Jump to content
Dogomania

"PRZYTULISKO" G"- skrajne zaniedbanie i potworna potrzeba miłości! UŚPILI RUDIEGO !!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bonsai']Ja piszę zawsze, że Kalisz albo okolice Kalisza.[/QUOTE]
No to nie mam pojęcia skąd ludzie wiedzą o tym Przytulisku,skoro jeszcze niedawno nikt prawie o nim nie wiedział.Bardzo to wszystko dziwne i niezrozumiałe.

Posted

[quote name='Anula']No to nie mam pojęcia skąd ludzie wiedzą o tym Przytulisku,skoro jeszcze niedawno nikt prawie o nim nie wiedział.Bardzo to wszystko dziwne i niezrozumiałe.[/QUOTE]

mam czarne myśli. :shake: obym się myliła.

Posted

[quote name='mdk8']mam czarne myśli. :shake: obym się myliła.[/QUOTE]

Jakie??
Trzeba poprosić pracowników,żeby spytali ludzi skąd wiedzą o przytulisku.
Czy psy są ogłaszane na stronie gminy ? Może stąd ludzie wiedzą o nich.

Posted

Tak, ogłaszane są na stronie gminy (ale kto tam by szukał psa?). Teraz spojrzałam i na tablica.pl jest kilka, chyba starych, ogłoszeń psów z G., z podaniem miejscowości, ale nie wiem kto robił te ogłoszenia. To mogło być jeszcze "za czasów" kiyoshi.

Posted

[quote name='Poker']Jakie??
Trzeba poprosić pracowników,żeby spytali ludzi skąd wiedzą o przytulisku.
Czy psy są ogłaszane na stronie gminy ? Może stąd ludzie wiedzą o nich.[/QUOTE]

a np. takie ,że adoptujący są podstawieni a psy wywożone....

Posted

A może ludzie dowiadują się przez znajomych.Przecież u Sara2011 była sunia w DT i poszła do adopcji właśnie w Gorzowie.Może to jest jakiś ślad?
Nie dajmy się zwariować z tym wywożeniem.

Posted

Piegus lepiej :) Jeszcze wyniki poprawiamy, ale na pierwszy rzut oka nie widać, że był chory tydzień temu. Jedyne, co mnie martwi, to to, że strasznie śmierdzi w miejscach wkłucia igłą... :shake:

Do DT pisałam, nie odstałam odpowiedzi. Może zrezygnował... Ale odezwę się raz jeszcze.

Posted

Akurat warunki atmosferyczne nie są dla mnie straszne, poza wiatrem;) poza tym biegam także ze swoim psiakiem, więc wiem jak to jest:)
Mika jak zawsze wesoła, podobnie jak reszta towarzystwa:)