Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ROZA JEST W NIEMCZECH!!!
Imie: Roza
Miasto: Kraków
Status: szuka domu, choćby tymczasowego....:placz:
Opis: To chora na serce (kardiomiopatię roztrzeniową) i niewydolność nerek dobermanka, która pilnie szuka domu, choćby tymczasowego, w schronisku są złe warunki aby leczyć chorego psa, dochodzi do tego brak człowieka i depresja. Suczka musi przechodzić kontrolę weterynaryjną raz na 3-5 miesięcy-należy zbadać krew oraz zrobić badanie EKG.
Roza kocha ludzi i w stosunku do nich nie jest agresywna, natomiast nie toleruje innych zwierząt.
Kontakt:
Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt
ul. Rybna 3; 30-254 Kraków
Zapraszamy przez wszystkie dni tygodnia
w godzinach do 10-14 i od 15-17.

Zdjęcie:

Luna pojechała do Niemiec!

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ona była wcześniej w schronisku, potem została adoptowana ale niestety wróciła z adopcji. Może Pani nie radziła sobie z nią i chorobą? Mimo, że schronisko zapewniało jej weta...Olena wie lepiej, bo rozmawiała z kierownikiem. Wiem, że kobieta ją oddała, może jutro będę miała nowsze fotki...
W każdym razie długo w nowym domku nie była :(

Posted

Z tego co wiem, to narazie dbają o nią w schronie. Nie wiem czy była u innego weta, bo telefon z prośba o pomoc był wczoraj.
Chcielibyśmy aby znalazła domek, chocby tymczasowy, gdzie mogłaby do schroniska jeździć. Do weta, wtedy odpadają zawsze koszty wizyt. Ale czy się uda...trudna sprawa...

Posted

Apel do Krakowiaków!!!
Pomóżcie szukac dla niej tymczasu lub domu stałego, gdzie mogłaby dożyc końca swoich dni...Jest schorowana....proszę!

Posted

Kasiu oczywiscie bedziemy szukac...ale...no wlasnie mamy 2 mixy w hotelu i Karolka na tymczasie,ktory nie moze znalesc domu..dla chorego dobka tymczas to prawie cud:(:(:(ale nie zostawimy jej tak!!

Posted

Wiem, Karolinka...
Mam wieści dotyczące jej choroby:
ma kardiomiopatię roztrzeniową i niewydolność nerek!!!!
Suczka musi przechodzić kontrolę weterynaryjną raz na 3-5 miesięcy-należy zbadać krew oraz zrobić badanie EKG.
I nowe zdjęcia:

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

:angryy: :angryy: co to za "wlascicielka" ...3-5 miesiecy kontrola i leki to nie jest dramat dla kochajacej osoby...moja dobka 3 razy dziennie pije syrop do konca zycia i ja potrafie przyjechac z zajec,moi rodzice z pracy by jej podac...

a sunia taka piekna..i z tego co pisala mi Olena byla prawie rok u tej osoby tak??:angryy:

Posted

...mam nadzieję, że znajdziemy dla niej choćby DT...:(
...mam nadzieję, że los się jej poprawi.... że nie odejdzie na betonie, nie kochana, nie chciana...

A pani oddała podobno z powodów rodzinnych....

Posted

Podnosze Rozę. Pomoć potrzebna w wystawieniu na Allegro i na forach. Zróbmy co się da i czego nie da. Wierze w to że pomoc dla Rozy nadejdzie, to musi się udać. Czekam na wieści z Niemiec. Kasiu jak coś będzie to pisz!

Znów zaczynam powoli wpadać w depresie spowodowaną bezsiliem w tym koszmaże bólu na jaki nic nie mogę poradzic.

Mamy plakaty nasze dobermanie. Kto jest chętny do powieszenia plakatów, proszę się zglaszać.

Domku stalego lub tymczasowego dla Rozy szukamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

moge ją oglosic na Allegro ale potzrebuje info zebranych do kupy i do kogo kontakt etc.wszystko co o niej wiemy i co powinno się znależć w allegro

Posted

dzodzo napisał(a):
jak bedzie wiecej info piszcie, zrobie jej allegro

Witam cię Asiu. I wlaśnie chczałam z tym do ciebie się zwrócić.
Dzięki za pomoć. Kto oglosi na gratce i innych forach?