volontariuszka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 kociaki robią się już dosyć duże. Fona, a czemu chcesz je do jednego domu dać? nie mogą życ oddzielnie czy jak? Quote
fona Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Bo chlopaki sa ze soba bardzo zzyci. To sa straszne ofermy, ssą jeszcze Bekse albo siebie nawzajem, potrzebuja sie przytulac, bardzo fajnie razem funkcjonują. Pisalam juz wczesniej,ze jak sie znajda domki dwa, oddam, ale na razie ani pol domku sie nie zglasza. Quote
volontariuszka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 acha.. rozumiem. A z tym ssaniem to ja mam kotkę która skończyła już trzy latka i jeszcze czasami zdarza jej się ssać moje bluzki... ;) Quote
fona Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 To sa naprawde grzeczne kotki. Boshe jakie jak diablice miewalam, a juz w ich obecnym wieku nie dalo sie zyc z nimi ;) a tu - sielanka :) Quote
Tweety Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='fona']To sa naprawde grzeczne kotki. Boshe jakie jak diablice miewalam, a juz w ich obecnym wieku nie dalo sie zyc z nimi ;) a tu - sielanka :)[/quote] to chyba ja mam tę odmianę u siebie, znaczy te diablice:evil_lol: A może mi się tylko zdaje, bo jest ich piątka? Quote
fona Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 puatke muchozwirków jeszcze bym zniosla, piatke kotów takich jak kiedys Czarna Dziadzia, Pipsi czy Makotka - juz nie ;) Chlopaki sa naprawde opanowani. A najbardziej mnie wzrusza, jak mnie pacaja tymi cieplutkimi mieciutkimi lapkami, bez pazurkow, naprawde sa wyjatkowi pod tym wzgledem - pod kazdym innym tez i niestety ich kocham za mocno :placz: Quote
volontariuszka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 może nowe zdjęcia Żwirka i Muchomorka? :cool3: a ja stale zaglądam tu i ciągle mam nadzieję, że przeczytam iż kochane kociaki maja domek...a tu nic... :placz: Quote
Gosiapk Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Czy to znaczy, że już tylko 2 chłopaki zostały, a reszta znalazła domki? Quote
fona Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 mam fotki, tylko nie mam czasu ich wstawic i oglaszac... :( Quote
Gosiapk Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Fonka a plakaciki masz? Może bym je rozwiesiła w Warszawie? Quote
fona Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 mam plakaciki - druknac Ci czy masz mozliwosc? dzieki piekne! Quote
Gosiapk Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Mogę wydrukować w poniedziałek, prześlij mi linka do strony gdzie mogę ten plakacik znaleźć lub prześlij proszę na mój e-mail. W poniedziałek z nimi zawalczę :) Quote
fona Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 To poprosze o mail na pw. Dzieki jeszcze raz :) Quote
fona Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Gosia, nie dzialalo mi dogo, wysylam mail z chlopakami, dzieki. Dzwonia same kretynskie domki, wczoraj to chyba pseudohodowla, mialyby chlopaki co, pardon, ciupciac, a dzis jakis glupek, ech... Quote
Gosiapk Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='fona']Gosia, nie dzialalo mi dogo, wysylam mail z chlopakami, dzieki. Dzwonia same kretynskie domki, wczoraj to chyba pseudohodowla, mialyby chlopaki co, pardon, ciupciac, a dzis jakis glupek, ech...[/quote] Przynajmniej w ogóle dzwonią, to już coś. Quote
fona Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Dostalam dzis foty Olka z nowego domu :) ale byk! i podobny do braci sie zrobil :) Quote
agata-air Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 sorry ze tu ale tu duzo os wchodzi, i chcialam Ci Fona schroniskowe cudo pokazac: [IMG]http://upload.miau.pl/3/25184.jpg[/IMG] Quote
Tweety Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Chłopaki, zasiedziałyście się chyba z lekka juz u Fony:razz: Może by tak zmienić lokal? Quote
fona Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 sunia przecudna, zal, ze trafila do tego akurat schronu... pan, ktory dzwonil dzis dwa razy, nie daje za wygrana, wyslal jeszcze sms, zeby sie skontaltowala, jesli nie oddam chlopakow - hej, dobre domki, gdzie jestescie?... Quote
Gosiapk Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='fona']sunia przecudna, zal, ze trafila do tego akurat schronu... pan, ktory dzwonil dzis dwa razy, nie daje za wygrana, wyslal jeszcze sms, zeby sie skontaltowala, jesli nie oddam chlopakow - hej, dobre domki, gdzie jestescie?...[/quote] Co on chce sobie rozmnażalnie kotów do doświadczeń zrobić? :shake: Quote
Recommended Posts