Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Shiba

Oszczeniła się w wysokich zaroślach. Instynkt tak podpowiadał, że tam nowo narodzone dziecko bedzie bezpieczne. To nie było jednak miejsce dobre na wychowanie maluszka. Poza tym jego mama ufała na tyle ludziom że dała sie złapać . Odchowała swojego szczeniaka w cieple schroniskowej budy. Z dala od samochodów z pełną miseczką jedzenia. maluch po odchowaniu trafił zaraz do rodziny. Jego mama dalej czeka. Dostała od nas imię Shiba ponieważ wyglądem przypomina psy rasy Shiba Inu. Jest niedużym, pieskiem o żółtawym futerku. Wie co to smycz i szeleczki . Z pewnością była kiedyś domowym pieskiem. Jest spokojna
i ułozona. Nie ciągnie na smyczy. Ma 2-3 lata i czeka na swój wymarzony domek.

kontakt w sprawie adopcji:
[SIZE=2] 0604-950-574
0515-242-723
[email protected]
lub kontaktuj się przez dogo z _bubu_ lub Hund

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):
Nie znam sie za bardzo na tych rasach,ale to jest pewnie mc shiba inu.Dziewczyny,zmiencie tytuł,nie Akita-tylko jej mniejszy kuzyn-shiba.

Dzięki za uwagę , już zmieniłam tytuł. Nawet nie wiedziałam że jest taka rasa..

Posted

poczytałam sobie trochę :) japońska rasa nadaje się na psa towarzysza , rodzinna i towarzyska , szybko się uczy. Nie nadaje się do kojca!! szybko domek potrzebny!!