Hakita Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Ania z Bytomia']chciałabym was prosić o pomoc wsparciem finansowym na pokrycie szczepienia jeśli znajdzie się ktoś chętny do pomocy, byłabym bardzo wdzięczna :oops: prosze tylko napisać gdzie wolicie wpłacić jakiś grosz, czy na moje konto, czy mam założyć Karuni skarpete na AFN ?[/quote] Aniu, ja mogę pomóc, ale niestety dopiero po 4 czerwca...:-( Wcześniej nie dam rady, bo potrzebuję pieniędzy na hotel dla psiny, którą znaleźliśmy, a sami mamy problem z kasą...:placz: Jeżeli będziesz mogła poczekać, to napewno Cię wspomogę i wtedy wpłaciłabym bezpośrednio na Twoje konto, tak jest szybciej i prościej. P.S. Jeżeli nadejdzie moment krytyczny, że będziesz musiała Karę zabrać z domu, to może pomyślmy wszyscy nad hotelikiem. Wspólnymi siłami napewno damy radę opłacić hotel, chociaż przez jakiś czas. Tym samym zyskamy czas na znalezienie domku... Co Wy na to??? :razz: Quote
Ania z Bytomia Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='Hakita'] P.S. Jeżeli nadejdzie moment krytyczny, że będziesz musiała Karę zabrać z domu, to może pomyślmy wszyscy nad hotelikiem. Wspólnymi siłami napewno damy radę opłacić hotel, chociaż przez jakiś czas. Tym samym zyskamy czas na znalezienie domku... Co Wy na to??? :razz:[/quote] heh moment krytyczny już jest :shake: mam niecałe 50 zł w kieszeni do 5 czerwca jakoś musi mi to wystarczyć na wyżywienie całego zwierzyńca i rodziny :roll: tylko najbardziej mi głupio z tym szczepieniem, mam zapłacić w przyszły piątek, jak już gdzieś pisałam "chyba bede musiała poszukać maszynki do produkcji kasy :diabloti: " jakoś będe musiała przetrzymać a hotelik także trzeba opłacać nie tylko za wyżywienie ale także za opieke :shake: wydaje mi sie że lepiej bedzie jak [B][U]z waszym wsparciem[/U][/B] (sama nie dam rady)sunia u mnie będzie czekała na nowy dom :roll: przynajmiej odejdą opłaty opieki hotelikowej, poza tym nie mogł by to być bytomski hotelik (już dużo nasłuchałam sie na jego temat i niezbyt dobrych rzeczy) lepiej żeby suńka szybko znalazła domek niż siedziała w schronie w którym ma ok mies na znalezienie domu lub w hoteliku w którym w tajemniczy sposób znikają psy (niby uśpione a dokumentacji na temat uśpienia i utylizacji nie ma) chyba że zależy wam na hoteliku to ewentualnie zgadzam sie ale nie na bytomski :p rozważcie moją propozycje i napiszcie co o tym myślicie... :roll: Quote
Hakita Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Aniu, jak uda mi się wysłupłać cuś wcześniej, to napewno Cię powiadomię. A jeżeli chodzi o Karę, ja wiem, że moment krytyczny już dawno był...:placz:, ale co na to wszystko Twój TZ??? Czy Kara może jeszcze być u Ciebie jakiś czas??? Hotel...wiadomo, że nie może to być jakiś dziwny hotel. To tylko moja propozycja w sytuacji, gdy TZ będzie chciał zawieźć Karę do schronu. Myślę, że to lepsze wyjście niż schron i lepszy niż bytomski hotel napewno by się znalazł i wierzę, że Dogomaniacy wspaniali wsparli by tą innicjatywę. ;) Quote
Ania z Bytomia Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Hakita, wiesz... chęci to ja mam ogromne do każdego zwierza, np w lutym przyniosłam do domu gołębia wyrwanego kociskom z łap miał naderwane skrzydło i dość sporą rane w nim, nie miałam kasy na weta ale zabrałam go do siebie, podwiązałam skrzydło, zdezynfekowałam rane, szukałam pomocy wśród gołębiarzy, niestety nikt nie chciał przyjąć go pod swój dach bo nie był rasowy :p :shake: ponad miesiąć u mnie siedział zagrodzony kratą zabezpieczającą piec przed maluchem, robił mi na podłodze "piramidy" kup :eviltong: mój tz sie darł itd ale przegadałam go :diabloti: gołąbek po miesiącu dostał takiej energii że ciężko to słowami ująć, wróciłam ze spaceru patrze kilka piórek leży a gołębia nie ma:-( szukałam po kątach, nawet zaglądałam mojej Mimi do pyska :p patrze a on siedział pod sufitem na klatce z kanarkami :crazyeye: otwarłam mu okno i dałam go na parapet, rozejżał się i poleciał na daszek z którego go zabrałam, koty wkroczyły do akcji :angryy: a ja sie darłam w oknie i machałam rękami jak wariatka, ludzie pod sklepem patrzeli na mnie jak na idiotke :evil_lol: odwróciłam uwage kotów a gołębia wystraszyłam i poleciał dalej :loveu: wydaje mi sie że tz też przegadam w sprawie Karuni ale wasze wsparcie odegra tu bardzo dużą role, bo inaczej tz będzie miał motyw którym go niestety nie przegadam :shake: i bede musiała ją oddac :placz: Quote
Hakita Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Aniu, ale to wszystko dowodzi tylko temu, że jesteś cudowną Kobitką!!! :loveu: :loveu: :loveu: I takich nam wszystkim potrzeba!!! :multi: :multi: :multi: Bo czym byłby świat bez takich ludzi...???!!! Nawet nie próbuję myśleć...:placz: :placz: :placz: Tak, jak napisałam, możesz liczyć na moje wsparcie finansowe, ale niestety w określonym czasie..:-( Cały czas poza tym usilnie szukam dla Kary domku.... Robię wszystko, co mogę, a spróbuję jeszcze więcej... Quote
Ania z Bytomia Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 właśnie miałam tel :multi: kocik Szarek jutro jedzie na próbe do nowego domu :lol: jeśli będzie się sprawował jak u mnie to zostanie tam na zawsze tzn musi być miziasty :eviltong: a z tym problemu u mnie raczej nie ma bo przylep z niego niesamowity :multi: Quote
Ania z Bytomia Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 to samo miało się stać z Karą :/ [URL]http://www.allegro.pl/item199602605_horror_w_bialce_psy_w_sloikach_afn_charytatywna.html[/URL] Quote
Hakita Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Ania z Bytomia']to samo miało się stać z Karą :/ [URL]http://www.allegro.pl/item199602605_horror_w_bialce_psy_w_sloikach_afn_charytatywna.html[/URL][/quote] :placz: :placz: :placz: Quote
grazyna9915 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Aniu wystawiłam Sunię na allegro: [URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=199615773"][COLOR=blue]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=199615773[/COLOR][/URL] Jeżeli wymyślisz już treść ogłoszenia to napisz ją na dogo, a ja zmienię allegro. Quote
Patsi Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='grazyna9915']Aniu wystawiłam Sunię na allegro: [URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=199615773"][COLOR=blue]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=199615773[/COLOR][/URL] Jeżeli wymyślisz już treść ogłoszenia to napisz ją na dogo, a ja zmienię allegro.[/quote] Super ogłoszenie, oby się teraz udało... Quote
Ania z Bytomia Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 super :multi: Kara ma allegro ! :cunao: a jeszcze prosze sie przyznać kto z was pisał do mnie na gg i oczywiście pisał a się nie przedstawił :PROXY5: powiem wam w tajemnicy że osoba coś wymyśliła i ma dom dla Karuni :sweetCyb: tylko trzeba by było jeszcze spawdzić i ten domek i dowiedzieć się kim jest ta dobra nieznana dusza :cool3: Quote
Ania z Bytomia Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 za wcześnie się pochwaliłam :-( domek zrezygnował :placz: prawdopodobno chcieli pieska a nie sunie :shake: czyli Kara nadal szuka swojego miejsca na tym świecie... Quote
Ania z Bytomia Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/211bceaadcfc2842.html"][IMG]http://images21.fotosik.pl/337/211bceaadcfc2842.jpg[/IMG][/URL] Quote
Ania z Bytomia Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 ale sie namęczyłam z tym podpisem :p ale warto było :eviltong: Quote
Hakita Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Ania z Bytomia']ale sie namęczyłam z tym podpisem :p ale warto było :eviltong:[/quote] Aniu, napiszę do Dziewczyny, która robi banerki i pewnie dla Karusi zrobi. :loveu: Wtedy, jak się będzie na niego klikać, to automatycznie otworzy się wątek Karusi. :loveu: Quote
Ania z Bytomia Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 niestety Kara potrzebuje domu na cito, dzisiaj pod naszą nieobecność w domu zrobiła bałagan (mniejsza z tym) i przegryzła kabel z pożyczonej kuchenki :diabloti: mój tz bardziej zły chyba być nie może :shake: najgorsze jest teraz to, jak ja oddam tą kuchenke, pożyczałam bo moja stara z działki sie zepsuła, a ta osoba chce abym jej oddała tą kuchenke tylko że dziś w pośpiechu zapomniałam ją zabrać :-( co do niej mam już związane ręce :shake: ale jeden plus jest taki że przed wyjściem dałam jej jedzenie i niczego mi nie narobiła - nawet siku :multi: domku znajdź się szybko, prosimy :placz: Quote
Hakita Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Patsi']Domku, gdzie jesteś???:placz::placz::placz:[/quote] No właśnie, gdzie jesteś??? :placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts