Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:-([SIZE=3]03/06/2007
Aresik jest chory na parwowiroze-pilnie potrzebne wsparcie finansowe na leczenie-liczy sie każda złotówka

Ktoś go porzucił,błąkał sie po ulicach-było zimno i mokro.Później był szczęśliwy miał przyjaciela ale jego przyjaciel odszedł na zawsze (Scooby kocham cię

• )i nagle najgorsze-choroba!!która może zabrac mu życie-tak malutkie i króciutkie w którym wydawałoby się że wreszcie zaświeciło słońce.
  • [SIZE=3]
    Błagam was pomórzcie mi uratować mu życie.:-(

dzis rano przyblakal sie do mnie taki malutki szczeniaczek,pilnie musi znalesc domek poniewaz ja niemoge go zatrzymac.Prawdopodobnie zostal wyrzucony,jest chudziutki i brudny.Jutro pojedzie do weterynarza.
    Mieszkam w Będzinie (dla niezorientowanych -okolice Katowic)
    tel.668-514-770 czasem moge nie odbierac jak bede w pracy ale to prosze o sms to sie odezwe napewno.

PS.bede dopiero wieczorem wiec wtedy odpowiem na ewentualne pytania

• Replies 228
    • Created
    • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

podnosze małego jest bardzo grzeczny chodzi za noga-nawet na krok jej nie odstapi i prawie caly czas spi,pewnie jest zmeczony bo niewiadomo ile tak sobie chodzil,i wogole to ma jakies zapatrywania na dziwne miejsca do spania np.dzisiaj spal w trawie i na chodniku-musialam go obudzic bo przeciez wszystko zimne i mokre.'naprawde jest kochany

Posted

basia0607 napisał(a):
    Mam dom dla takiego pieska ,ale jestem z Mazur ! To daleko !

no kurcze bardzo daleko a niewiem jak znioslby taka podroz bo na dwor musze o wynosic na rekach bo sie boi a co dopiero podroz tyle godzin :wallbash:

Posted

jezeli ktos chcialby sie ze mna skontaktowac to prosze o maila,pw,lub sms na podany wyzej numer-niestety niebede odbierac telefonu ze wzgledu na "awarie" głosniczka :angryy: takze tylko taki kontakt jak podalam.

Posted

Słuchaj ale skoro basia0607 ma dla niego dom to może raczej szukać transportu?
    A jeśli nie znajdzie sie nic bliżej? jak długo może u Cie zostać?

Posted

wiesz on nie jest az tak bardzo uciazliwy spi sobie albo bawi sie-tylko to jego sikanie na dworze sie nie zalatwi bo nie odstepuje ngi na krok a w domu ze czuje sie bezpiecznie to sika ale ja to rozumiem bo napewno boi sie zeby sie nie zgubic albo zeby go nie zostawic i stad ta "milosc" do nogi.wiec napewno moze zostac tyle ile trzeba bedzie tzn.do czasu az ktos odpowiedni sie nie znajdzie bo napewno nie oddam go w pospiechu i na sile bo prawdeopodobnie ma problem z tylnimi lapkami bylismy u weta ale on gdzies wyjechal i dopiero w poniedzialek jestem z nim umowiona bo to moj zaprzyjazniony wet.Dlatego musi go pokochac ktos kto go pozniej nie odda jak sie okaze ze ma te problemy-bo pewnie przez to zostal wyzucony.Dlatego bedzie u mnie dopoki nie znajdzie sie odpowiedzialny czlowiek.
    Ciezko bedzie bo juz go bardzo kochamy i sie przywiazalismy taka mala przylepa z niego ale niedalabym chyba rady z dwoma psami.

Posted

BeataSabra napisał(a):
    Hej tel nadal zepsuty ??
    Dałam nr swojej znajomej poszukuje właśnie takiego szczeniaczka

narazie niestety tak ale zawsze mozna przez sms
    a dawno to bylo bo ostatnio ktos do mnie dzwonil i napisalam smsa ale echo

Posted

MARTYNKA146 napisał(a):
    narazie niestety tak ale zawsze mozna przez sms
    a dawno to bylo bo ostatnio ktos do mnie dzwonil i napisalam smsa ale echo

Nr tel dałam wczoraj miala dzwonić.