asicazla Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Zapraszam serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Jagienka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 i jak? ucieszył się Rudasek, z Waszego powrotu? :cool3: Quote
asicazla Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 na widok Kuby to nawet troche sie zsikal z radości:megagrin: Quote
Jagienka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 asicazla napisał(a):na widok Kuby to nawet troche sie zsikal z radości:megagrin: LOVE karusiap wiesz, że mój egzamin sie nieuchronnie zbliża a to oznacza odwiedziny u Rudaska... widzisz Asica to prawa dogomani są... takie fajne takie fajne a jak ma dom tymczasowy to nikt się nie interesi.... dobrze, że on na dom czeka a nie na łaske boską.. Quote
Aga-ta Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 asicazla napisał(a):na widok Kuby to nawet troche sie zsikal z radości:megagrin: oj, ciezko bedzie sie Rudzikow z Wami rozstac...Mam nadzieje, ze nowych panciow tez tak pokocha... Quote
karusiap Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Jagienka napisał(a):LOVE karusiap wiesz, że mój egzamin sie nieuchronnie zbliża a to oznacza odwiedziny u Rudaska... widzisz Asica to prawa dogomani są... takie fajne takie fajne a jak ma dom tymczasowy to nikt się nie interesi.... dobrze, że on na dom czeka a nie na łaske boską.. ja Ci dam nikt sie nie interesi:mad:Ty szybko zdawaj na 5 ten egz i do Rudiego:loveu:a kiedy ja bede mogla go odwiedzic jak we wtorek wyjezdzam??:(damy rade w poniedzialek??:oops: Quote
Jagienka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 karusiap napisał(a):ja Ci dam nikt sie nie interesi:mad:Ty szybko zdawaj na 5 ten egz i do Rudiego:loveu:a kiedy ja bede mogla go odwiedzic jak we wtorek wyjezdzam??:(damy rade w poniedzialek??:oops: o jaaaa... ja mam egz o 14 a przed.. no sami wiecie jak to jest przed egz (asica nie do Ciebie, bo Ty to ostoja spokoju :diabloti: )... a do hotelu? chyba, że i to i to i tak w nocy Asice nawiedzimy po hotelu... to TY sie juz pakuj karusiap żebyś w pon nie musiała :eviltong: Quote
karusiap Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 no bo ja....tak myslalam wlasnie,ze po hotelu:oops: Quote
karusiap Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 wyszlo szydlo z worka,gdzie ciotka Jaga prowadza Rudaska:evil_lol: Quote
Jagienka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 karusiap napisał(a):wyszlo szydlo z worka,gdzie ciotka Jaga prowadza Rudaska:evil_lol: Noooo jakby Ciebie tam nie było :diabloti: :evil_lol: Quote
karusiap Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 :oops: Rudi jest cudowny,prawda:loveu::evil_lol: Quote
asicazla Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 taaa.... śliczny wesoły piesek.... ostatnio strasznie pewny siebie sie zrobił, fakt zniknął prawie całkiem łupież... ale zaczyna sie domagać aby z nim już ktoś wyszedł (średnio i tak wychodzi ok 4-5 razy dziennie po 15-20min),ale ostatnio to za mało widać.... jak już wyjdzie to wie dokladnie gdzie chce iść :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kiedyś się słuchał i reagował na wołania, więc chodził z rana bez smyczy, ale teraz już na nic nie reaguje, tylko w domu jeszcze słucha, ale na polu.... samowolka straszna Quote
Jagienka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 asicazla napisał(a):taaa.... śliczny wesoły piesek.... ostatnio strasznie pewny siebie sie zrobił, fakt zniknął prawie całkiem łupież... ale zaczyna sie domagać aby z nim już ktoś wyszedł (średnio i tak wychodzi ok 4-5 razy dziennie po 15-20min),ale ostatnio to za mało widać.... jak już wyjdzie to wie dokladnie gdzie chce iść :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kiedyś się słuchał i reagował na wołania, więc chodził z rana bez smyczy, ale teraz już na nic nie reaguje, tylko w domu jeszcze słucha, ale na polu.... samowolka straszna to się nazywa rozpieszczenie :evil_lol: , za dobrze mu u Was :loveu: Już 5go wracaja potencjalni właściciele z zagranicy, ludzie z Sącza... Quote
asicazla Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 to już za tydzien..............:placz::placz::placz::placz: Quote
Asior Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 a jaka jest szansa na jego adopcje..tzn. na ile to pewne??? Quote
Jagienka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Asior napisał(a):a jaka jest szansa na jego adopcje..tzn. na ile to pewne??? wiesz Asior, ludzie się zobowiązali, ale są za granicą i nie ma z nimi kontaktu. Wracają 5go wtedy poznamy prawde :diabloti: Quote
asicazla Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Ale nam smutno już bez tej psinki............czekamy na info z nowego domu Quote
Jagienka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 asicazla napisał(a):Ale nam smutno już bez tej psinki............czekamy na info z nowego domu :diabloti: taaak bo wczoraj porwałyśmy Rudaska znienacka, Asica nawet się nie miała jak pożegnać, wróciła już do spokojnego domu... aaa bo tez nie pisałyśmy, że młody nie ciachnięty, jakaś sucz miała cieczke najprawdopodobniej w okolicy i jęczało to to, piszczało, no życ nie dało jednym słowem ;) (TZ Asicy mi się skarżył :evil_lol: ) Asicooo bardzo bardzo dziękujemy za opiekę nad Rudym... :Rose: :Rose: :Rose: bez Was byłoby ciężko i maluch szlajałby się przez miesiąc dodatkowy po boksie hotelowym... a tak to mu ciepło, miło i dobrze było... :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
Boni Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 :p Kolejny happy and Niech się dobrze chowa. Będą możliwe fotki z nowego domku? Quote
Aga-ta Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Asica przede wszystkim jeszcze raz bardzo dziekuje Wam za opieke nad Rudzikiem:Rose: :loveu: :Rose: U maluszka wszystko w porzadku, choc pierwszej nocy bardzo plakal...ale teraz jest juz wszystko ok. Mieszka w bloku i za towarzysza ma szynszyla, z ktorym caly czas "docieraja sie", bo to nie byla milosc od pierwszego wejrzenia:evil_lol: Coreczka panstwa jest w nim zakochana:loveu: Jak tylko ich odwiedze zrobie Rudzikowi zdjecia Quote
asicazla Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 czekam z niecierpliwością o dalszych info na temat Rudaska:razz: a co do opieki nad Rudaskiem.... cała przyjemność po mojej stronie:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts