Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LILUtosi napisał(a):
A duszek był dzisiaj 8h zamkniety i nawet nic nie zdemolował ani kupy nie zrobił.

Ja nawet nie potrafię go sobie wyobrazić, jak coś demoluje hahaha.
Kupa to co innego - każdemu może się przytrafić, nawet Duszkowi :D:D.

Posted

oj, potrafi narozrabiać, ściąga wszystko nawet z wysokości wyższej niż parapet, ale nie niszczy tego. Nie wiem czy chce się dostać wyżej i podciągając się ściąga? Musiałabym kamerkę zamontować.
Umówiłam się dzisiaj na 18.30 u okulisty, tylko że ja mam tam min 50km czyli razem ponad 100km.
https://maps.google.pl/maps?saddr=Siemianów&daddr=51.0149349,16.9428709+to:ul.+Strachocińska+143+wrocław&hl=pl&ie=UTF8&sll=51.120011,17.122364&sspn=0.058508,0.169086&geocode=FfzHBwMdzl0CASlNJ3tCkc0PRzGOLW2GBN3-Gw%3BFRZtCgMdFocCASnvaAF3IcQPRzGcstJI5U8Afw%3BFYLICwMdhroFASmtNJBvjecPRzFjB6Z7D3Qgcg&mra=ls&t=m&z=10&via=1
A już z paliwem nie wyrabiam. Do Strzelina mam 15 w jedna stronę to nigdy nie liczę a lać do baku trzeba.

Posted

Nie dawno wróciłam, musiałam dopieścić stado i jestem.
Na lewe oko coś tam widzi (zaćma niedojrzała), na prawe nie (Zaćma dojrzała), można zrobić operację na prawe Fakoemulsyfikacji. Zabieg w Warszawie - koszt bagatela 1500zł.
Dziś wydałam 120zł, normalnie to chyba 150zł

Posted

Nie pytałam gdzie bo kwota wydała mi się obłędna. Wcześniej aby na 100% potwierdzić zasadność operacji trzeba jeszcze zrobić ERG za 200zł, chodzi o to zeby potwierdzić czy na pewno na siatkowce nie a zrostów - jak to dr powiedziała - czy działa.

Posted (edited)

LILUtosi napisał(a):
Nie dawno wróciłam, musiałam dopieścić stado i jestem.
Na lewe oko coś tam widzi (zaćma niedojrzała), na prawe nie (Zaćma dojrzała), można zrobić operację na prawe Fakoemulsyfikacji. Zabieg w Warszawie - koszt bagatela 1500zł.
Dziś wydałam 120zł, normalnie to chyba 150zł

LILU działasz obłędnie szybko :loveu: Uwielbiam Cię za to.
Jutro podjadę do stowarzyszenia i wszystkie wpłaty spiszę. A nuż się okaże, że niewiele brakuje do tej kwoty ( tak bym chciała).
Czasami małymi kroczkami dochodzi się do tego co wydaje się nieosiągalne :evil_lol:.
Fakturka będzie z tej wczorajszej wizyty ? tak nieśmiało pytam ...

Policz jeszcze proszę ile za benzynę w obie strony trzeba Ci zwrócić.
1500 zł plus 200 zł plus dojazd i jeszcze pewnie kilka innych. Trzeba liczyć pewnie 2000 zł :crazyeye:. Kupa kasy ale się zobaczy :cool3:
Śpioszek zmęczony pięknie śpi.

Edited by szafra
Posted

We Wrocławiu przyjmuje [h=2]Gabinet Weterynaryjny[/h][h=3]Jan Siembieda dr n. wet.

Zakres usług:

- diagnostyka obrazowa RTG i USG z użyciem wysokiej klasy specjalistycznych aparatów diagnostycznych
- badania RTG stawów biodrowych i łokciowych (wymagane przez Związek Kynologiczny) z wpisem do rodowodu
- specjalistyczne konsultacje weterynaryjne, m.in. z zakresu chirurgii, ortopedii, wczesnego wykrywania dysplazji i in.
Adres:
ul. Canaletta 89
51-650 Wrocław
[email protected]
tel. 71 345 20 99, 71 345 21 02
Godziny otwarcia:
Poniedziałek, Środa: 16.00-18.00
Wtorek, Czwartek, Piątek: 17.00-19.00
Sobota: 10.00 – 12.00

Czy nie warto zdiagnozować u Niego tej łapiny? To fantastyczny lekarz.

[/h]

Posted

Może za jednym kursem do Wrocka:

1. Zrobić ERG za 200zł - to na oko, żeby stwierdzić że operacja może być zrobiona.
2. Skonsultować z dr. Siembiedą tą łapkę i niech on się wypowie co do konieczności czy też nie - operacji.

Co myślicie ?

Posted

Wspanialy pomysl.Jesli mozna pomoc Dziadziowi to jak najbardziej jestem za.
Oczywiscie wspomoge Dziadzia jak tylko bede mogla.
Sama mam sunie bardzo chora na serce i w tym miesiacu jestem bankrut ale w przyszlym jak najbardziej.
Ciesze sie ze jest u Lilu.