Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam super wiadomość, ale sie jeszcze nie ciesze bo za wcześnie i nie wiadomo co z tego wyjdzie ! Kara w weekend będzie miała spodkanie z rodziną która jest zainteresowana jej adopcją :eviltong: rodzina mieszka w Katowicach - Ligocie

Posted

natomiast włascicieli kotka Szarusia poprosiłam o troche więcej czasu :p no i udało sie :multi: Szaruś dziś załatwił sie w kuwecie a nie poza :multi: ten problem był chyba związany ze zmianą otoczenia (przeprowadzką) ;) jutro do niego jade to porobie jakieś foteczki z nowego domku

Posted

wiedziałam że nie powinnam sie zbyt wczesnie cieszyć :p ludziska prowadzili rozmowe na sms-y i do tego wogóle nie mieli pytań co do zachowania upodobań i przezwyczajeń Karusi, pisali o niej "pies" chcieli po nią wysłać swojego syna ( niepełnoletni ), myśleli że odrazu ją im oddam bez zbędnych formalności :angryy: nawet sie pofatygowac nie chcieli aby ją poznać ! a na pytanie kiedy by chcieli sie z nią zapoznać i zobaczyć powiedzieli że widzieli ja już na fotkach z allegro :stop: :look3: :smhair2: od początku zrobili na sobie niezbyt dobre wrażenie :shake: nawet nie chcieli zadzwonić aby porozmawiać na jej temat, a jak kazałam im zadzwonić to tylko ucinali krutko rozmowe słowami "TAK, NIE", ludzie wogóle niesympatyczni i nieodpowiedzialni :oops: :shake: ale sie ciesze że że mam prawo wyboru domku dla Karusi :multi:

Posted

[quote name='grazyna9915']Aniu wystawiłam Sunię na allegro:
[URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=199615773"][COLOR=blue]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=199615773[/COLOR][/URL]
Jeżeli wymyślisz już treść ogłoszenia to napisz ją na dogo, a ja zmienię allegro.[/quote]
Grażynko czy mogłabyś poprawić allegro po tym incydencie z tymi LUDŹMI ? zalezało by mi na tym abyś dodała że [B][COLOR=red]nie odpowiadam na smsy[/COLOR][/B] (ale to chyba logiczne że jak komuś zalezy powinien zadzwonić), bardzo ciężko mi cokolwiek odczytać, a tymbardziej napisać bo mam zepsuty wyświetlacz i wogóle nic nie widać chyba że mocno świeci słońce lub stoje pod halogenem :diabloti: (maluch mi wrzucił tel do muszli :angryy: ) no i jak możesz dodaj[COLOR=black] że [[/COLOR][COLOR=red] osoba która chce adoptować Kare musi być pełnoletnia[/COLOR], mieć [COLOR=red]własną smycz[/COLOR] i [COLOR=red]przy przewozie autobusem/tramwajem kaganiec[/COLOR] (parciany rozm. 3 lub 4 ) no i [COLOR=red]prosze o składanie tylko i wyłącznie przemyślanych ofert, zastrzregam sobie prawo do wyboru przyszłych właścicieli oraz warunków w jakich sunia będzie mieszkała, istnieje możliwość zakończenia aukcji przed czasem jeśli Kara znajdzie odpowiedzialny dom i warunki bytowe. Suńka musi być poddana sterylizacji po 1 cieczce ( warunek adopcji[/COLOR][COLOR=red])[/COLOR][COLOR=black] ][/COLOR]

Posted

[quote name='Ania z Bytomia']Grażynko czy mogłabyś poprawić allegro po tym incydencie z tymi LUDŹMI ? zalezało by mi na tym abyś dodała że [B][COLOR=red]nie odpowiadam na smsy[/COLOR][/B] (ale to chyba logiczne że jak komuś zalezy powinien zadzwonić), bardzo ciężko mi cokolwiek odczytać, a tymbardziej napisać bo mam zepsuty wyświetlacz i wogóle nic nie widać chyba że mocno świeci słońce lub stoje pod halogenem :diabloti: (maluch mi wrzucił tel do muszli :angryy: ) no i jak możesz dodaj[COLOR=black] że [[/COLOR][COLOR=red] osoba która chce adoptować Kare musi być pełnoletnia[/COLOR], mieć [COLOR=red]własną smycz[/COLOR] i [COLOR=red]przy przewozie autobusem/tramwajem kaganiec[/COLOR] (parciany rozm. 3 lub 4 ) no i [COLOR=red]prosze o składanie tylko i wyłącznie przemyślanych ofert, zastrzregam sobie prawo do wyboru przyszłych właścicieli oraz warunków w jakich sunia będzie mieszkała, istnieje możliwość zakończenia aukcji przed czasem jeśli Kara znajdzie odpowiedzialny dom i warunki bytowe. Suńka musi być poddana sterylizacji po 1 cieczce ( warunek adopcji[/COLOR][COLOR=red])[/COLOR][COLOR=black] ][/COLOR][/quote]

Parciany w lecie to morderstwo .............

Posted

[quote name='BeataSabra']Parciany w lecie to morderstwo .............[/quote]
Zgoda, ale jest wiosna... i na razie się ochłodziło... :eviltong: A liczymy na szybkie znalezienie domku!

Posted

[quote name='halbina']Zgoda, ale jest wiosna... i na razie się ochłodziło... :eviltong: A liczymy na szybkie znalezienie domku![/quote]

oczywiscie kara w lecie będzie w domku
kara sio do nowego domu.

Posted

[quote name='BeataSabra']Parciany w lecie to morderstwo .............[/quote]
Kara ma zakładany kaganiec tylko pod moją nieobecność w domu, poza tym jest dla niej luźny tak że może swobodnie otworzyć mordke do ziajania ;) nic złego jej sie nie stanie a i wody nawet swobodnie może sie napić bo sprawdzałam :eviltong: choć nie zostawiam jej miski z wodą bo wchodzi do niej z łapami - napije sie tyle ile chce i reszte wylewam ( bez obaw - dostaje kilka razy dzennie )

Posted

[quote name='Ania z Bytomia']Kara ma zakładany kaganiec tylko pod moją nieobecność w domu, poza tym jest dla niej luźny tak że może swobodnie otworzyć mordke do ziajania ;) nic złego jej sie nie stanie a i wody nawet swobodnie może sie napić bo sprawdzałam :eviltong: choć nie zostawiam jej miski z wodą bo wchodzi do niej z łapami - napije sie tyle ile chce i reszte wylewam ( bez obaw - dostaje kilka razy dzennie )[/quote]
moja Norcia (ta z avatarka) też zostaje w domku w takim kagancu z materiału i siateczki, wode w nim pije, psie chrupki je, zabawkami się bawi, oddycha ze spokojem i przynajmniej mebli mi nie zjada, a już zaczęła...:angryy:

Posted

Platon też... niestety... ale na szczęście w wakacje mam wolne, więc w największe upały jakoś uda się opanować sytuację swoją obecnością tak, by nie męczyć psa.

Posted

potrzebuje tymczasu dla Karusi na 1 dzień a dokładnie 13 czerwca, mój maluch obchodzi urodzinki i cały dzień od rana do wieczora nie będzie nas w domu, 2 suńka bez problemu wytrzymie jak z nią wyjde rano i po powrocie, Karunia niestety nie, poza tym boje sie ją na tyle godzin zostawić w kagańcu ! :shake: czy ktoś może przyjąć Kare na 1 dzień pod swój dach ?