Ada-jeje Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Niestety ja to rozumiem bo ciagle nas za malo a roboty za duzo. Ja tez dzis odbieram dwie kocice ze sterylki. Ale dalam ogloszenie do naszej gazety i rozwiesilam plakaty w lecznicach ze poszukujemy ludzi do wspolpracy, ludze sie nadzieja ze kogos dokoptujemy. Quote
Hund Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Ja też się tak łudze nie wiem już od kiedy, życzę powodzenia. zastanawiam się tylko czy w tak duzym miescie nie ma nikogo kto by pomógł. Shiba co ty na to?? Quote
Ada-jeje Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Chrzanow nie jest zadnym duzym miastem to taka wieksza wiocha. Wloalabym juz naprawde mieszkac na wsi miec wiekszy polac ziemi i zabrac polowe tych psiakow. Pomarzyc zawsze mozna. Quote
Hund Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ślicznotka dzisiaj położyła się na grzbiecie i prosiła o głaskanie brzuszka :) jest słodka a jak się uśmiecha to widać niebiesko różowy język :) Przyjechało małżeństwo i byli nią zainteresowani :) zabaczymy za tydzień kogo wzięli :) Quote
Hund Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Wszystko się okaże komu się udało :) trzymamy kciuki aby wybrali pieska z Żywca :) Quote
Hund Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Niedziela Już Za Dwa Dni A Więc Rozwiązanie Dylematu :) Quote
Hund Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Shiba jest w schronisku :( siedzi w boksie z czarnym kolegą i niezupełnie jest im to towarzystwo na rękę. Dochodzi między nimi cały czas do zatarczek. Quote
Ada-jeje Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 przezemnie nie zapomniana tylko tak mi ciezko jak ja wciaz widze w schronisku. Quote
Hund Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 smutna rzeczywistość :( ja kilka dni temu miałam doła . Quote
Ada-jeje Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 chyba dola mamy na codzien, jedyna nasza radosc to jak na jakims watku pojawi sie "juz ma domek". Bo przeciez nic innego nie robimy jak tylko domkow szukamy, ktore to niestety nie rozmnazaja sie w takim tempie jak zwierzeta. Quote
Hund Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 A szkoda że proporcje są inne . Na razie nie tracę nadzieji :) Quote
Hund Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Shiba tak się dopominała o wyjście że nie można jej było zostawić w schronisku :) spacerk był w pełnym słonku na zielonej trawce :) Quote
_bubu_ Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 jak długo jeszcze będziesz czekać psinko? :( Quote
Recommended Posts