Marycha35 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Oby się udało zgrać tę wizytę:) A są jakieś postępy w sprawie wody w schronie???? I kciukaczę za Mikę, może ktoś zadzwoni jednak!!!! Quote
Poker Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 [quote name='Bonsai']Dzisiaj z nim rozmawiałam, wczoraj z nimi rozmawiał i wiedzą, że nikt dziś nie przyjedzie. Wojtek umówił się z nimi, że przedzwoni do nich osoba, która do nich podjedzie, żeby umówić się na wizytę, która powinna odbyć się w ciągu przyszłego tygodnia. Poza tym Wojtek ma się z nim zdzwonić jeszcze w poniedziałek.[/QUOTE] To dobrze, bo cały czas się martwiłam ,że wizyta nieodwołana. Quote
Bonsai Posted January 11, 2014 Author Posted January 11, 2014 Dzisiaj przyjechały dwie budy! Średnia, która trafiła do Kamy, oraz mała, która trafiła... nie jestem pewna, ale chyba do Norka. ;) Zdjęcia mam jakieś dostać, robione telefonem, więc kiepskiej jakości, ale będą. Dwie pozostałe budy, w tym ta dla Syriusza, dojadą do końca przyszłego tygodnia. Quote
Marycha35 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 (edited) Huraaaaa:):):) Czyli będzie normalniej u psiaków:) Bonsai pomysł z oddzieleniem boksów psiaków bardzo słuszny, będą miały trochę spokoju. Jednak szlag mnie trafia, kiedy pomyślę, że gmina nie planuje żadnych modernizacji w tym przytulisku!!! Zaczął się nowy rok i co??? Oni nie zrobią tam nic??? Wody nie ma nadal jak sadzę, jak te psy maja funkcjonować? Ktoś do cholery za to odpowiada, bierze pensję za swoją prace, tzn. brak działań w tym przypadku... Edited January 11, 2014 by Marycha35 Quote
Bonsai Posted January 11, 2014 Author Posted January 11, 2014 [quote name='Marycha35']Huraaaaa:):):) Czyli będzie normalniej u psiaków:) Bonsai pomysł z oddzieleniem boksów psiaków bardzo słuszny, będą miały trochę spokoju. Jednak szlag mnie trafia, kiedy pomyślę, że gmina nie planuje żadnych modernizacji w tym przytulisku!!! Zaczął się nowy rok i co??? Oni nie zrobią tam nic??? Wody nie ma nadal jak sadzę, jak te psy maja funkcjonować? Ktoś do cholery za to odpowiada, bierze pensję za swoją prace, tzn. brak działań w tym przypadku...[/QUOTE] Spokojnie. W poniedziałek ruszam machinę, która mam nadzieję, że spowoduje w rezultacie, iż gmina ruszy swoje ... i zacznie wypełniać swoje obowiązki ustawowe. Właśnie kompletuję potrzebne dokumenty. Quote
Marycha35 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Brawo!!! A ja szukam też kogoś z Poznania do tej wizyty, może się uda:) Quote
Poker Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Świetnie ,że 2 psy mają już budy.Super Bonsai ,że będziesz działać w gminie. Może założyć wątek na wielkopolskim z prośbą o wizytę. Quote
Marycha35 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Znalazłam takie namiary, ale nie wiem czy aktualne... od 136 postu [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/27419-BLYSKAWICZNA-MAPA-DOGO-http-mapapomocy-dogomania-pl-REJESTRUJCIE-SIE!?p=1905092#post1905092[/URL] Quote
Kejciu Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Szybki bazarek z karmą - 50% dla psiaków z przytuliska: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250151-KARMA-ARION-LIGHT-100g-KT-dla-Wiery-i-Przytuliska-G-do-20-01?p=21750865#post21750865[/url] Quote
Marycha35 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Walimy z kopytonów:):):) BRAWO!!!! Jeszcze dostałam namiary na Poznań, posłałam na PW do Bonsai:) Quote
Ajula Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 dostałam zapytanie o wizytę w Pobiedziskach - niestety nie mam czym pojechać zadzwońcie może do Natalii aleksandrov, ona jeździ na wizyty i nawet mieszka w Swarzędzu, to jest z tej samej strony Poznania co Pobiedziska. Widzę, że na dogo była ostatnio w grudniu, chyba jest częściej na fb, bo tam prowadzi wydarzenia różnych psiaków. Ona jeździ też na interwencje. To jest zdaje się nr do niej: [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]602-557-035 [SIZE=3][SIZE=2]A to jej profil na fb [url]https://www.facebook.com/po.prostu.nana?fref=ts[/url][/SIZE][/SIZE] [/FONT][/COLOR] Quote
Kejciu Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 [SIZE=5]i kolejny bazarek z ciasteczkami wątróbkowymi :) obiecany - w końcu jest!!!! :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250157-Ciasteczka-w%C4%85tr%C3%B3bkowe-dla-psiak%C3%B3w-z-przytuliska-G-do-20-01?p=21750977#post21750977[/url][/SIZE] Quote
Bonsai Posted January 11, 2014 Author Posted January 11, 2014 kejciu, pięknie dziękuję! :loveu: Oczywiście będziemy pomagać w rozsyłaniu! :) Mam zdjęcia bud, które dzisiaj przyjechały - robione komórką, więc kiepskiej jakości. Ale to tak tymczasowo. Będą jeszcze lepsze fotki. :) I chyba jest nowy pies, bo ja go nie poznaję! Nasz transport postanowił podmienić budy w najgorszym stanie, najwyżej będziemy jeszcze robić jakieś rotacje. Mała buda i psiak którego nie kojarzę. Wojtek, daj znać, czy to jakiś nowy psiak? [img]http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2014/011/3/f/cam00107_by_frecklydog-d71r7ye.jpg[/img] i średnia buda z Kamą - wiem, zdjęcie fatalne. [img]http://fc09.deviantart.net/fs70/f/2014/011/7/e/cam00108_by_frecklydog-d71r7y7.jpg[/img] [b]Wojtek[/b], jeśli jutro będziesz - proszę podstaw pod te budy palety! Albo chociaż jakieś cegły. Wtedy będą się mniej niszczyć. Quote
Bonsai Posted January 11, 2014 Author Posted January 11, 2014 [quote name='Ajula']dostałam zapytanie o wizytę w Pobiedziskach - niestety nie mam czym pojechać zadzwońcie może do Natalii aleksandrov, ona jeździ na wizyty i nawet mieszka w Swarzędzu, to jest z tej samej strony Poznania co Pobiedziska. Widzę, że na dogo była ostatnio w grudniu, chyba jest częściej na fb, bo tam prowadzi wydarzenia różnych psiaków. Ona jeździ też na interwencje. To jest zdaje się nr do niej: [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]602-557-035 [SIZE=3][SIZE=2]A to jej profil na fb [url]https://www.facebook.com/po.prostu.nana?fref=ts[/url][/SIZE][/SIZE] [/FONT][/COLOR][/QUOTE] Dzięki, dzwoniłam do Natalii, ale niestety nie da rady - jest w ciąży i musi leżeć, nie może się ruszać. Nie kojarzy nikogo z okolic, ale jeszcze popyta i da mi znać, jeśli kogoś znajdzie. Quote
JJD Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Nie robiłam nigdy wizyty przedadopcyjnej, ale mam nadzieję, że wiem jaki powinien być dobry dom dla psa:) Jeśli chcecie, to zrobię tą wizytę (weekendy w miarę dowolnie godzinowo, dni robocze po 17.00) - mieszkam tuż przy Pobiedziskach. Quote
Bonsai Posted January 11, 2014 Author Posted January 11, 2014 [quote name='JJD']Nie robiłam nigdy wizyty przedadopcyjnej, ale mam nadzieję, że wiem jaki powinien być dobry dom dla psa:) Jeśli chcecie, to zrobię tą wizytę (weekendy w miarę dowolnie godzinowo, dni robocze po 17.00) - mieszkam tuż przy Pobiedziskach.[/QUOTE] Och, super!!! Dziękujemy, ja już powoli zaczęłam tracić nadzieję, wszyscy mi odmawiają. :) Czy możesz mi podać swój numer telefonu na PW, zadzwonię i pogadamy? Chciałabym nakreślić mniej więcej co jest dla mnie istotne, żeby sprawdzić. ;) Quote
Nutusia Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 No proszę jak nam "diabełek z pudełeczka" wyskoczył :) Super! :) Quote
Poker Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Rewelacja i budy i osoba do wizyty. Bonsai przeszkoli i będzie OK. Zanim jednak zapadnie decyzja o oddaniu tam Ałtaja, to skontaktujcie się z Anulą i upewnijcie się czy to nie ludzie, którzy oddali Sawankę.A właściwie to lepiej się jej spytać przed wizytą, bo w razie czego szkoda tracić czas. Quote
JJD Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Jestem umówiona na jutro na godz. 11:00. Dam znać jak poszło. Quote
Bonsai Posted January 11, 2014 Author Posted January 11, 2014 [quote name='JJD']Jestem umówiona na jutro na godz. 11:00. Dam znać jak poszło.[/QUOTE] Dziękuję! Trzymamy kciuki! Zadzwonić do Ciebie po wizycie? Quote
Poker Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 [quote name='Poker'] Zanim jednak zapadnie decyzja o oddaniu tam Ałtaja, to skontaktujcie się z Anulą i upewnijcie się czy to nie ludzie, którzy oddali Sawankę.A właściwie to lepiej się jej spytać przed wizytą, bo w razie czego szkoda tracić czas.[/QUOTE] Czytałyście mój post ? Quote
JJD Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 [quote name='Bonsai']Dziękuję! Trzymamy kciuki! Zadzwonić do Ciebie po wizycie?[/QUOTE] Wszystko opiszę tutaj oczywiście, ale dzwonić też można, tylko nie wiem o której skończę. Quote
JJD Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Wszystko opiszę tutaj oczywiście, ale dzwonić też można:) Quote
Recommended Posts