Jump to content
Dogomania

KRAKÓW-Wyrzucone z samochodu przy ruchliwej ulicy.Sunia juz zaTM:(Rudzik ma dom:)

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fotosik mnie troche rozeźlił, ale już udało mi się go okiełznać...:diabloti:

Z siwuchą pod blokiem asicy

No nie byłby sobą... stały numer :cool3:

Po kąpieli :loveu:

Posted

asica mi napisała na gg wszystko i mysli, ze jest zwolniona z obowiązku relacjonowania... :mad:
a tak swoją drogą ciekawa jestem czy mar.gajko zauważyła nieobecność Rudego... :evil_lol:
powiem Wam tylko w tajemnicy, że Rudy zawojował TZ asicy, ale to było do przewidzenia... :eviltong:

Posted

co wam jeszcze moge powiedzieć..... Rudasek uwielbia patrzec sie w lustro, godzinami sie na siebie patrzy, taki z niego narcyz........czasem z rozpędu wchodzi w szybę w drzwiach.... generalnie bardzo oddany pies chodzi za mna po całym mieszkaniu i nie spuszcza ze mnie oka;)

Posted

:roflt: :roflt: :roflt: Narcyz mówisz... ma coś po ciotce Jagience :evil_lol:
A, że szczeka to musicie go ignorować... Tzn ja wiem, że TY asica to silna jesteś i na bank młody nie może wszytskiego czego by chciał, ale wiesz, żeby sie nie rozbestwił :eviltong:
A jak sie zachowuje jak sam zostaje w domu?

Posted

znaczy wiesz.... jeszcze nie mial okazji zostać sam w domu, zawsze ktos jest, ale jak sie nie zwraca na niego uwagi to idzie sobie spac, wiec mam nadzieje że tak samo będzie jak zostanie sam

Posted

Asica Witam i dziekuje, ze Rudzik mogl zamieszkac u Ciebie do czasu przyjazdu nowych opiekunow i, ze tak wpaniale opiekujesz sie nim:loveu:
Rudzik przeglada sie w lustrze-narcyz..., taaakkk to mi do niego pasuje:evil_lol:

Posted

Poradzicie mi cos??.... Rudasek ma straszny łupież i nie wiem jak sobie z tym poradzić, był kąpany w szamponie dla psów (przez Jagienkę i Siwą) więc szampon został spłukany napewno....więc co zrobić??:icon_roc:

Posted

Jagienka napisał(a):

a tak swoją drogą ciekawa jestem czy mar.gajko zauważyła nieobecność Rudego... :evil_lol:

:-( :-( - tak było jak mar.gajko zobaczyła pusty kojec.

:loveu: :loveu: - ale się cieszy, że jest w dt i mu dobrze.

:p :p

Posted

asicazla napisał(a):
Poradzicie mi cos??.... Rudasek ma straszny łupież i nie wiem jak sobie z tym poradzić, był kąpany w szamponie dla psów (przez Jagienkę i Siwą) więc szampon został spłukany napewno....więc co zrobić??:icon_roc:

co można zmienić? hmmm? ten łupież zaczął się już w hotelu, jak z siwuchą wiozłyśmy małego to miał na grzbiecie, myslałam, ze ze stresu, ale nie... przecież w hotelu miał najepszą karmę, u Asicy je gotowane, dolewa mu Asica oleju (bo tak wyczytałyśmy), czesze... co jeszcze mozna zrobić? haloooo

Posted

mnie sie tez wydaje, ze to ze stresu. Nowi ludzie, nowe miejsce...Jak sie poczuje pewniej z pewnoscia lupiez sam zniknie.
Zapytam jeszcze jutro weta, zobaczymy, czy potwierdzi nasza diagnoze;)

Posted

aaaa.... i co do zostawania samemu, nie szczeka, nie robi bałaganu, podejrzewam że śpi na kanapie czego mu nie wolno, ale to sie da przeżyć. Nie lubi zostawac sam i chce isc z toba, ale cieszy sie niesamowicie jak juz jestes:loveu::loveu::loveu:

Posted

Od dzisiaj do niedzieli "Rudasek" jest pod moja opieką... Przyszłam dzisiaj do asicy, wypieściłam Rudego (ten pies jest obłędny) ale on ciągle tęsknym okiem spoglądał na drzwi i się kładł przed nimi w pozycji... wyczekującej... się maluch przywiązał... :roll:

Posted

karusiap napisał(a):
kurcze biedny:(
to jest taki wspanialy psiak...Jaga czy to oznacza ze bedziesz spala z nim w jednym domu??<zazdrosc>:evil_lol:

:grin: :grin: :grin: nie no spać będzie sam, ja go utule na dobranoc i przyjade obudzić, ale bedzie mi jadł z ręki i wystawiał brzuchol do kiziania, tracał zimnym nosem w dłonie... ech :loveu:

Posted

karusiap napisał(a):
<zazdrosc>* 1000....to moja pomnozona zadrosc:angryy:
Jaga a w przyszlym tygodniu,tzn jak skonczy sie to swinstwo n s....to wezmiesz mnie w odwiedziny:oops:prawda?:multi:

jak tylko asica sie zgodzi to obowiązkowo, albo Rudego na długi spacer porwiemy :loveu: