Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bafi nadal jest bardzo grzeczna, ale ma jedną wadę, strasznie pilnuje miski jak psy dostają coś ugotowanego przez Basię, sucha karma może leżeć, ale ryż z mięsem jest wylizywany do ostatniego ziarenka i niestety każdy intruz to wróg, oczywiście piszę tu o psim rodzie, bo w stosunku do ludzi to przylepa.

dziś niestety miała zatarg z sunią Daizy, którą ugryzła w łapkę, bo ta włożyła jej nochal do miski, teraz Daizy kuleje, mam tylko nadzieję, że rana szybko się zagoi.

Nosek nadal się łuszczy, Basia wykąpała całe towarzystwo i podobno wyglądają pięknie, zarówno Bufi jak i Tlenek. Ale przede wszystkim inaczej pachną!

• 2 months later...
  • 5 months later...
Posted

nie mam żadnych wieści od Basi z dt, Beata miała zrobić sesję zdjęciową Bufi ale nie potrafiła umówić się z Basią, nie wiem nic co u Bufi...

• 3 months later...
Posted

[COLOR=#141823][FONT=Helvetica]Najświeższe informacje![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#141823][FONT=Helvetica]Bufi wciąż szuka domu. Była jedna zainteresowana nią pani, ale nic z tego nie wyszło. Psina jest zdrowa i szczęśliwa w domu tymczasowym, Terroryzuje trochę swoją współlokatorkę Pandę, ale mimo to jest kochana. Zajada z apetytem, przez co ponoć wygląda odpowiednio ;) [/FONT][/COLOR][COLOR=#141823][FONT=Helvetica]Niedawno była strzyżona. Być może uda się zdobyć jakieś aktualne zdjęcia, ale z tym się zobaczy...[/FONT][/COLOR]

• 5 weeks later...
Posted

Z lepszymi zdjęciami może być ciężko... Ja się przyznaję - nie mam siły umawiać się z Basią. Ilekroć próbuję, zawsze jest problem. I tak jest sukces, że dostałam od niej te zdjęcia. Może jeszcze spróbuję coś zdziałać, ale nie obiecuję

• Upvote 1