Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justynka była po południu u niego, jedynie co , to mu oczopląs zaniknął, po za tym słaby dalej i nie je, tylko troche jakiejś kiełbaski na siłę zjadł, dostał kroplówkę, nie chce spacerowac, tylko leży

Posted

[quote name='Becia66']tak strasznie mi szkoda naszego misiatego dziadunia :-([/QUOTE] Mnie również. Zaglądam tu z niepokojem, ale i z nadzieją, że jednak będzie poprawa...
W poniedziałek Ogiś spotkał się w gabinecie wet z Kają i mimo, że słabiutki, to wyraźnie sie ożywił na widok mojego małego diabełka.
W sobotę był jeszcze pełen życia i z uśmiechem na pysiu świętował ze mną rocznicę w
schronisku. Aż mi się nie chce wierzyć, że tak nagle mu się pogorszyło i to widać poważnie. Ja niezmiennie trzymam za niego kciuki. Trzymaj się kochany misiaczku!!!

Posted

jak naprawdę o tej babeszjozie
ale to już pewnie wet sprawdziła
wet Rudolfa jak z nim tydzień temu rozmawiałam mówił ,że cały czas zarażone psy przyjmuje ..:shake:

Posted

[quote name='majuska']figuś, a jak badania wychodza przy babeszjozie ? bo Ogi miał krew i mocz i badania ma w porządku[/QUOTE]

tam myślałam ,ze miał robione badania
to jest test z krwi ,serologiczny chyba

Posted

Tak jakby deczko lepiej, ale trudno mówic o jakiejś gruntownej poprawie, cokolwiek dzisiaj jadł podobno, Justynka wciąz ma go na oku, dziś znów dostal jakies zastrzyki i jeszcze zaczyna brac Karsivan

Posted

Wczoraj Ogiś był całkiem niczego sobie, wyleciał z kontenera, obszczekał Elvisa, zjadł kluseczki ze smakiem, a na dodatek pobiegał z Azą, spróbowałyśmy z ariete i było super, Aza podrywa go na całego, latała dookoła niego, machając ogonem jak głupia, aż miałam wrażenie że biedny Ogiś dostanie zawrotu głowy :lol:

Posted

[quote name='Becia66']ja myślę, że Aza będzie przyjacielska również w stosunku do innych psów.[/QUOTE]

Aza macha oginkiem do naszego nowego pieska - Kajtusia, wąchają się przez siatkę, myślę, że polubiliby się :)

Posted

[quote name='majuska']Ogiś podobno dużo lepiej, pogodny, ma apetyt, merda ogonkiem i bryka z Azą :)[/QUOTE]
Apetyt rzeczywiście mu dopisuje: w sobotę w try miga pożarł wszystkie smaczki. A Magda mówiła wczoraj, że strasznie się wycwanił: tabletki w paszteciku już są be, teraz nabrał ochoty na paróweczki.

Posted

Wieczorkiem miałam telefon o Oginia z Tarnowiaka. Buda oczywiście, niech domu pilnuje i se lata....
Jak powiedziałam że on raczej do wewnątrz bo niedomaga, to kobita szybko sie rozłączyla.
Ale fajnie że w ogóle ktoś zadzwonił.