Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rozumiem w takim razie że Wiola zabrała go dzisiaj do rodziców i to jest własnie ta suczka po lewej z którą Ogiś miał sie dogadać ? Jeśli tak, to rewelacja.

Posted

JaMnIŚ_Jogi napisał(a):
właśnie poszło

JaMniIŚ nic z tym nie zrobie bo przyszła miniaturka 42/42 pikseli, a więc jeszcze dużo mniejsze niż to, które wkleiłaś na wątku. Ale dobra, wierzymy że to Ogi :diabloti:.
Prosze napisz cos więcej jak tam sytuacja wygląda.

Posted

Rozmawiałam z Wiolą, jest już z górki :D Ogiś miał dziś pranie szaty :D Jak to zestresowany psiak, dużo na początku chodził, tam i z powrotem, a Gaja za nim :D potem zaanektował jej posłanko ( bo Ogiś lubi takie różne posłanka przecież) i zaakceptowała to, zgrzyt był przy michach, ale to jest do ogarnięcia, zreszta nie wymagajmy od pierwszych chwil, żeby sie psy żarłem dzieliły, a tak po za tym to chyba wszystko super, zdjęcie mnie rozwaliło :)

Posted

Becia66 napisał(a):
JaMniIŚ nic z tym nie zrobie bo przyszła miniaturka 42/42 pikseli, a więc jeszcze dużo mniejsze niż to, które wkleiłaś na wątku. Ale dobra, wierzymy że to Ogi :diabloti:.
Prosze napisz cos więcej jak tam sytuacja wygląda.

Wysyłam Reni na fb w takim razie

Posted

Ogiś Ogisiem , ale Gaja ma boską minę :D

aaa..pytałam Wioli czy im tam nie posikuje po meblach, ale nie jest źle, na początku łapkę co prawda podniósł, ale jak usłyszał "nie wolno" to od razu się ogarnął i jest bez wpadek :)

Posted

Ja tu wchodzę żeby fotę wrzucić a już widzę że od dawna krąży po internetach :D Ogiś podobno został miłośnikiem luster - cały dzień się w nie wpatrywał i nie mógł napatrzeć :D

Posted

pierwsza nocka za nimi, ciekawe czy ciężko było. Na pewno było mu gorąco bo nie nawykł do takich temperatur, mógł łazić w związku z tym po domu i głośno dyszeć. Mógł też sie po prostu zlać albo zrobić coś grubszego :diabloti:.
Na co stawiacie ?