Aga-ta Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Rudzik ma szanse trafic do cudownego domu i kochajacej rodziny. Jednak panstwo wyjezdzaja i wroca dopiero 05.07. Po powrocie chca od razu zabrac Rudzika do siebie. Dom jest na tyle wspanialy (sprawdzony), ze chcemy zeby Rudzik poczekal wlasnie na nich. Czy ktos ma mozliwosc zabrac Rudzika do siebie, do czasu przyjazdu nowych opiekunow? To naprawde maly, nieklopotliwy piesek:modla: :modla: :modla: , tylko niestety pieniedzy na oplacenie dla niego hoteliku brak:sad: Quote
karusiap Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 bardzo prosimy o tymczas,to tylko miesiac dla malenkiego,grzecznego psiaka.... Quote
mar.gajko Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 karusiap napisał(a):bardzo prosimy o tymczas,to tylko miesiac dla malenkiego,grzecznego psiaka.... Zapytam Dorotki, wydałyśmy Alunię i jest vacat u niej. Jak nie zachce "odpoczywać" to powinna się zgodzić. Quote
Jagienka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 mar.gajko napisał(a):Zapytam Dorotki, wydałyśmy Alunię i jest vacat u niej. Jak nie zachce "odpoczywać" to powinna się zgodzić. byłoby cudnie... :loveu: jego urok osobisty się marnuje w hotelu ;) Quote
mar.gajko Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Jagienka napisał(a):byłoby cudnie... :loveu: jego urok osobisty się marnuje w hotelu ;) Oj, nie marnuje się, nie. Jak dobrze się postara to i trzy razy idzie na spacer, bo takie rzeczy opowiada, że każdy mu wierzy, a tu się okazuje, że pieszczoszek łże jak najęty:evil_lol: Quote
Jagienka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 mar.gajko napisał(a):Oj, nie marnuje się, nie. Jak dobrze się postara to i trzy razy idzie na spacer, bo takie rzeczy opowiada, że każdy mu wierzy, a tu się okazuje, że pieszczoszek łże jak najęty:evil_lol: rude jest fałszywe :siara: nic a nic mu wierzyc nie można, ale to bosko, że go takie cudwone ciocie rozpieszczają, dziękujemy :loveu: Quote
mar.gajko Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 RUDE ŚLICZNE! Nie fałszywe, absolutnie. Ponieważ Dorotkę dręczyłam wczoraj jeszcze na okoliczność Aluni, to dzisiaj jej odpuszczę, niech poczuje wolność, a jutro ją ścisnę. To powiem. Quote
Aga-ta Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 nie ma i juz cale szczescie nie potrzebuje:) Teraz tylko DT do 05.07...mar.gajko bylo by wspaniale, gdyby tylko p.Dorota sie zgodzila. Trzymam kciuki bardzo mocno. Quote
karusiap Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Rudzik jest juz smialym chlopcem,domaga sie bezwstydnie pieszczot i wskakuje na kolanka jak tylko chce sie poglaskac innego psiaka:loveu: :loveu: portretowe: podziwiajcie mnie:loveu: Quote
Aga-ta Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 potwierdzam, bezwstydny rudy pieszczoch;) Tak jakby mowil "miziajcie mnie o tu i jescze raz tu i tam tez i brzuszek tez i jeszcze za uszkiem...a teraz wszystko od poczatku":loveu: Quote
Jagienka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Jutro rano z siwuchą robimy najazd na hotel, odbijamy Rudego i wywozimy do DT do Asicy (zakochana w Maxie, potem odkochana na rzecz Tekli :eviltong: - jeszcze nie dogomaniaczka ;) ) Quote
Aga-ta Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 ale fajnie:multi: :multi: :multi: Jagienka, jestes WIELKA:) a na Asice czekamy z otwartymi ramionami:) Quote
karusiap Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 tak tak Jaga potwierdzam-jestes super:evil_lol:ej ale ale....co to znaczy odkochana w Maxie??:mad: Quote
asicazla Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Psina już u mnie, strassssssszzzzzny pieszchoch z niego:loveu: Quote
karusiap Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 asica:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:dziekujemy!!!zazdroszcze Ci:oops: no wiedzialam ,ze Jaga cos kreci o tym Maxiu:evil_lol: Quote
asicazla Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Bylismy na spacerze, psina przekochana na krok mnie nie opuszcza:loveu::loveu::loveu: ..... chcialabym żeby mój chłop sie tak mnie słuchał jak on... Quote
qroqiet Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 asicazla napisał(a): ..... chcialabym żeby mój chłop sie tak mnie słuchał jak on... He,he,he:lol: Rudzik jest debeściakiem;) Quote
Jagienka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Aga-ta już do mnie dzwoniła zaniepokojona czy Asica oby napewno odda Rudego w lipcu :lol: ej ej ja mam przecież zdjęcia... aaaa i Rudy miał kleszcza, ja oczywiście panika (trochę się powstrzymywałam) a asica wyjęła go... całego!!!! Quote
karusiap Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Rudy mial kleszcza i ja go wczoraj nie znalazlam?:( ja bym na miejscu asicy nie oddala Rudego:oops:wogole smutno bedzie jechac do hotelu i nie zobaczyc tej mordki....ale wazne,ze jemu jest dobrze:loveu:gdzie foty??:) Quote
qroqiet Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Ja też bym nie oddała takiej puchatej, rudej kulki:p Quote
Recommended Posts