Beti-Buba Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Hmm........ rozumiem, że cisza w temacie?:-( Quote
ania91sc Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 Jeśli chodzi o tego Pana o którym pisałam to wysłał mi sms-a, że nie da rady dziś przyjechać... Jeśli chodzi natomiast o ogłoszenie to były tylko dwa telefony - niestety jeden lepiej nie mówić, a drugi dość fajny ale Państwo mają się jeszcze zastanowić więc się nie nastawiam... Dzisiaj Murka była ze mną na spacerze, bo Marcina nie było. Na początku poszliśmy w trójkę na spacer - ja, Mura i Bugi jednak spacer z nim był dość ciężki trzeba było na nich uważać, a do tego nie mogli się jakoś zgrać i każdy chodził w inną stronę. Potem Bugi wrócił do boksu, a ja z Murką poszłam na spacerek, była bardzo zadowolona, że ma mnie tylko do swojej dyspozycji i chciała się co chwilkę głaskać :) Poza tym chodziła na flexi więc miała trochę więcej swobody. Apetyty Murce dopisywał :) Dzisiaj się dowiedziałam od pracownika, że Mura ostatnio biegała razem z Centkiem na wybiegu i podobno się bawiła z nim :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
ania91sc Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 Mam nadzieję, że będzie dobrze. Stwierdziłam, że Mura jest po prostu psem IDEALNYM, gdybym tylko mogła ją wziąć do siebie... Ludzi po prostu odrzuca jej wiek, a znowu (tak jak dzisiaj) jak ktoś szuka spokojnego psa to ona jest za duża... Quote
ania91sc Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 Dzisiaj miałam dwa telefonu w sprawie Murki. Jutro do schroniska ma przyjechać pewna rodzinka, która chciałaby ją poznać :) Quote
Beti-Buba Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 OBY się udało!ania91sc napisał(a):Dzisiaj miałam dwa telefonu w sprawie Murki. Jutro do schroniska ma przyjechać pewna rodzinka, która chciałaby ją poznać :) Quote
madzia.uje93 Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Z całej siły jaką mam trzymam kciuki za Murkę! Quote
madziakato Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 I co, wiadomo już coś? Kibicujemy!:eviltong: Quote
Beti-Buba Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Pani Aniu i..... ?Ma Pani jakieś DOBRE wieści z dzisiejszego dnia? Quote
ania91sc Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 Niestety Pani która miała przyjechać nawet nie miała odwagi żeby zadzwonić, czy napisać, że się nie pojawi... Po prostu wyłączyła telefon. Dzisiaj Murka była na spacerze w towarzystwie Nerona, natomiast na spacerze prowadziła ją Magda tyle, że Mura za wszelką cenę chciała iść przy mnie i jak tylko się oddalałam to strasznie skomlała. Niestety (sami wiecie czemu niestety) Mura coraz bardziej się do Nas przywiązuje szkoda tylko, że nikt nie zauważa jaki to kochany psiak, a jedynie ocenia po wieku i po tym, że nie słyszy, bo dla wielu to przeszkoda. Poza tym Mura była na spacerze bardzo grzeczna, zresztą jak zawsze. Pilnuje się opiekuna i cały czas chodzi przy jego nodze cały czas kontrolując, czy idzie przy niej. Zjadła spoooooooro parówek :) Na koniec jak przyszłam do schroniska z Neronem to musiałam się z Magdą zmieniać, bo Mura tak "krzyczała" na mój widok. Potem posiedziałyśmy razem z 15 minut i ten czas w stu procentach wykorzystałyśmy na głaskaniu :) Naprawdę Mura jest taka kochana, dzisiaj jak musiałam ją oddać do boksu to była taka smutna, że aż mi łezka poleciała :( Może Magda jeszcze coś napisze :) Quote
Beti-Buba Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Ludzie są NIEPOWAŻNI- WSTYD! Jaka SZKODA-tak mi żal tej suńki. Mam nadzieję, że mimo wszystko jeszcze doczeka się na fajnego, odpowiedzialnego człowieka. OBY jak najszybciej.... Quote
madzia.uje93 Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Napisze, raz jeszcze:D Mura psi ideał! Od wyjścia z boksu do przekazania Jej Ani, nie sprawiała żadnych problemów, pięknie chodzi na smyczy, a przy nodze Ani jeszcze ładniej:D Taka kochana z niej sunia, złego słowa nie można o niej powiedzieć, no może tylko tyle, że jak za wszelką cenę chciała iść koło Ani, to często kończyło się tym, że plątała mi się pod nogami:evil_lol: Quote
MagdaB Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Psia miłość jest piękna, taka bezinteresowna. Quote
choba Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Firmóweczka dla Mury w prezencie od Patrycji :) Quote
ania91sc Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 Dziękujemy pięknie Patrycji :) Murka dzisiaj na Borkach była w towarzystwie Sansy i Bugiego, w sumie obyło się bez spięć, jedynie raz Murze nie spodobało się jak Sansa zaczęła szaleć i Murka szybko postanowiła ją ustawić do pionu. Poza tym grzecznie spacerowała na smyczy tylko sprawdzając, czy Marcin i ja idę przy niej. Kiedy robiliśmy przystanki Mura lekko popiskiwała, bo chciałaby być tylko głaskaną. Dzisiaj sunia miała duży apetyt i mogła zjeść każdą ilość parówek. Potem towarzystwo spacerowe zmieniła na Nerona ale w sumie nie zrobiło to na niej dużego wrażenia :) Mamy trochę zdjęć smutnej Murki :( Quote
Romina_74 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Hmm ... A mnie sie wydawalo że widiziałam dzisiaj Marcina z jakimś innym psiakiem i pomyślałam, że Murka jednak grzeje poopkę w domu ... :( Quote
ania91sc Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 Romina_74 napisał(a):Hmm ... A mnie sie wydawalo że widiziałam dzisiaj Marcina z jakimś innym psiakiem i pomyślałam, że Murka jednak grzeje poopkę w domu ... :( Niestety nie :( Dzisiaj Marcin tylko z Murką spacerował. Quote
madzia.uje93 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Ale muszę przyznać, że w sobotę Murka była zdecydowanie weselsza że ma Was obojga:D Quote
ania91sc Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Murka dzisiaj zaliczyła czwartkowy spacerek z Marcinem :) Była przeszczęśliwa jak wyszła z boksu, ogon chciał się jej urwać ze szczęścia :) Najpierw gorąco przywitała Marcina, a potem mnie :) Na spacerku chodziła grzecznie przy nodze Marcina ale ciągle obracała się i patrzyła na mnie :D :D :D Ona jest taka kochana, naprawdę bezproblemowy, ugodowy psiak. Jedynie nie lubi tych małych psiaków, które mieszkają blisko schroniska i jak je widzi to dostaje szału w zasadzie tak samo reaguje jeszcze tylko na tego owczarka parę kroków dalej. Murka dzisiaj miała duży apetyt parówki zajadła równo. Niestety męczyła ją okropna biegunka :( Quote
Recommended Posts