psiulka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Bys mi zrobila prezent i wstawila :placz: Wstawiam wstawiam ;) [quote name='g_o_n_i_a']Bry Ilonek leniu :cool3: Bry nie leniu :multi: Quote
psiulka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Co za sprawiedliwosc, nie bylo tam wiekszych filizanek i dostalam ta mniejsza :D Quote
Matusz Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 suuper fotki !! :loveu::loveu::loveu: gdzie byłaś ?? co tam robiłaś, czyj ten drewniany domek ???:diabloti: ale pytań:eviltong::eviltong: Quote
psiulka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='matusz5']suuper fotki !! :loveu::loveu::loveu: gdzie byłaś ?? co tam robiłaś, czyj ten drewniany domek ???:diabloti: ale pytań:eviltong::eviltong: Dziekuje :multi: W Kamionce. Dokladnie to tu. Wakacjowalam oczywiscie :D Wlasciciela :evil_lol: Quote
Matusz Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote name='psiulka']Dziekuje :multi: W Kamionce. Dokladnie to tu. Wakacjowalam oczywiscie :D Wlasciciela :evil_lol: aha ;) a ile dni wakacjowałaś tam ?? Quote
Matusz Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 ta dziewczyna na zdjęciu to ty?:eviltong::eviltong: Quote
Kincia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Fotki :multi: Haha ale powoz z koniem :evil_lol::evil_lol: A na tym wozie to ty :cool3::cool3: Ładna :loveu: Czekam na inne fotki z toba i czika :D:D Quote
psiulka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='matusz5']ta dziewczyna na zdjęciu to ty?:eviltong::eviltong: Tak to ja, w wielkich okularach a'la osa, mojej mamy :evil_lol: [quote name='Pinczerek-Jacky']Fotki :multi: Haha ale powoz z koniem :evil_lol::evil_lol: A na tym wozie to ty :cool3::cool3: Ładna :loveu: Czekam na inne fotki z toba i czika :D:D No powoz idealny :lol: Wcale nie, niewidzialas z bliska :shake: Chyba juz takich nie bedzie :shake: Quote
psiulka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 A to specjalnie dla Kamilki :loveu: :calus: :calus: Quote
Cambel&Megi Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 http://images29.fotosik.pl/43/76046fac027db716med.jpg Ilonka, moja modelka :loveu: Śliczne foteczki mmm :calus: A dla Ciebie Kingo to ja zaraz znajdę zdjęcie Ilony z Pędzelkami, o. Gdzieś na wątkach bidulek jest.... xD edit. Ale boskie fotki dla kamulca mmmm aż się wzruszyłam :( :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
psiulka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='Cambel']http://images29.fotosik.pl/43/76046fac027db716med.jpg Ilonka, moja modelka :loveu: Śliczne foteczki mmm :calus: A dla Ciebie Kingo to ja zaraz znajdę zdjęcie Ilony z Pędzelkami, o. Gdzieś na wątkach bidulek jest.... xD Poff, wyszlam tam jak jakis bahor :shake: NIE!! ANI MI SIE WAZ! Quote
Cambel&Megi Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote name='psiulka']Poff, wyszlam tam jak jakis bahor :shake: NIE!! ANI MI SIE WAZ! a gdzie tam... :shake: Dlaczego? :lol: Foteczki boooskie boooskie boooooskie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
psiulka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 No a nie? :shake: Wez, to chyba najgorsze zdjecie xP Bo, bo... Chcesz sie przekonac? :mad: Dziekuje :calus: :buzi: Quote
psiulka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Wiedzialam ze tak sie skonczy :shake: Dalam swoje zdjecie i wszyscy pouciekali :shake: Quote
Cambel&Megi Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote name='psiulka']No a nie? :shake: Wez, to chyba najgorsze zdjecie xP Bo, bo... Chcesz sie przekonac? :mad: Dziekuje :calus: :buzi: No to pokaż lepsze :cool: A chcę :razz: :buzi: Quote
Recommended Posts