Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety ja to rozumiem bo ciagle nas za malo a roboty za duzo.
Ja tez dzis odbieram dwie kocice ze sterylki. Ale dalam ogloszenie do naszej gazety i rozwiesilam plakaty w lecznicach ze poszukujemy ludzi do wspolpracy, ludze sie nadzieja ze kogos dokoptujemy.

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też się tak łudze nie wiem już od kiedy, życzę powodzenia. zastanawiam się tylko czy w tak duzym miescie nie ma nikogo kto by pomógł.

Shiba co ty na to??

Posted

Chrzanow nie jest zadnym duzym miastem to taka wieksza wiocha.
Wloalabym juz naprawde mieszkac na wsi miec wiekszy polac ziemi i zabrac polowe tych psiakow. Pomarzyc zawsze mozna.

Posted

Ślicznotka dzisiaj położyła się na grzbiecie i prosiła o głaskanie brzuszka :) jest słodka a jak się uśmiecha to widać niebiesko różowy język :) Przyjechało małżeństwo i byli nią zainteresowani :) zabaczymy za tydzień kogo wzięli :)

Posted

Shiba jest w schronisku :(
siedzi w boksie z czarnym kolegą i niezupełnie jest im to towarzystwo na rękę. Dochodzi między nimi cały czas do zatarczek.

Posted

chyba dola mamy na codzien, jedyna nasza radosc to jak na jakims watku pojawi sie "juz ma domek". Bo przeciez nic innego nie robimy jak tylko domkow szukamy, ktore to niestety nie rozmnazaja sie w takim tempie jak zwierzeta.

Posted

Shiba tak się dopominała o wyjście że nie można jej było zostawić w schronisku :) spacerk był w pełnym słonku na zielonej trawce :)