psiulka Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Kurcze... Trzeba bedzie poszukać infomracji o tym... No wiesz czym :roflt: Tylko obysmy jakos dojechaly tam, a nie... :D No to wpisuj w google, ja też wpisuję i szukawa :evil_lol: Dojedziemy, to dojeżdża równo pod bramę :diabloti: [quote name='matusz5']Witajcie :) na krajówkę to bilet wejścia kosztuje gdzieś około 4-6 zł, to zależy :) a ulgowy pewnie jeszcze mniej :) najlepiej wchodzić na czyjeś zgłoszenie i kasa w kieszeni:diabloti: pozdrawiamy Mateusz i Tobiasz Mati, jak dawno Cię u nas nie było :multi: Ach, ale my szukamy biletu do tego środka transportu takiego no... jedynego w swoim rodzaju :diabloti: O tak, a czasem i katalog będzie gratis :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='psiulka']No to wpisuj w google, ja też wpisuję i szukawa :evil_lol: Dojedziemy, to dojeżdża równo pod bramę :diabloti: Ach, ale my szukamy biletu do tego środka transportu takiego no... jedynego w swoim rodzaju :diabloti: Ale zaraz... Co wpisujemy w goole? :diabloti: Moze i za brame hahaha :diabloti: Jak pieknie napisałaś o tym... :evil_lol: :evil_lol: My jestesmy takie fajne :eviltong: ze wejsciowki mamy za darmo :cool1: :evil_lol: Quote
Matusz Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='psiulka']No to wpisuj w google, ja też wpisuję i szukawa :evil_lol: Dojedziemy, to dojeżdża równo pod bramę :diabloti: Mati, jak dawno Cię u nas nie było :multi: Ach, ale my szukamy biletu do tego środka transportu takiego no... jedynego w swoim rodzaju :diabloti: O tak, a czasem i katalog będzie gratis :evil_lol: no trochę mnie nie było, wybaczcie :oops: pozdrawiamy i dobrej nocy życzymy ;) Quote
psiulka Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ale zaraz... Co wpisujemy w goole? :diabloti: Moze i za brame hahaha :diabloti: Jak pieknie napisałaś o tym... :evil_lol: :evil_lol: My jestesmy takie fajne :eviltong: ze wejsciowki mamy za darmo :cool1: :evil_lol: W goole nic nie wpisujemy, ale w google tak :diabloti: Wpisujemy "środek transportu na rzeszowską wystawę". Może być? :lol: Sama się wzruszyłam :loveu: No to ba :evil_lol: [quote name='matusz5']no trochę mnie nie było, wybaczcie :oops: pozdrawiamy i dobrej nocy życzymy ;) Wybaczymy ;) Nawzajem :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='psiulka']W goole nic nie wpisujemy, ale w google tak :diabloti: Wpisujemy "środek transportu na rzeszowską wystawę". Może być? :lol: Sama się wzruszyłam :loveu: No to ba :evil_lol: Ojejka wybacz :eviltong: Znow literowka :eviltong: Ja musze zmykac, ale moze Ty cos znajdziesz :eviltong: ? Jak tak to daj znać. :evil_lol: Dobranocka :bye: Quote
psiulka Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Ależ ja się wcale nie gniewam ;) Dobranoc Goniu :bye: Quote
Cambel&Megi Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Bryyy :calus: hihihi z tajnych źródeł wiem, że mam jechać tym no emmm autobusem nr 34, tylko mały problem, gdzie wysiąść?! :eviltong: Toż to ja na resovii już rok nie byłam, resovia to wróg! jak oni mogą tam wystawy organizować... :shake: Żeby nie było, tak jak ostatnio ze schroniska, wsiadłam w 16, która rzekomo miała mnie zawieść na Dąbrowskiego, ale zrobiła sobie postój pod dworcem PKS-PKP, i musiałam z dworca w tę ulewę wracać :eviltong: Ale jestem przewidująca i miałam parasol :evil_lol: Dopsz..Ilonko, będziesz w sobotę w schronie hm? :cool: Musimy popracować nad Twoją wstydliwością, a raczej ją niwelować :evil_lol: ;) Quote
psiulka Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Bry Kamul :calus: Ukryłas się na gadu godzinę temu i nie wiedziałam wogóle, że jesteś :shake: A 9 nie mogłabyś jechać? 8) A ulewa, to tylko mały niepozorny deszczyk xP Będę będę ^^ Quote
Matusz Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Witamy i pozdrawiamy !! gdzie jakies nowe fotki co ??:eviltong::eviltong::cool3::cool3::mad: Quote
Cambel&Megi Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='psiulka']Bry Kamul :calus: Ukryłas się na gadu godzinę temu i nie wiedziałam wogóle, że jesteś :shake: A 9 nie mogłabyś jechać? 8) A ulewa, to tylko mały niepozorny deszczyk xP Będę będę ^^ Ja?! Ja byłam dziś o 9, a potem na mieście, i dopiero weszłam :eviltong: 9? To chyba nie po drodze... :lol: Którędy ona jedzie? Taaaa malutki deszczyk :roll: Tylko na chodniku, to prawie powódź była, a ja w sandałach :evil_lol: Quote
psiulka Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 To kto pisał o tej porze w Goniowej galerii jak nie Ty :mad: 9 - Najpierw Olbrachta, a potem wysiada zaraz przy Resovii ;) Wejdź na www.mpk.rzeszow.pl i tam linie -> 9 i tam jest mapka ^^ Nie możliwe, żeby była powódź, bo to spływa tymi szczelinkami, co tu pikolisz :shake: Quote
psiulka Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='matusz5']Witamy i pozdrawiamy !! gdzie jakies nowe fotki co ??:eviltong::eviltong::cool3::cool3::mad: Witamy również :multi: Są w aparacie i Cziki i Agi, Dżekiego i Neli, ale na kompie nie chce mi się ich zgrywać :eviltong: Poczekajcie jeszcze tydzień, wtedy będzie wysyp fot + jeszcze te z wystawy :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Cos mi sie wydaje, ze jednak tą 9 pojadę pf :evil_lol: Doberek :p Quote
Cambel&Megi Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 9 jedzie mi BARDZO nie po drodze... :( Zostaje mi tylko 34, mam pocieszenie, że 34 to zazwyczaj są te nowe niskopodłogowce :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Cambel napisał(a):9 jedzie mi BARDZO nie po drodze... :( Zostaje mi tylko 34, mam pocieszenie, że 34 to zazwyczaj są te nowe niskopodłogowce :eviltong: Ale sie pocieszasz hahahha :evil_lol: Quote
psiulka Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Szkoda Kamul :( Gonia - to tsza obczaić o której, co i jak xP Na którą idziesz do kościoła żeby zdązyć? Quote
Magdalenkl Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Bry dawno mnie nie bylo g_o_n_i_a napisał(a):Cos mi sie wydaje, ze jednak tą 9 pojadę pf :evil_lol: Doberek :p ja tez jade 9 :razz: a o ktorej wyjedziecie? Quote
psiulka Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Witaj Madziu :multi: No poczekaj Goniu, zaraz Ci powiem jakie są godziny wyjazdu. (Z Olbrachta, to tylko koło Agi trzeba przejść i troszkę dalej) A ta Twoja Ania to jak jedzie? 8) W niedzielę: 6:12 i 7:32 :mdleje: Quote
Magdalenkl Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 no ilonko trzeba poswiecic ja ze stobiernej jade o 6:40 i kolokosciola mam o 7:40 Quote
g_o_n_i_a Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='psiulka'] Gonia - to tsza obczaić o której, co i jak xP Na którą idziesz do kościoła żeby zdązyć? Co do kosciola - albo pojde w sobote wieczorem albo w niedziele na mszę tę o 16 Mozemy jechac tym o 7:32, tak mysle. Tylko pasowaloby mi dostac sie w Twoje okolice - czy moglabym u Ciebie zostawic rower? Quote
psiulka Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 To Gonia, już o 16 byłabyś w domku? Jasne, nie widzę problemu ;) Przejdziemy sobie 5 minut na przystanek i wsiądziemy ;) Quote
g_o_n_i_a Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Przypuszczam, że tak, bo na nic szczegolnego sie nie zanosi teraz ;-) Aczkolwiek nie wiem, jeżeli Ty cos planujesz to nie bede Ci psuc planow, nie wiem moze jakas pizza z Kamila czy cos, ja ew. moge zadzwonic po brata zeby mnie przywiozl do domu, a rower wzielabym w poniedziałek. Quote
psiulka Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Pizza w niedzielę? :lol: No bo ja to zawsze do końca zostawałam... A nie mogłabyś wrócić jak już się skończy wystawa? :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 A co to w niedziele to tylko do kościoła się idzie? :p Ja sie nie znam, ale ludy z mojej klasy to i w niedziele gdzieś łazili do baru czy cos... :p Ja ostatnio rok temu zostalam coś do 15, wtedy jak sie Kundelek zwijał i teraz chyba tez tak zrobię - bo co sama miałabym robić? :( A wystawa to sie niby o ktorej konczy? Quote
psiulka Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 A tam ja raczej w niedzielę na miasto się nie wybieram ;) Ja byłam do 17... I praktycznie wtedy ludzie tonami wychodzili, ze stoiskami się zbierali. Bo wybrali BIS'a i the end. No i mogłybyśmy wrócić 9, tam obok jest przystanek ;) Bierzesz aparat? Quote
Recommended Posts