Agula99 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='Becia66']jak tam Oginiu, czy ktoś wie ?[/QUOTE] Niestety, stan się nie poprawia .....:-( Quote
majuska Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Justynka była po południu u niego, jedynie co , to mu oczopląs zaniknął, po za tym słaby dalej i nie je, tylko troche jakiejś kiełbaski na siłę zjadł, dostał kroplówkę, nie chce spacerowac, tylko leży Quote
figa33 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 a może to babeszjoza ? mój Rudek miał tez oczopląs Quote
Becia66 Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 tak strasznie mi szkoda naszego misiatego dziadunia :-( Quote
ariete2503 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='Becia66']tak strasznie mi szkoda naszego misiatego dziadunia :-([/QUOTE] Mnie również. Zaglądam tu z niepokojem, ale i z nadzieją, że jednak będzie poprawa... W poniedziałek Ogiś spotkał się w gabinecie wet z Kają i mimo, że słabiutki, to wyraźnie sie ożywił na widok mojego małego diabełka. W sobotę był jeszcze pełen życia i z uśmiechem na pysiu świętował ze mną rocznicę w schronisku. Aż mi się nie chce wierzyć, że tak nagle mu się pogorszyło i to widać poważnie. Ja niezmiennie trzymam za niego kciuki. Trzymaj się kochany misiaczku!!! Quote
figa33 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 jak naprawdę o tej babeszjozie ale to już pewnie wet sprawdziła wet Rudolfa jak z nim tydzień temu rozmawiałam mówił ,że cały czas zarażone psy przyjmuje ..:shake: Quote
majuska Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 figuś, a jak badania wychodza przy babeszjozie ? bo Ogi miał krew i mocz i badania ma w porządku Quote
figa33 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='majuska']figuś, a jak badania wychodza przy babeszjozie ? bo Ogi miał krew i mocz i badania ma w porządku[/QUOTE] tam myślałam ,ze miał robione badania to jest test z krwi ,serologiczny chyba Quote
majuska Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 u nas ta choroba barzo rzadko występuje, przez cały ten sezon był w gabinecie tylko jeden pies z tym Quote
karolciasz28 Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Biedne te staruszki...:-( Wiecie co mu jest? Jak się czuje? Quote
ariete2503 Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 No właśnie, co u naszego ukochanego słodziaczka? Quote
majuska Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Tak jakby deczko lepiej, ale trudno mówic o jakiejś gruntownej poprawie, cokolwiek dzisiaj jadł podobno, Justynka wciąz ma go na oku, dziś znów dostal jakies zastrzyki i jeszcze zaczyna brac Karsivan Quote
Agula99 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Wczoraj Ogiś był całkiem niczego sobie, wyleciał z kontenera, obszczekał Elvisa, zjadł kluseczki ze smakiem, a na dodatek pobiegał z Azą, spróbowałyśmy z ariete i było super, Aza podrywa go na całego, latała dookoła niego, machając ogonem jak głupia, aż miałam wrażenie że biedny Ogiś dostanie zawrotu głowy :lol: Quote
Becia66 Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 ja myślę, że Aza będzie przyjacielska również w stosunku do innych psów. Quote
majuska Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Ogiś podobno dużo lepiej, pogodny, ma apetyt, merda ogonkiem i bryka z Azą :) Quote
from_wonderland Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Cicho podczytuje wątek, trzymam kciuki za psiaka ;) super, że coraz lepiej Quote
Agula99 Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Becia66']ja myślę, że Aza będzie przyjacielska również w stosunku do innych psów.[/QUOTE] Aza macha oginkiem do naszego nowego pieska - Kajtusia, wąchają się przez siatkę, myślę, że polubiliby się :) Quote
ariete2503 Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='majuska']Ogiś podobno dużo lepiej, pogodny, ma apetyt, merda ogonkiem i bryka z Azą :)[/QUOTE] Apetyt rzeczywiście mu dopisuje: w sobotę w try miga pożarł wszystkie smaczki. A Magda mówiła wczoraj, że strasznie się wycwanił: tabletki w paszteciku już są be, teraz nabrał ochoty na paróweczki. Quote
figa33 Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 oj , to super ,ze Ogiś lepiej , bo myślałam ,że niedobrze z nim..:shake: Quote
Agula99 Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Lepiej, lepiej, wczoraj poszedł na spacerek, a jak moje kluseczki wcina, aż mu się uszka trzęsą :) Quote
Becia66 Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 Wieczorkiem miałam telefon o Oginia z Tarnowiaka. Buda oczywiście, niech domu pilnuje i se lata.... Jak powiedziałam że on raczej do wewnątrz bo niedomaga, to kobita szybko sie rozłączyla. Ale fajnie że w ogóle ktoś zadzwonił. Quote
Recommended Posts