Jump to content
Dogomania

KRAKÓW-Wyrzucone z samochodu przy ruchliwej ulicy.Sunia juz zaTM:(Rudzik ma dom:)

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asicazla napisał(a):
na widok Kuby to nawet troche sie zsikal z radości:megagrin:

LOVE
karusiap wiesz, że mój egzamin sie nieuchronnie zbliża a to oznacza odwiedziny u Rudaska... widzisz Asica to prawa dogomani są... takie fajne takie fajne a jak ma dom tymczasowy to nikt się nie interesi.... dobrze, że on na dom czeka a nie na łaske boską..

Posted

asicazla napisał(a):
na widok Kuby to nawet troche sie zsikal z radości:megagrin:

oj, ciezko bedzie sie Rudzikow z Wami rozstac...Mam nadzieje, ze nowych panciow tez tak pokocha...

Posted

Jagienka napisał(a):
LOVE
karusiap wiesz, że mój egzamin sie nieuchronnie zbliża a to oznacza odwiedziny u Rudaska... widzisz Asica to prawa dogomani są... takie fajne takie fajne a jak ma dom tymczasowy to nikt się nie interesi.... dobrze, że on na dom czeka a nie na łaske boską..

ja Ci dam nikt sie nie interesi:mad:Ty szybko zdawaj na 5 ten egz i do Rudiego:loveu:a kiedy ja bede mogla go odwiedzic jak we wtorek wyjezdzam??:(damy rade w poniedzialek??:oops:

Posted

karusiap napisał(a):
ja Ci dam nikt sie nie interesi:mad:Ty szybko zdawaj na 5 ten egz i do Rudiego:loveu:a kiedy ja bede mogla go odwiedzic jak we wtorek wyjezdzam??:(damy rade w poniedzialek??:oops:

o jaaaa... ja mam egz o 14 a przed.. no sami wiecie jak to jest przed egz (asica nie do Ciebie, bo Ty to ostoja spokoju :diabloti: )... a do hotelu? chyba, że i to i to i tak w nocy Asice nawiedzimy po hotelu... to TY sie juz pakuj karusiap żebyś w pon nie musiała :eviltong:

Posted

taaa.... śliczny wesoły piesek.... ostatnio strasznie pewny siebie sie zrobił, fakt zniknął prawie całkiem łupież... ale zaczyna sie domagać aby z nim już ktoś wyszedł (średnio i tak wychodzi ok 4-5 razy dziennie po 15-20min),ale ostatnio to za mało widać.... jak już wyjdzie to wie dokladnie gdzie chce iść
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kiedyś się słuchał i reagował na wołania, więc chodził z rana bez smyczy, ale teraz już na nic nie reaguje, tylko w domu jeszcze słucha, ale na polu.... samowolka straszna

Posted

asicazla napisał(a):
taaa.... śliczny wesoły piesek.... ostatnio strasznie pewny siebie sie zrobił, fakt zniknął prawie całkiem łupież... ale zaczyna sie domagać aby z nim już ktoś wyszedł (średnio i tak wychodzi ok 4-5 razy dziennie po 15-20min),ale ostatnio to za mało widać.... jak już wyjdzie to wie dokladnie gdzie chce iść
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kiedyś się słuchał i reagował na wołania, więc chodził z rana bez smyczy, ale teraz już na nic nie reaguje, tylko w domu jeszcze słucha, ale na polu.... samowolka straszna

to się nazywa rozpieszczenie :evil_lol: , za dobrze mu u Was :loveu:
Już 5go wracaja potencjalni właściciele z zagranicy, ludzie z Sącza...

Posted

Asior napisał(a):
a jaka jest szansa na jego adopcje..tzn. na ile to pewne???

wiesz Asior, ludzie się zobowiązali, ale są za granicą i nie ma z nimi kontaktu. Wracają 5go wtedy poznamy prawde :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

asicazla napisał(a):
Ale nam smutno już bez tej psinki............czekamy na info z nowego domu

:diabloti: taaak bo wczoraj porwałyśmy Rudaska znienacka, Asica nawet się nie miała jak pożegnać, wróciła już do spokojnego domu... aaa bo tez nie pisałyśmy, że młody nie ciachnięty, jakaś sucz miała cieczke najprawdopodobniej w okolicy i jęczało to to, piszczało, no życ nie dało jednym słowem ;) (TZ Asicy mi się skarżył :evil_lol: )
Asicooo bardzo bardzo dziękujemy za opiekę nad Rudym... :Rose: :Rose: :Rose:
bez Was byłoby ciężko i maluch szlajałby się przez miesiąc dodatkowy po boksie hotelowym... a tak to mu ciepło, miło i dobrze było... :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

Posted

Asica przede wszystkim jeszcze raz bardzo dziekuje Wam za opieke nad Rudzikiem:Rose: :loveu: :Rose: U maluszka wszystko w porzadku, choc pierwszej nocy bardzo plakal...ale teraz jest juz wszystko ok. Mieszka w bloku i za towarzysza ma szynszyla, z ktorym caly czas "docieraja sie", bo to nie byla milosc od pierwszego wejrzenia:evil_lol: Coreczka panstwa jest w nim zakochana:loveu: Jak tylko ich odwiedze zrobie Rudzikowi zdjecia

Posted

czekam z niecierpliwością o dalszych info na temat Rudaska:razz:

a co do opieki nad Rudaskiem.... cała przyjemność po mojej stronie:loveu::loveu::loveu::loveu: