soboz4 Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Bafi nadal jest bardzo grzeczna, ale ma jedną wadę, strasznie pilnuje miski jak psy dostają coś ugotowanego przez Basię, sucha karma może leżeć, ale ryż z mięsem jest wylizywany do ostatniego ziarenka i niestety każdy intruz to wróg, oczywiście piszę tu o psim rodzie, bo w stosunku do ludzi to przylepa. dziś niestety miała zatarg z sunią Daizy, którą ugryzła w łapkę, bo ta włożyła jej nochal do miski, teraz Daizy kuleje, mam tylko nadzieję, że rana szybko się zagoi. Nosek nadal się łuszczy, Basia wykąpała całe towarzystwo i podobno wyglądają pięknie, zarówno Bufi jak i Tlenek. Ale przede wszystkim inaczej pachną! Quote
Patrycja* Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Firmówka Bufi [IMG]http://i43.tinypic.com/2z9hzwx.jpg[/IMG] Quote
soboz4 Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 nie mam żadnych wieści od Basi z dt, Beata miała zrobić sesję zdjęciową Bufi ale nie potrafiła umówić się z Basią, nie wiem nic co u Bufi... Quote
choba Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 [COLOR=#141823][FONT=Helvetica]Najświeższe informacje![/FONT][/COLOR] [COLOR=#141823][FONT=Helvetica]Bufi wciąż szuka domu. Była jedna zainteresowana nią pani, ale nic z tego nie wyszło. Psina jest zdrowa i szczęśliwa w domu tymczasowym, Terroryzuje trochę swoją współlokatorkę Pandę, ale mimo to jest kochana. Zajada z apetytem, przez co ponoć wygląda odpowiednio ;) [/FONT][/COLOR][COLOR=#141823][FONT=Helvetica]Niedawno była strzyżona. Być może uda się zdobyć jakieś aktualne zdjęcia, ale z tym się zobaczy...[/FONT][/COLOR] Quote
choba Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Niestety zdjęcia mało ostre, ale są ;) 1 Quote
azalia Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Bufinka wygląda pięknie,już zadomowiona w DT jak u siebie. Dobrze,że lepiej się czuje. Quote
maciaszek Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Wow! Nie ten sam pies. Wygląda super! Jest szansa na lepsze fotki w nowej odsłonie Bufi? Zmieniłabym na stronie. Quote
choba Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Z lepszymi zdjęciami może być ciężko... Ja się przyznaję - nie mam siły umawiać się z Basią. Ilekroć próbuję, zawsze jest problem. I tak jest sukces, że dostałam od niej te zdjęcia. Może jeszcze spróbuję coś zdziałać, ale nie obiecuję 1 Quote
Recommended Posts