Bonsai Posted April 25, 2015 Author Posted April 25, 2015 Bejotko, kolejny pies dzięki Tobie niedługo będzie w swoim domu. :) Pani zadzwoniła do mnie i mówiła per. Beata. ;)Pani przekochana i z doskonałym podejściem do psa. Nie narzucała mu się, usiadła, i czekała, aż sam podejdzie. Jest w nim zakochana! Będzie mieszkał w domu z ogrodem i "sam zadecyduje, gdzie mu lepiej - w domu, czy w ogrodzie". Jest na tak dla kastracji. Weźmie go dzień przed weekendem majowym, żeby móc mu poświęcić sporo czasu przez pierwsze dni.A teraz zgadnijcie - kto ma takiego farta? :) Quote
Bonsai Posted April 25, 2015 Author Posted April 25, 2015 Pierwszy strzał trafiony ;)O Shaggy'ego też był telefon, z Poznania, ale raczej nic z tego nie wyjdzie - Pani brała by Shaggy'ego, ale Pan chce jednak szczeniaczka :( Quote
mdk8 Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 super . Te dwa psiaczki bardzo leżą mi na sercu. mam nadzieję , że dom go pokocha i będzie szczęśliwy . Quote
Bejotka Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Brawo Boniulek!! Wiedziałam, że wreszcie kogoś ten sympatyczny psiak ujmie za serducho :) Mam wielką nadzieję, że Boniek wybierze dom, a ogród będzie miał do hasania le dusza zapragnie :) Huraaaa!! :) Quote
Bonsai Posted April 25, 2015 Author Posted April 25, 2015 Dziś miałam jeszcze jeden telefon w sprawie Bońka, ale dom nie dla niego, więc może uda się wcisnąć tam Shaggy'ego lub Ptysia :) Quote
Bejotka Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Jeśli tak, to niedługo rzeczywiście psiej duszy w tym przytulisku nie będzie :) A zdjęcia nowe rezydentów są? :) Quote
Bonsai Posted April 25, 2015 Author Posted April 25, 2015 Jeszcze nie. :) Ale zrobię je w poniedziałek, jeśli będzie miał kto ze mną pojechać w roli trzymacza psów. Gdyby jeszcze była trzecia osoba od trzymania blendy, to już w ogóle bajka. Niestety na krótko wpadłam do Kalisza, bo niedawno zajechałam, a w poniedziałek wyjeżdżam. A jutro impreza rodzinna, więc nie dam rady. Quote
Mela Jakimiuk Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Jakby podmienili psa ze schronu-w tym wzroku widac zaufanie do ludzi Quote
Bonsai Posted April 29, 2015 Author Posted April 29, 2015 i tu jeszcze kilka, ale żadne nie oddaje uroku tego psa :( Quote
Nutusia Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 O matko, jeśli te zdjęcia nie oddają jego uroku, to ja już nie mam pojęcia jak bardzo on jest uroczy w realu!!!! :) Quote
Poker Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Piękny pies, bardzo dostojny. Wygląda na sporego chłopaka. Quote
Bejotka Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Wykorzystam fotki, powymieniam w ogłoszeniach. Śliczne są :) Quote
Bonsai Posted April 29, 2015 Author Posted April 29, 2015 O matko, jeśli te zdjęcia nie oddają jego uroku, to ja już nie mam pojęcia jak bardzo on jest uroczy w realu!!!! :) Przeuroczy :) A zwłaszcza jak podaje łapkę i się wtula! Piękny pies, bardzo dostojny. Wygląda na sporego chłopaka. Jak nie dostaje głupawki to wygląda całkiem dostojnie :) W domu potrafi biegać w te i nazad, zatrzymuje go tylko ściana. Nie jest wtedy zbyt dostojny. :)A waży 20 kg. Wykorzystam fotki, powymieniam w ogłoszeniach. Śliczne są :) Dziękuję. :) To na plaży nadaje się na miniaturkę, bo dobrze psa widać :) Quote
Bejotka Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Wiesz co Olu, ja bym mu jednak zmieniła lokalizację i ogłaszała na Olsztyn... W W-wie niknie w tłumie ogłaszanych psów. Widzę po stronach np. na Gumtree, jak momentalnie jest przesuwany na 20-30 stronę - tak wiele tam psów dochodzi. U nas tych ogłoszeń jest jednak mniej... Do warm.-maz całkiem niedaleko jest :) Quote
Bonsai Posted April 29, 2015 Author Posted April 29, 2015 W sumie, czemu nie... Będzie wymówka, by na żagle pojechać. ;)Tam też są spokojniejsze okolice, na pewno by się w takich lepiej czuł. Quote
Poker Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 A może ogłoszenia też na Wielkopolskę i wszystkie pomorza. Quote
Bejotka Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Zmieniłam na wszystkich 12 stronach - jest na Olsztyn i zdjęcia zostały zmienione :) Nie mogę tego samego psa ogłaszać kilka razy na różne miejscowości - usuną mi konto... Może ktoś inny? Quote
Poker Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Ja kompletnie nie znam się na zasadach ogłoszeń. Quote
Bonsai Posted April 29, 2015 Author Posted April 29, 2015 Zmieniłam na wszystkich 12 stronach - jest na Olsztyn i zdjęcia zostały zmienione :) Nie mogę tego samego psa ogłaszać kilka razy na różne miejscowości - usuną mi konto... Może ktoś inny? Zerknęłam... i nie wiem czy on taki miniaturowy jest :) Owszem, owczarki są większe, niż on, ale to generalnie dość spory pies. Sięga mi w kłębie do kolana, a mam 165 cm wzrostu. Waży 20 kg, ale jest bardzo szczuplutki.Poglądowo zdjęcie z ludziem (na którego nie patrzcie, bo wiatr go rozwiał ;) ) i autem terenowym, więc wysoko zawieszonym. Na błotniku jest 8 kg pies, biały waży 25 ale to tylko ze względu na otyłość - w kłębie jest jak Logan.Więc wydaje mi się, że "miniaturowy owczarek" jest dość mylące :) Quote
Bejotka Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Napisałam tak, bo pierwotnie w opisie było, że jest mniejszy od owczarka niemieckiego :) Ok, to zmienię tytuł na stronach :) Quote
Recommended Posts