_ChiQuiTa_ Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Heja :buzi: Dobrze, że grubaska nic nie boli i ma się świetnie :))) http://img402.imageshack.us/img402/6397/dscn5900ox1.jpg śliczności moje :iloveyou: Quote
psiulka Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Matusz napisał(a):Witamy po krótkiej przerwie ! :multi::multi: Hejo Mati :multi: Jak było w Poznaniu? :lol: _ChiQuiTa_ napisał(a):Heja :buzi: Dobrze, że grubaska nic nie boli i ma się świetnie :))) http://img402.imageshack.us/img402/6397/dscn5900ox1.jpg śliczności moje :iloveyou: _ChiQuiTa_ napisał(a):Heja Heja Joł Joł :buzi: Chiquiś :buzi: Czikus ma się dobrze, dzisiaj dostała ostatni antybiotyk, a w poniedziałek lub wtorek ściąganie szwów :multi: Quote
psiulka Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Za ostrość nie bijcie ;p Zdjęcia robione w nocy, więc musiałam użyć flesza. Quote
BBeta Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Śnieg :diabloti: A u nas już stopniał, a chciałam porobić troche śniegowych fotek Quote
Matusz Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 ale śniegowo :loveu::loveu: witanko :) wieczorową porą Quote
psiulka Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 BBeta napisał(a):Śnieg :diabloti: A u nas już stopniał, a chciałam porobić troche śniegowych fotek BBeta przy Tobie mi wstyd za moje zdjęcia :shake: U nas też stopniał, to zdjęcia są z poniedziałku chyba :eviltong: Quote
psiulka Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Matusz napisał(a):ale śniegowo :loveu::loveu: witanko :) wieczorową porą Witaj! Byłam u Tobiego w galerii i jestem oburzona że tylko 15 nowych zdjęć :shake: Quote
BBeta Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 psiulka napisał(a):BBeta przy Tobie mi wstyd za moje zdjęcia :shake: Jak będziesz takie głupoty wypisywać to przestane wstawiać zdjęcia w galerii :obrazic: :diabloti: Quote
psiulka Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 BBeta napisał(a):Jak będziesz takie głupoty wypisywać to przestane wstawiać zdjęcia w galerii :obrazic: :diabloti: No bo taka prawda :oops: Nie dam już dziś więcej zdjęć :oops: Quote
psiulka Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Strasznie nasypało śniegu. xP I sypie i sypie, zdjęcia same się robią :eviltong: ~~*~~ A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć. Quote
psiulka Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Bry wieczorek :multi: Zdjęcia będą za niedługo, ale już na pewno nie dam takich niewypałów jak ostatnio, bo mnie wstyd zeżre. :oops: A z Cziką jedziemy na ściągnięcie szwów najprawdopodobniej jutro i potem nie będzie musiała się męczyć w tym "ubraniu" :eviltong: Nic nie mówię, ale jak idzie tak przez miasto, to ludzie na jej widok albo się śmieją, albo robią wielkie oczy. Dziwne :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Przynajmniej nie padają rowerami w barierki na mostach jak to było w przypadku ubranka i Figi :eviltong: Na fotki czekam niecierpliwie :cool3: Quote
psiulka Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Osz Figowa :lol: Aż tak było źle? :cool: Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Tak - było źle. Ok 18-letni chłopak jadący rowerem tak sie w Figową w ubranku zapatrzył, że wjechał w barierę na moście i spadł z rowera :roflt: Nigdy tego nie zapomnę :evil_lol: To był komiczny widok :evil_lol: Quote
psiulka Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Tak - było źle. Ok 18-letni chłopak jadący rowerem tak sie w Figową w ubranku zapatrzył, że wjechał w barierę na moście i spadł z rowera :roflt: Nigdy tego nie zapomnę :evil_lol: To był komiczny widok :evil_lol: :cool3: Może to w Ciebie się zapatrzył? 8) Quote
:: FiGa :: Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 psiulka napisał(a)::cool3: Może to w Ciebie się zapatrzył? 8) :roflt: Ilonek, widziałaś mnie... wiesz więc, że dłużej zatrzymac on na mnie wzroku nie mógł bo by dostał rewolucji żołądkowej ;) http://img104.imageshack.us/img104/5231/dscn5724ng0.jpg :mdleje: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Aha i jeszcze coś [nie chce mi sie edytować bo to wieki trwa :eviltong:]. Zalinkuj sobie tego oszałamiającego bannerka tak, by prowadził do Waszej galeryjki :cool3: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Hejjj :buzi: http://images23.fotosik.pl/112/91aae03215fb030f.jpg ale zmarznięta hihi :loveu: http://img104.imageshack.us/img104/5231/dscn5724ng0.jpg padłam :mdleje: Sylwia Ty to zawsze masz jakieś śmieszne życiowe przygody haha :diabloti: i nie przesadzaj mi tu z wyglądem... ja Cię widziałam i mogłabym patrzeć na ciebie godzinami :iloveyou: Nawiasem mówiąc chłopaki z osiedla śmieją się z Tinowej nawet jak ma szelki założone... no ale cóż... głupota nie boli :diabloti: Buziaczki :buzi: Quote
:: FiGa :: Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a): Sylwia Ty to zawsze masz jakieś śmieszne życiowe przygody haha :diabloti: i nie przesadzaj mi tu z wyglądem... ja Cię widziałam i mogłabym patrzeć na ciebie godzinami :iloveyou: Nawiasem mówiąc chłopaki z osiedla śmieją się z Tinowej nawet jak ma szelki założone... no ale cóż... głupota nie boli :diabloti: Cięzkie życie mistrza :evil_lol: Czikitaaa? Czy Ty coś sugerujesz? :evil_lol: U mnie często pada pytanie "co to?" (ludzie wskazuja a Figę), ja zawsze odpowiadam "Pies!" :evil_lol: a później "a to co ma na sobie?!" :roll: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Cięzkie życie mistrza :evil_lol: Czikitaaa? Czy Ty coś sugerujesz? :evil_lol: U mnie często pada pytanie "co to?" (ludzie wskazuja a Figę), ja zawsze odpowiadam "Pies!" :evil_lol: a później "a to co ma na sobie?!" :roll: A no ciężkie ciężkie :eviltong: nie nie ja nic nie sugeruję :siara: Hahaha :evil_lol: ja jak wychodzę z Tinową najpierw jest "ooo Rama idzie" "kootlet chodź tu" a później "haha co ona ma na sobie" to mówię "szelki" pytają "po co" no i wszystko jasne... :shake::evil_lol: Quote
ewatr Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 witam Czikulcowa Pancie :loveu: ale u Ciebie piękne widoczki na zdjeciach :lol: Quote
Matusz Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Witanko popołudniowe :):multi::multi: gdzie jakieś foteczki ? :eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts