Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja dziś odwiedziłam Busia. Ale chłopak świetnie trafił!!! Schudł trochę. Jeszcze ze dwa kilo i będzie już idealnie. Jest wesołym pisakiem, łasi się do człowieka, lubi być głaskany i bardzo dobrze żyje z kotami Hop!, to chyba adopcja roku. Naprawdę ma fajny domek. Widać, że w tym domu jest kochany i bardzo dobrze traktowany. Śpi oczywiście w łóżku :-)  

• Upvote 1
Posted

A ja dziś odwiedziłam Busia. Ale chłopak świetnie trafił!!! Schudł trochę. Jeszcze ze dwa kilo i będzie już idealnie. Jest wesołym pisakiem, łasi się do człowieka, lubi być głaskany i bardzo dobrze żyje z kotami Hop!, to chyba adopcja roku. Naprawdę ma fajny domek. Widać, że w tym domu jest kochany i bardzo dobrze traktowany. Śpi oczywiście w łóżku :smile:

Dzięki za odwiedziny. Jestem na bieżąco. Milena często przesyła wieści i zdjęcia. :-)

Posted

Lola dzisiaj...

e19068ffe475.jpg

Wygląda na to, że wkrótce całkowicie dojdzie do siebie. Byłabym bardzo szczęśliwa, gdyby znalazła DS. Marzenie ściętej głowy... ;-)

• Upvote 2
Posted

Lola dzisiaj...

e19068ffe475.jpg

Wygląda na to, że wkrótce całkowicie dojdzie do siebie. Byłabym bardzo szczęśliwa, gdyby znalazła DS. Marzenie ściętej głowy... ;-)

aż się popłakałam ....Lolciu kochana :calus: :calus: :calus:

Posted

śmiesznie wygląda w tej koszulce.

To jest piękna sukieneczka posterylkowa ,a nie jakaś tam koszula.Nie działają emotikony i nie mogę puścić oczka

Posted

Babula Lola ma dwa ubranka pooperacyjne  - w jednym wygryzła dziurę. ;-) Bez śledziony jest lżejsza. ;-) Dzisiaj zdjęcie szwów. :-)

Posted

MikAga zrobiła świąteczną niespodziankę i wpłaciła na psiaki 50zł.  :) Wielkie dzięki! :) Na razie zapisuję w poście rozliczeniowym, a potem pomyślę, jakie są najpilniejsze psie potrzeby. 

Posted

....a u nas na dolnym ciągle słonecznie i mroźno.

Pozdrawiam Was w druim świątecznym dniu.

I my pozdrawiamy. :)

Święta, święta i już prawie po świętach. ;)

Posted

MikAga zrobiła świąteczną niespodziankę i wpłaciła na psiaki 50zł.  :) Wielkie dzięki! :) Na razie zapisuję w poście rozliczeniowym, a potem pomyślę, jakie są najpilniejsze psie potrzeby. 

Wpłaty:

50zł - MikAga - na psiaki

Wydatki:

34zł - Forthyron Loli i Sedalin w żelu dla Kariska - http://naforum.zapodaj.net/thumbs/916a697802f1.jpg

W skarbonce jest 16zł. 

Boskie! :D

;)