asicazla Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Oddam oddam:) w koncu czeka na niego szczęscie!! Quote
Jagienka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 fotosik mnie troche rozeźlił, ale już udało mi się go okiełznać...:diabloti: Z siwuchą pod blokiem asicy No nie byłby sobą... stały numer :cool3: Po kąpieli :loveu: Quote
siwucha Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Jagienka'] Z siwuchą pod blokiem asicy oto cała ja:cool3: rudy jest cuuuuudny :loveu::loveu::loveu: Quote
karusiap Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 jaka szczota po kapieli:evil_lol::evil_lol:przepraszam Rudi:oops: Quote
Jagienka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 asica mi napisała na gg wszystko i mysli, ze jest zwolniona z obowiązku relacjonowania... :mad: a tak swoją drogą ciekawa jestem czy mar.gajko zauważyła nieobecność Rudego... :evil_lol: powiem Wam tylko w tajemnicy, że Rudy zawojował TZ asicy, ale to było do przewidzenia... :eviltong: Quote
Jagienka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 qroqiet napisał(a):Ja też bym nie oddała takiej puchatej, rudej kulki:p qrogiet Ty nie masz tendencji do oddawania :loveu: :loveu: :loveu: Quote
asicazla Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Rudasek sie rozbrykał, już szczeka, jak chce zwrocic na siebie uwagę:razz: Głodomor straszzzny, pieszczoch jeszcze większy:razz: Quote
asicazla Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 co wam jeszcze moge powiedzieć..... Rudasek uwielbia patrzec sie w lustro, godzinami sie na siebie patrzy, taki z niego narcyz........czasem z rozpędu wchodzi w szybę w drzwiach.... generalnie bardzo oddany pies chodzi za mna po całym mieszkaniu i nie spuszcza ze mnie oka;) Quote
Jagienka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 :roflt: :roflt: :roflt: Narcyz mówisz... ma coś po ciotce Jagience :evil_lol: A, że szczeka to musicie go ignorować... Tzn ja wiem, że TY asica to silna jesteś i na bank młody nie może wszytskiego czego by chciał, ale wiesz, żeby sie nie rozbestwił :eviltong: A jak sie zachowuje jak sam zostaje w domu? Quote
asicazla Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 znaczy wiesz.... jeszcze nie mial okazji zostać sam w domu, zawsze ktos jest, ale jak sie nie zwraca na niego uwagi to idzie sobie spac, wiec mam nadzieje że tak samo będzie jak zostanie sam Quote
Aga-ta Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Asica Witam i dziekuje, ze Rudzik mogl zamieszkac u Ciebie do czasu przyjazdu nowych opiekunow i, ze tak wpaniale opiekujesz sie nim:loveu: Rudzik przeglada sie w lustrze-narcyz..., taaakkk to mi do niego pasuje:evil_lol: Quote
asicazla Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Poradzicie mi cos??.... Rudasek ma straszny łupież i nie wiem jak sobie z tym poradzić, był kąpany w szamponie dla psów (przez Jagienkę i Siwą) więc szampon został spłukany napewno....więc co zrobić??:icon_roc: Quote
mar.gajko Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Jagienka napisał(a): a tak swoją drogą ciekawa jestem czy mar.gajko zauważyła nieobecność Rudego... :evil_lol: :-( :-( - tak było jak mar.gajko zobaczyła pusty kojec. :loveu: :loveu: - ale się cieszy, że jest w dt i mu dobrze. :p :p Quote
Jagienka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 asicazla napisał(a):Poradzicie mi cos??.... Rudasek ma straszny łupież i nie wiem jak sobie z tym poradzić, był kąpany w szamponie dla psów (przez Jagienkę i Siwą) więc szampon został spłukany napewno....więc co zrobić??:icon_roc: co można zmienić? hmmm? ten łupież zaczął się już w hotelu, jak z siwuchą wiozłyśmy małego to miał na grzbiecie, myslałam, ze ze stresu, ale nie... przecież w hotelu miał najepszą karmę, u Asicy je gotowane, dolewa mu Asica oleju (bo tak wyczytałyśmy), czesze... co jeszcze mozna zrobić? haloooo Quote
Asior Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 wszystkie moje tymczasy miały łupież.....to ze stresu za kilka-kilkanaście dni sam zniknie :) Quote
Aga-ta Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 mnie sie tez wydaje, ze to ze stresu. Nowi ludzie, nowe miejsce...Jak sie poczuje pewniej z pewnoscia lupiez sam zniknie. Zapytam jeszcze jutro weta, zobaczymy, czy potwierdzi nasza diagnoze;) Quote
asicazla Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 dzięki... Choć juz sie nie wydaje być zestresowany, jest juz dość pewny siebie i miejsca, a przynajmniej zdaje się taki być:cool3: Quote
asicazla Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 aaaa.... i co do zostawania samemu, nie szczeka, nie robi bałaganu, podejrzewam że śpi na kanapie czego mu nie wolno, ale to sie da przeżyć. Nie lubi zostawac sam i chce isc z toba, ale cieszy sie niesamowicie jak juz jestes:loveu::loveu::loveu: Quote
Jagienka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Od dzisiaj do niedzieli "Rudasek" jest pod moja opieką... Przyszłam dzisiaj do asicy, wypieściłam Rudego (ten pies jest obłędny) ale on ciągle tęsknym okiem spoglądał na drzwi i się kładł przed nimi w pozycji... wyczekującej... się maluch przywiązał... :roll: Quote
karusiap Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 kurcze biedny:( to jest taki wspanialy psiak...Jaga czy to oznacza ze bedziesz spala z nim w jednym domu??<zazdrosc>:evil_lol: Quote
Jagienka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 karusiap napisał(a):kurcze biedny:( to jest taki wspanialy psiak...Jaga czy to oznacza ze bedziesz spala z nim w jednym domu??<zazdrosc>:evil_lol: :grin: :grin: :grin: nie no spać będzie sam, ja go utule na dobranoc i przyjade obudzić, ale bedzie mi jadł z ręki i wystawiał brzuchol do kiziania, tracał zimnym nosem w dłonie... ech :loveu: Quote
karusiap Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 <zazdrosc>* 1000....to moja pomnozona zadrosc:angryy: Jaga a w przyszlym tygodniu,tzn jak skonczy sie to swinstwo n s....to wezmiesz mnie w odwiedziny:oops:prawda?:multi: Quote
Jagienka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 karusiap napisał(a):<zazdrosc>* 1000....to moja pomnozona zadrosc:angryy: Jaga a w przyszlym tygodniu,tzn jak skonczy sie to swinstwo n s....to wezmiesz mnie w odwiedziny:oops:prawda?:multi: jak tylko asica sie zgodzi to obowiązkowo, albo Rudego na długi spacer porwiemy :loveu: Quote
Recommended Posts