Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Kurcze... Trzeba bedzie poszukać infomracji o tym... No wiesz czym :roflt:
Tylko obysmy jakos dojechaly tam, a nie... :D

No to wpisuj w google, ja też wpisuję i szukawa :evil_lol:
Dojedziemy, to dojeżdża równo pod bramę :diabloti:

[quote name='matusz5']Witajcie :)

na krajówkę to bilet wejścia kosztuje gdzieś około 4-6 zł, to zależy :)
a ulgowy pewnie jeszcze mniej :)

najlepiej wchodzić na czyjeś zgłoszenie i kasa w kieszeni:diabloti:

pozdrawiamy
Mateusz i Tobiasz

Mati, jak dawno Cię u nas nie było :multi:

Ach, ale my szukamy biletu do tego środka transportu takiego no... jedynego w swoim rodzaju :diabloti:

O tak, a czasem i katalog będzie gratis :evil_lol:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='psiulka']No to wpisuj w google, ja też wpisuję i szukawa :evil_lol:
Ach, ale my szukamy biletu do tego środka transportu takiego no... jedynego w swoim rodzaju :diabloti:

Ale zaraz... Co wpisujemy w goole? :diabloti: Moze i za brame hahaha :diabloti:
Jak pieknie napisałaś o tym... :evil_lol: :evil_lol:
My jestesmy takie fajne :eviltong: ze wejsciowki mamy za darmo :cool1: :evil_lol:

Posted

[quote name='psiulka']No to wpisuj w google, ja też wpisuję i szukawa :evil_lol:

Mati, jak dawno Cię u nas nie było :multi:

O tak, a czasem i katalog będzie gratis :evil_lol:

no trochę mnie nie było, wybaczcie :oops:

pozdrawiamy i dobrej nocy życzymy ;)

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Ale zaraz... Co wpisujemy w goole? :diabloti: Moze i za brame hahaha :diabloti:
Jak pieknie napisałaś o tym... :evil_lol: :evil_lol:
My jestesmy takie fajne :eviltong: ze wejsciowki mamy za darmo :cool1: :evil_lol:

W goole nic nie wpisujemy, ale w google tak :diabloti: Wpisujemy "środek transportu na rzeszowską wystawę". Może być? :lol:
Sama się wzruszyłam :loveu:
No to ba :evil_lol:

[quote name='matusz5']no trochę mnie nie było, wybaczcie :oops:

pozdrawiamy i dobrej nocy życzymy ;)

Wybaczymy ;)

Nawzajem :multi:

Posted

[quote name='psiulka']W goole nic nie wpisujemy, ale w google tak :diabloti: Wpisujemy "środek transportu na rzeszowską wystawę". Może być? :lol:
Sama się wzruszyłam :loveu:
No to ba :evil_lol:

Ojejka wybacz :eviltong: Znow literowka :eviltong:
Ja musze zmykac, ale moze Ty cos znajdziesz :eviltong: ? Jak tak to daj znać.
:evil_lol:

Dobranocka :bye:

Posted

Bryyy :calus: hihihi z tajnych źródeł wiem, że mam jechać tym no emmm autobusem nr 34, tylko mały problem, gdzie wysiąść?! :eviltong: Toż to ja na resovii już rok nie byłam, resovia to wróg! jak oni mogą tam wystawy organizować... :shake:
Żeby nie było, tak jak ostatnio ze schroniska, wsiadłam w 16, która rzekomo miała mnie zawieść na Dąbrowskiego, ale zrobiła sobie postój pod dworcem PKS-PKP, i musiałam z dworca w tę ulewę wracać :eviltong:
Ale jestem przewidująca i miałam parasol :evil_lol:

Dopsz..Ilonko, będziesz w sobotę w schronie hm? :cool: Musimy popracować nad Twoją wstydliwością, a raczej ją niwelować :evil_lol: ;)

Posted

Bry Kamul :calus: Ukryłas się na gadu godzinę temu i nie wiedziałam wogóle, że jesteś :shake:

A 9 nie mogłabyś jechać? 8)
A ulewa, to tylko mały niepozorny deszczyk xP

Będę będę ^^

Posted

[quote name='psiulka']Bry Kamul :calus: Ukryłas się na gadu godzinę temu i nie wiedziałam wogóle, że jesteś :shake:

A 9 nie mogłabyś jechać? 8)
A ulewa, to tylko mały niepozorny deszczyk xP

Będę będę ^^

Ja?! Ja byłam dziś o 9, a potem na mieście, i dopiero weszłam :eviltong:

9? To chyba nie po drodze... :lol: Którędy ona jedzie?
Taaaa malutki deszczyk :roll: Tylko na chodniku, to prawie powódź była, a ja w sandałach :evil_lol:

Posted

To kto pisał o tej porze w Goniowej galerii jak nie Ty :mad:

9 - Najpierw Olbrachta, a potem wysiada zaraz przy Resovii ;) Wejdź na www.mpk.rzeszow.pl i tam linie -> 9 i tam jest mapka ^^
Nie możliwe, żeby była powódź, bo to spływa tymi szczelinkami, co tu pikolisz :shake:

Posted

[quote name='matusz5']Witamy i pozdrawiamy !!

gdzie jakies nowe fotki co ??:eviltong::eviltong::cool3::cool3::mad:

Witamy również :multi:

Są w aparacie i Cziki i Agi, Dżekiego i Neli, ale na kompie nie chce mi się ich zgrywać :eviltong: Poczekajcie jeszcze tydzień, wtedy będzie wysyp fot + jeszcze te z wystawy :evil_lol:

Posted

Cambel napisał(a):
9 jedzie mi BARDZO nie po drodze... :( Zostaje mi tylko 34, mam pocieszenie, że 34 to zazwyczaj są te nowe niskopodłogowce :eviltong:

Ale sie pocieszasz hahahha :evil_lol:

Posted

Witaj Madziu :multi:

No poczekaj Goniu, zaraz Ci powiem jakie są godziny wyjazdu. (Z Olbrachta, to tylko koło Agi trzeba przejść i troszkę dalej) A ta Twoja Ania to jak jedzie? 8)

W niedzielę:

6:12 i 7:32 :mdleje:

Posted

[quote name='psiulka']
Gonia - to tsza obczaić o której, co i jak xP Na którą idziesz do kościoła żeby zdązyć?
Co do kosciola - albo pojde w sobote wieczorem albo w niedziele na mszę tę o 16
Mozemy jechac tym o 7:32, tak mysle. Tylko pasowaloby mi dostac sie w Twoje okolice - czy moglabym u Ciebie zostawic rower?

Posted

Przypuszczam, że tak, bo na nic szczegolnego sie nie zanosi teraz ;-) Aczkolwiek nie wiem, jeżeli Ty cos planujesz to nie bede Ci psuc planow, nie wiem moze jakas pizza z Kamila czy cos, ja ew. moge zadzwonic po brata zeby mnie przywiozl do domu, a rower wzielabym w poniedziałek.

Posted

A co to w niedziele to tylko do kościoła się idzie? :p Ja sie nie znam, ale ludy z mojej klasy to i w niedziele gdzieś łazili do baru czy cos... :p
Ja ostatnio rok temu zostalam coś do 15, wtedy jak sie Kundelek zwijał i teraz chyba tez tak zrobię - bo co sama miałabym robić? :(
A wystawa to sie niby o ktorej konczy?

Posted

A tam ja raczej w niedzielę na miasto się nie wybieram ;)
Ja byłam do 17... I praktycznie wtedy ludzie tonami wychodzili, ze stoiskami się zbierali. Bo wybrali BIS'a i the end. No i mogłybyśmy wrócić 9, tam obok jest przystanek ;)
Bierzesz aparat?