Jump to content
Dogomania

Z Żyrardowa do Krakowa, czyli Makumba zmienila adres! ...MUCHOMOREK [']

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo chlopaki sa ze soba bardzo zzyci. To sa straszne ofermy, ssą jeszcze Bekse albo siebie nawzajem, potrzebuja sie przytulac, bardzo fajnie razem funkcjonują. Pisalam juz wczesniej,ze jak sie znajda domki dwa, oddam, ale na razie ani pol domku sie nie zglasza.

Posted

To sa naprawde grzeczne kotki. Boshe jakie jak diablice miewalam, a juz w ich obecnym wieku nie dalo sie zyc z nimi ;)
a tu - sielanka :)

Posted

[quote name='fona']To sa naprawde grzeczne kotki. Boshe jakie jak diablice miewalam, a juz w ich obecnym wieku nie dalo sie zyc z nimi ;)
a tu - sielanka :)[/quote]

to chyba ja mam tę odmianę u siebie, znaczy te diablice:evil_lol: A może mi się tylko zdaje, bo jest ich piątka?

Posted

puatke muchozwirków jeszcze bym zniosla, piatke kotów takich jak kiedys Czarna Dziadzia, Pipsi czy Makotka - juz nie ;)
Chlopaki sa naprawde opanowani. A najbardziej mnie wzrusza, jak mnie pacaja tymi cieplutkimi mieciutkimi lapkami, bez pazurkow, naprawde sa wyjatkowi pod tym wzgledem - pod kazdym innym tez i niestety ich kocham za mocno :placz:

Posted

Mogę wydrukować w poniedziałek, prześlij mi linka do strony gdzie mogę ten plakacik znaleźć lub prześlij proszę na mój e-mail. W poniedziałek z nimi zawalczę :)

Posted

Gosia, nie dzialalo mi dogo, wysylam mail z chlopakami, dzieki.

Dzwonia same kretynskie domki, wczoraj to chyba pseudohodowla, mialyby chlopaki co, pardon, ciupciac, a dzis jakis glupek, ech...

Posted

[quote name='fona']Gosia, nie dzialalo mi dogo, wysylam mail z chlopakami, dzieki.

Dzwonia same kretynskie domki, wczoraj to chyba pseudohodowla, mialyby chlopaki co, pardon, ciupciac, a dzis jakis glupek, ech...[/quote]
Przynajmniej w ogóle dzwonią, to już coś.

Posted

sunia przecudna, zal, ze trafila do tego akurat schronu...

pan, ktory dzwonil dzis dwa razy, nie daje za wygrana, wyslal jeszcze sms, zeby sie skontaltowala, jesli nie oddam chlopakow - hej, dobre domki, gdzie jestescie?...

Posted

[quote name='fona']sunia przecudna, zal, ze trafila do tego akurat schronu...

pan, ktory dzwonil dzis dwa razy, nie daje za wygrana, wyslal jeszcze sms, zeby sie skontaltowala, jesli nie oddam chlopakow - hej, dobre domki, gdzie jestescie?...[/quote]
Co on chce sobie rozmnażalnie kotów do doświadczeń zrobić? :shake: