Jump to content
Dogomania

"PRZYTULISKO" G"- skrajne zaniedbanie i potworna potrzeba miłości! UŚPILI RUDIEGO !!

Recommended Posts

Posted

Bejotko, kolejny pies dzięki Tobie niedługo będzie w swoim domu. :) Pani zadzwoniła do mnie i mówiła per. Beata. ;)

Pani przekochana i z doskonałym podejściem do psa. Nie narzucała mu się, usiadła, i czekała, aż sam podejdzie. Jest w nim zakochana! Będzie mieszkał w domu z ogrodem i "sam zadecyduje, gdzie mu lepiej - w domu, czy w ogrodzie". Jest na tak dla kastracji. Weźmie go dzień przed weekendem majowym, żeby móc mu poświęcić sporo czasu przez pierwsze dni.

A teraz zgadnijcie - kto ma takiego farta? :)

Posted

Pierwszy strzał trafiony ;)

O Shaggy'ego też był telefon, z Poznania, ale raczej nic z tego nie wyjdzie - Pani brała by Shaggy'ego, ale Pan chce jednak szczeniaczka :(

Posted

Brawo Boniulek!! Wiedziałam, że wreszcie kogoś ten sympatyczny psiak ujmie za serducho :) Mam wielką nadzieję, że Boniek wybierze dom, a ogród będzie miał do hasania le dusza zapragnie :)

Huraaaa!! :)

Posted

Jeszcze nie. :) Ale zrobię je w poniedziałek, jeśli będzie miał kto ze mną pojechać w roli trzymacza psów. Gdyby jeszcze była trzecia osoba od trzymania blendy, to już w ogóle bajka. Niestety na krótko wpadłam do Kalisza, bo niedawno zajechałam, a w poniedziałek wyjeżdżam. A jutro impreza rodzinna, więc nie dam rady. 

Posted

O matko, jeśli te zdjęcia nie oddają jego uroku, to ja już nie mam pojęcia jak bardzo on jest uroczy w realu!!!! :)

Przeuroczy :) A zwłaszcza jak podaje łapkę i się wtula!

Piękny pies, bardzo dostojny. Wygląda na sporego chłopaka.

Jak nie dostaje głupawki to wygląda całkiem dostojnie :) W domu potrafi biegać w te i nazad, zatrzymuje go tylko ściana. Nie jest wtedy zbyt dostojny. :)
A waży 20 kg.

Wykorzystam fotki, powymieniam w ogłoszeniach. Śliczne są :)

Dziękuję. :) To na plaży nadaje się na miniaturkę, bo dobrze psa widać :)
Posted

Wiesz co Olu, ja bym mu jednak zmieniła lokalizację i ogłaszała na Olsztyn... W W-wie niknie w tłumie ogłaszanych psów. Widzę po stronach np. na Gumtree, jak momentalnie jest przesuwany na 20-30 stronę - tak wiele tam psów dochodzi. U nas tych ogłoszeń jest jednak mniej...  Do warm.-maz całkiem niedaleko jest :)

Posted

Zmieniłam na wszystkich 12 stronach - jest na Olsztyn i zdjęcia zostały zmienione :) Nie mogę tego samego psa ogłaszać kilka razy na różne miejscowości - usuną mi konto... Może ktoś inny?

Posted

Zmieniłam na wszystkich 12 stronach - jest na Olsztyn i zdjęcia zostały zmienione :) Nie mogę tego samego psa ogłaszać kilka razy na różne miejscowości - usuną mi konto... Może ktoś inny?

Zerknęłam... i nie wiem czy on taki miniaturowy jest :) Owszem, owczarki są większe, niż on, ale to generalnie dość spory pies. Sięga mi w kłębie do kolana, a mam 165 cm wzrostu. Waży 20 kg, ale jest bardzo szczuplutki.

Poglądowo zdjęcie z ludziem (na którego nie patrzcie, bo wiatr go rozwiał ;) ) i autem terenowym, więc wysoko zawieszonym. Na błotniku jest 8 kg pies, biały waży 25 ale to tylko ze względu na otyłość - w kłębie jest jak Logan.

IMG_4203.jpg

Więc wydaje mi się, że "miniaturowy owczarek" jest dość mylące :)