Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matusz napisał(a):
Witamy po krótkiej przerwie !

:multi::multi:

Hejo Mati :multi: Jak było w Poznaniu? :lol:

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Heja :buzi:

Dobrze, że grubaska nic nie boli i ma się świetnie :)))
http://img402.imageshack.us/img402/6397/dscn5900ox1.jpg śliczności moje :iloveyou:

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Heja Heja Joł Joł :buzi:

Chiquiś :buzi:

Czikus ma się dobrze, dzisiaj dostała ostatni antybiotyk, a w poniedziałek lub wtorek ściąganie szwów :multi:

Posted

BBeta napisał(a):
Śnieg :diabloti: A u nas już stopniał, a chciałam porobić troche śniegowych fotek

BBeta przy Tobie mi wstyd za moje zdjęcia :shake:

U nas też stopniał, to zdjęcia są z poniedziałku chyba :eviltong:

Posted

psiulka napisał(a):
BBeta przy Tobie mi wstyd za moje zdjęcia :shake:

Jak będziesz takie głupoty wypisywać to przestane wstawiać zdjęcia w galerii :obrazic: :diabloti:

Posted

BBeta napisał(a):
Jak będziesz takie głupoty wypisywać to przestane wstawiać zdjęcia w galerii :obrazic: :diabloti:

No bo taka prawda :oops:

Nie dam już dziś więcej zdjęć :oops:

Posted

Bry wieczorek :multi:

Zdjęcia będą za niedługo, ale już na pewno nie dam takich niewypałów jak ostatnio, bo mnie wstyd zeżre. :oops:

A z Cziką jedziemy na ściągnięcie szwów najprawdopodobniej jutro i potem nie będzie musiała się męczyć w tym "ubraniu" :eviltong: Nic nie mówię, ale jak idzie tak przez miasto, to ludzie na jej widok albo się śmieją, albo robią wielkie oczy. Dziwne :eviltong:

Posted

Tak - było źle. Ok 18-letni chłopak jadący rowerem tak sie w Figową w ubranku zapatrzył, że wjechał w barierę na moście i spadł z rowera :roflt: Nigdy tego nie zapomnę :evil_lol: To był komiczny widok :evil_lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Tak - było źle. Ok 18-letni chłopak jadący rowerem tak sie w Figową w ubranku zapatrzył, że wjechał w barierę na moście i spadł z rowera :roflt: Nigdy tego nie zapomnę :evil_lol: To był komiczny widok :evil_lol:

:cool3: Może to w Ciebie się zapatrzył? 8)

Posted

Hejjj :buzi:

http://images23.fotosik.pl/112/91aae03215fb030f.jpg ale zmarznięta hihi :loveu:

http://img104.imageshack.us/img104/5231/dscn5724ng0.jpg padłam :mdleje:

Sylwia Ty to zawsze masz jakieś śmieszne życiowe przygody haha :diabloti: i nie przesadzaj mi tu z wyglądem... ja Cię widziałam i mogłabym patrzeć na ciebie godzinami :iloveyou:

Nawiasem mówiąc chłopaki z osiedla śmieją się z Tinowej nawet jak ma szelki założone... no ale cóż... głupota nie boli :diabloti:

Buziaczki :buzi:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):

Sylwia Ty to zawsze masz jakieś śmieszne życiowe przygody haha :diabloti: i nie przesadzaj mi tu z wyglądem... ja Cię widziałam i mogłabym patrzeć na ciebie godzinami :iloveyou:

Nawiasem mówiąc chłopaki z osiedla śmieją się z Tinowej nawet jak ma szelki założone... no ale cóż... głupota nie boli :diabloti:
Cięzkie życie mistrza :evil_lol:
Czikitaaa? Czy Ty coś sugerujesz? :evil_lol:
U mnie często pada pytanie "co to?" (ludzie wskazuja a Figę), ja zawsze odpowiadam "Pies!" :evil_lol: a później "a to co ma na sobie?!" :roll:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Cięzkie życie mistrza :evil_lol:
Czikitaaa? Czy Ty coś sugerujesz? :evil_lol:
U mnie często pada pytanie "co to?" (ludzie wskazuja a Figę), ja zawsze odpowiadam "Pies!" :evil_lol: a później "a to co ma na sobie?!" :roll:

A no ciężkie ciężkie :eviltong:

nie nie ja nic nie sugeruję :siara:

Hahaha :evil_lol: ja jak wychodzę z Tinową najpierw jest "ooo Rama idzie" "kootlet chodź tu" a później "haha co ona ma na sobie" to mówię "szelki" pytają "po co" no i wszystko jasne... :shake::evil_lol: