Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super fotki! A Brenda jest cudowna, uwielbia się bawić, cieszy się jak małe dziecko, uwielbia jak się jej rzuca piłeczkę a potem udaje że chce się jej ją odebrać, biega, gania, uśmiecha się, cudowny pies, szkoda, że nie mam jak poświęcić jej więcej czasu

Posted

Ogłoszenia:
przygarnij zwierzaka,
adopcje psów,
adopcja psa,
morusek,
do adopcji,
olx,
gumtree,
tablica,
cafeanimal,
rzeszowiak,
brzozowiak,
tarnowiak,
przemyślak,
sanok24,
rzeszow24,
krosno24,
anonse,
alegratka

Namiary na Agulę :)

Posted

Dzisiaj miałam kolejny telefon, sami idioci, krótko mówiąc, wszyscy chcą ją do kojca, powariowali ci ludzie, dziś spytałam gościa czy chciał by siedzieć w kojcu do końca życia, a gdy on powiedział nie, zrobiłam mu wykład na temat kojców i żeby sam tam posiedział, a jeśli jego pies zwiał i zginął jak tylko otworzył kojec, to widocznie nie był tam szczęśliwy, więc niech następnym razem pomyśli zanim weźmie kolejnego psa i go unieszczęśliwi, bo nieszczęśliwych jest cała masa, bo my do kojca na pewno Brendy nie oddamy, po czym się wyłączyłam!!! Ręce opadają ....:shake:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
A co z tymi Gorlicami, bo Becia wspominała coś o budzie?

czekam na odzew Nikki z Gorlic ale jak na razie cisza. Wysłałam jej pw i maila, chyba że to stary mail, to wtedy nie wiem co dalej...
Buda akurat w przypadku Brendy nie jest zła, ona była typowym psem podwórkowym, może nawet kojcowym ale chodzi nam o całokształt informacji- ludzie, otoczenie, wrażenie...

Posted

[quote name='Agula99']Czyli nie mamy nikogo do wizyty?? Kurcze....:roll:

poprosiłam dzisiaj psinę z Jedlicza/Krosno o pomoc, sama nikogo nie zna ale miała popytać.

Posted (edited)

Beciu przyszła mi do głowy jeszcze ta dziewczyna co nam wizyte pod Jasłem robiła dla małego Mikiego, pamiętam tylko, że miała Kasia na imię,miałyśmy namiary na nią chyba od hankisanok, Gorlice od Jasła w sumie niedaleko

Odkopałam na wątku Mikiego: Katarzyna005

Edited by majuska
Posted

jutro zadzwonię do hankasanok, nie wiem czy wiecie że niedawno urodziła więc trzeba ją trochę oszczędzać.:lol:
A z Jasła do Gorlic jest ze 30 km więc to nie jakieś hop-siup.

Posted

wiem,ale ta Kasia była mobilna, gdybyśmy jej odpaliły na paliwo z bazarkowych ? no jest to jakiś pomysł ;)

Nie wiedziałam, że Hanka ma bobasa, gratki !! :) oj,to wiem co to znaczy :)

Posted

niestety psina nie może pomóc w sprawie Brendy, już sama nie wiem co robić, ma ktoś jakiś pomysł ?
Agula napisz dokładnie jak sie z panem umawiałaś, czy podtrzymujecie jakiś kontakt ?

Posted

Powiedziałam panu, że jak kogoś znajdę na wizytę to zadzwonię, pan nie dzwonił już, pewnie nic z tego nie będzie....szkoda...choć i tak nie wiadomo czy to był dla niej dom, no ale pewnie się nie dowiemy.

Posted

Miałam dzisiaj kolejny telefon, ale gościu chyba sam nie wiedział czego chciał, no w sumie wilczura, ale co, jak, gdzie, kiedy, nie wiem, zapytał jakie to gady mamy, a ja mówię, że gadów nie mamy tylko psy!!!! :evil_lol:

Posted

jak to gady ? :-o gady z psami się facetowi pomyliły
fakt ,ze ja czasem o moich sierściuchach mówię ,że gadziny są , że żmije na własnej piersi wyhodowałam :evil_lol:
Agula co się nasłuchasz to Twoje ..

• 2 weeks later...
Posted

Bardzo proszę wszystkich o trzymanie kciuków i to bardzo mocno!!! Przed chwilą Brenda pojechała do domu, do Sanoka. Ludzie na prawdę super, fajni, przemili, Brenda ma mieszkać w bloku na trzecim piętrze. Do samochodu wsiadła jak stary wyga, jakby całe życie nic nie robiła tylko samochodami jeździła i była tak szczęśliwa i uchachana, że aż żałuję, że nie miałam możliwości zrobić jej zdjęcia.
Niech się poszczęści naszej Brenduni, niech się przyzwyczai do tego bloku! Jeju stresuję się, ale jestem dobrej myśli!! Wszyscy leżeć krzyżem i modlić się, ja nie żartuję!!!! :bluepaw::kciuki::bigok::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:

Posted

no to ja się zaraz kładę i będę leżeć :cool3:
nie wiem co na to mój kręgosłup , ale co tam :evil_lol:

Brenda , piesku , bloki nie są takie złe , zobacz ciocia figa33 ma w bloku 2 pieski i raczej nie widzi smutku na ich pyszczkach...