jest już wyróżnione. Koszt to 24,99 zł. [SIZE=3]Bardzo proszę o ogłaszanie suni.[/SIZE] Edited September 2, 2013 by elik Quote
temikotka Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 [quote name='elik']Temikotka, proszę powiedz kto i na jakiej podstawie stwierdził, że Sara jest szczenna ? Wydawało mi się to wątpliwe, bo u Sary nie stwierdziłam żadnych objawów ciąży, a jeszcze wysokiej ??? Ale jak powiedziałam na FB nie jestem specjalistą w tej dziedzinie i poczekam na stwierdzenie weterynarza. Weterynarz potwierdził moje podejrzenia - Sara nie była szczenna. To delikatnie mówiąc bardzo nie w porządku. To było celowe wprowadzenie w błąd, granie na uczuciach ! W mojej sytuacji nie podjęłabym decyzji o udzieleniu jej DT, bo nie mam na to warunków. Absolutnie nie mogę i nie zabiorę jej do Krakowa. Proszę już szukać dla niej innego DT. We czwartek mam z nią jechać do kontroli i gdy wszystko będzie ok zostanie zaszczepiona p/wściekliźnie. Dostanę także środki na odpchlenie i odrobaczenie. Po tym terminie będzie ją można zabrać. Proszę podejść do tego poważnie, bo pies nie może cierpieć z powodu nieodpowiedzialności osób, które w sposób niedopuszczalny, żerują na uczuciach. Link do ogłoszenia Sary. [URL]http://tablica.pl/oferta/owczarkowata-dostojna-sara-szuka-kochajacego-domu-ID3yIVw.html[/URL] Ogłoszenie jest już wyróżnione. Koszt to 24,99 zł. [SIZE=3]Bardzo proszę o ogłaszanie suni.[/SIZE][/QUOTE] Ja nie jestem w ogóle na miejscu, jestem przeciez z pomorza...I też nie wyciągałabym suczek i nie oferowała na to pieniędzy, gdybym nie przeczytała na wątku dramatycznej wypowiedzi o 3 suczkach w ciąży! na tym wątku [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245004-W%C4%85tek-dla-tych-%28PO%29OLKUSKICH-psiak%C3%B3w-kt%C3%B3re-nie-maj%C4%85-swoich-indywidualnych-w%C4%85tk%C3%B3w?p=21252874#post21252874[/url] post 235 przeczytałam informację o 3 sukach w ciąży, następnie w poście 237 Ada-jeje zaoferowała się wysterylizować na koszt Fundacji i pokryć koszty weta jeśli uda się wyciągnąć suczki.Ada-jeje pisała też ze w Olkuszu o sterylkach mozna zapomnieć.Na tej podstawie zdecydowałam się zalozyć suniom wątek i zaoferować pomoc finansową.[B]DLA 3 CIĘŻARNYCH SUK[/B]!!! Kto wyciągał i jakie suki z Olkusza - nie mam pojęcia.W niedzielę rano dowiedziałam się tu na forum , że suczki zostały wyciągnięte i są w DT. W zadnym stopniu nie czuję się winna, ja również oferowałam pomoc wyłacznie dla ciężarnych suk... Quote
temikotka Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 ciekawa też jestem jak wygląda sprawa z ciążą pozostałych 2 suk, bo patrząc na zdjęcia też nie wyglądają na ciężarne... Quote
ajw Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='elik']Temikotka, proszę powiedz kto i na jakiej podstawie stwierdził, że Sara jest szczenna ? Wydawało mi się to wątpliwe, bo u Sary nie stwierdziłam żadnych objawów ciąży, a jeszcze wysokiej ??? Ale jak powiedziałam na FB nie jestem specjalistą w tej dziedzinie i poczekam na stwierdzenie weterynarza. Weterynarz potwierdził moje podejrzenia - Sara nie była szczenna. To delikatnie mówiąc bardzo nie w porządku. To było celowe wprowadzenie w błąd, granie na uczuciach ! W mojej sytuacji nie podjęłabym decyzji o udzieleniu jej DT, bo nie mam na to warunków. Absolutnie nie mogę i nie zabiorę jej do Krakowa. Proszę już szukać dla niej innego DT. We czwartek mam z nią jechać do kontroli i gdy wszystko będzie ok zostanie zaszczepiona p/wściekliźnie. Dostanę także środki na odpchlenie i odrobaczenie. Po tym terminie będzie ją można zabrać. Proszę podejść do tego poważnie, bo pies nie może cierpieć z powodu nieodpowiedzialności osób, które w sposób niedopuszczalny, żerują na uczuciach. Link do ogłoszenia Sary. [URL]http://tablica.pl/oferta/owczarkowata-dostojna-sara-szuka-kochajacego-domu-ID3yIVw.html[/URL] Ogłoszenie jest już wyróżnione. Koszt to 24,99 zł. [SIZE=3]Bardzo proszę o ogłaszanie suni.[/SIZE][/QUOTE] Dziękuję za wyróżnienie. Mój mail: [email][email protected][/email]. Proszę prześlij mi numer konta, na które mam przelać pieniądze za wyróżnienie ogłoszenia. Quote
elik Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='ajw']Dziękuję za wyróżnienie. Mój mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]. Proszę prześlij mi numer konta, na które mam przelać pieniądze za wyróżnienie ogłoszenia.[/QUOTE] To ja bardzo dziękuję za ogłoszenie Sarci :Rose::Rose::Rose: Jeśli jeszcze nie zmieniłaś tekstu do pozostałych ogłoszeń, to bardzo Cie proszę o taki tekst: Sara to 2,5 letnia, duża, dobrze zbudowana i piękna sunia. Wygląda jak mix dobermana i owczarka. Ma 68 cm w kłębie. W stosunku do ludzi jest bardzo przyjazna, łagodna i posłuszna. Prosi o głaski, delikatnie liże, gdy o nie prosi. Bez problemu pozwala się czesać, oglądać łapki, uszy i wykonywać inne czynności pielęgnacyjne. Zna i wykonuje podstawowe komendy jak np. siad, leżeć, zostań. Jest bardzo mądrą i pojętną sunią. Bardzo chętnie wychodzi na spacerki, jednak wymaga nauki chodzenia na smyczy, ponieważ ciągnie się na niej. Pozostawiona sama w domu spokojnie czeka na powrót opiekuna. Sara bardzo pilnie potrzebuje nowego domku, ponieważ w obecnym miejscu (dom tymczasowy) może zostać tylko do 30 września br. Dla suni idealny byłby dom z ogrodem. Sara jest odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana. Przed adopcją odbędzie się spotkanie przedadopcyjne. Bardzo, bardzo dziękuję :) Quote
ajw Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='elik']To ja bardzo dziękuję za ogłoszenie Sarci :Rose::Rose::Rose: Jeśli jeszcze nie zmieniłaś tekstu do pozostałych ogłoszeń, to bardzo Cie proszę o taki tekst: Sara to 2,5 letnia, duża, dobrze zbudowana i piękna sunia. Wygląda jak mix dobermana i owczarka. Ma 68 cm w kłębie. W stosunku do ludzi jest bardzo przyjazna, łagodna i posłuszna. Prosi o głaski, delikatnie liże, gdy o nie prosi. Bez problemu pozwala się czesać, oglądać łapki, uszy i wykonywać inne czynności pielęgnacyjne. Zna i wykonuje podstawowe komendy jak np. siad, leżeć, zostań. Jest bardzo mądrą i pojętną sunią. Bardzo chętnie wychodzi na spacerki, jednak wymaga nauki chodzenia na smyczy, ponieważ ciągnie się na niej. Pozostawiona sama w domu spokojnie czeka na powrót opiekuna. Sara bardzo pilnie potrzebuje nowego domku, ponieważ w obecnym miejscu (dom tymczasowy) może zostać tylko do 30 września br. Dla suni idealny byłby dom z ogrodem. Sara jest odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana. Przed adopcją odbędzie się spotkanie przedadopcyjne. Bardzo, bardzo dziękuję :)[/QUOTE] A nie zmieniłam:lol: zaraz wyjeżdżam na kilka godzin i jak wrócę wyślę tekst i zdjęcia Sary do ogłoszeń;) Głaski dla Sarci! Quote
elik Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='ajw']A nie zmieniłam:lol: zaraz wyjeżdżam na kilka godzin i jak wrócę wyślę tekst i zdjęcia Sary do ogłoszeń;) Głaski dla Sarci![/QUOTE] Wielkie dzięki :) Szczęśliwej podróży. Quote
elik Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='temikotka']Ja nie jestem w ogóle na miejscu, jestem przeciez z pomorza...I też nie wyciągałabym suczek i nie oferowała na to pieniędzy, gdybym nie przeczytała na wątku dramatycznej wypowiedzi o 3 suczkach w ciąży! na tym wątku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245004-Wątek-dla-tych-(PO)OLKUSKICH-psiaków-które-nie-mają-swoich-indywidualnych-wątków?p=21252874#post21252874[/URL] post 235 przeczytałam informację o 3 sukach w ciąży, następnie w poście 237 Ada-jeje zaoferowała się wysterylizować na koszt Fundacji i pokryć koszty weta jeśli uda się wyciągnąć suczki.Ada-jeje pisała też ze w Olkuszu o sterylkach mozna zapomnieć.Na tej podstawie zdecydowałam się zalozyć suniom wątek i zaoferować pomoc finansową.[B]DLA 3 CIĘŻARNYCH SUK[/B]!!! Kto wyciągał i jakie suki z Olkusza - nie mam pojęcia.W niedzielę rano dowiedziałam się tu na forum , że suczki zostały wyciągnięte i są w DT. W zadnym stopniu nie czuję się winna, ja również oferowałam pomoc wyłacznie dla ciężarnych suk...[/QUOTE] To obie dałyśmy się ponieść uczuciom !!! [quote name='temikotka']ciekawa też jestem jak wygląda sprawa z ciążą pozostałych 2 suk, bo patrząc na zdjęcia też nie wyglądają na ciężarne...[/QUOTE] No może Tola jest szczenna. Wydaje mi się, że ma powiększoną listwę mleczną. [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-9kLYrVpRUGo/Uh0TGQjT46I/AAAAAAAAP3k/m4IX7vjupTA/s640/WP_001583.jpg[/IMG] [URL="https://www.facebook.com/photo.php?fbid=525596140845482&set=pcb.213993382098761&type=1&relevant_count=4&ref=nf"] [/URL] Quote
Ada-jeje Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 i ja wtrace trzy grosze, w przyszlosci wyglada na to ze jesli nawet bedzie suka zaciazona to niestety nie otrzyma naszej pomocy. Brzydze sie nieuczciwoscia, zwlaszcza w temacie bezdomnych zwierzat. Tylko raz zaufam, drugi raz juz nie dam sie nabrac nieuczciwym. Takie osoby powinni sie dobrze zastanowic, bo zamiast pomagac, szkodza zwierzetom. Quote
temikotka Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 no nic, ja rozumiem, ze mozna się pomylić, ale jeśli pozostałe suki też nie są w ciąży, lub są już po porodzie to naprawdę przestanie mi się to podobać.W takim przypadku uważam, ze dalszym losem suczek powinny się zająć osoby, które je wyciągały z Ol. Skoro Ty, Elik, nie widziałaś ciąży Sary, to nie wiem skąd pomysł, że jest w ciąży, i to zaawansowanej? Oczywiście, że kazdy pies jest ważny, ale tam psów jest mnóstwo, nie damy rady wszystkich zabrać, na tym wątku chodziło konkretnie o pomoc suniom ciężarnym. Wcale się nie dziwię, dziewczyny, że się zdenerwowałyście. Quote
ajw Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 (edited) [quote name='temikotka']no nic, ja rozumiem, ze mozna się pomylić, ale jeśli pozostałe suki też nie są w ciąży, lub są już po porodzie to naprawdę przestanie mi się to podobać.W takim przypadku uważam, ze dalszym losem suczek powinny się zająć osoby, które je wyciągały z Ol. Skoro Ty, Elik, nie widziałaś ciąży Sary, to nie wiem skąd pomysł, że jest w ciąży, i to zaawansowanej? Oczywiście, że kazdy pies jest ważny, ale tam psów jest mnóstwo, nie damy rady wszystkich zabrać, na tym wątku chodziło konkretnie o pomoc suniom ciężarnym. Wcale się nie dziwię, dziewczyny, że się zdenerwowałyście.[/QUOTE] Jako że ja niesiona chęcią pomocy suniom, tak jak wszyscy tutaj, zrobiłam bazarek na 3 ciężarne sunie, zmieniłam tytuł bazarku i mojej sygnatury, aby nie było nieporozumień;) temikotka - czy po zakończniu bazarku mogłabym przesłać zebrane pieniądze na Twoje konto, a Ty wysłałabyś je razem z Twoją deklaracją do hotelu? Chodzi mi o to, żeby wpłynął 1 przelew do hotelu na sunie. Ok? Edited September 2, 2013 by ajw Quote
Justyna Lipicka Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 zapisuję wątek, niestety nie mam jak pomóc:( Quote
temikotka Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 [quote name='ajw']Jako że ja niesiona chęcią pomocy suniom, tak jak wszyscy tutaj, zrobiłam bazarek na 3 ciężarne sunie, zmieniłam tytuł bazarku i mojej sygnatury, aby nie było nieporozumień;) temikotka - czy po zakończniu bazarku mogłabym przesłać zebrane pieniądze na Twoje konto, a Ty wysłałabyś je razem z Twoją deklaracją do hotelu? Chodzi mi o to, żeby wpłynął 1 przelew do hotelu na sunie. Ok?[/QUOTE] na razie jeszcze bazarek się nie skonczył, więc poczekajmy, dobrze?Ja mam tylko prywatne konto, więc wolałabym nie dostawać na nie pieniędzy :oops: [B]A CO Z POZOSTAŁYMI 2 SUNIAMI. CZY SĄ JUŻ PO STERYLKACH, JAK SIĘ CZUJĄ, I BARDZO WAŻNA SPRAWA, CZY ONE BYŁY W ZAAWANSOWANEJ CIAZY, MIAŁY STERYLKI ABORCYJNE?[/B] Quote
Recommended Posts