Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Labciu pojechał do Zamościa do super domku z pięknym ogrodem.
Jego nowa pani jest tak jak większość z nas pozytywnie zakręcona jeśli chodzi o psy.
Nie mogąc się doczekać spotkania z psiakiem była po 8 już w Łodzi(ja jeszcze spałam :oops: kiedy dostałam telefon że pani już jest na miejscu)
Mam nadzieję że Lab będzie grzeczny taki jak był u mnie:-(

Posted

Właśnie zadzwoniła do mnie nowa pani Laba.Jest zachwycona pieskiem.
Lab stanął na wysokości zadania zaprzyjaźnił się z kotem i sunią państwa.
A u mnie tak pusto:-(

Posted

I super,że Labus juz grzeje pupcie w kochającym domku. A z zakochaniem sie w nim naprawdę nie ma problemy. Przystojny z niego facet, i do tego ładniusi.
Podziękowania dla jego nowej pańci. Czemu takich ludzi nie ma więcej???

Posted

Jejku, nie było mnie trochę, a tu takie cudowne wiadomości!!! :loveu:
Cudownie!!! :loveu: Bądź szczęśliwy i kochany przez całe życie Labuniu!!! :multi: :loveu:
Ciapuś, trzymaj się...wiem, jak to jest...:-(

Posted

Wczoraj pisała na gg do mnie pani Laba.Lab rozkochał w sobie wszystkich mieszkańców.Uwielbia się bawić piłeczką razem z sunia pani oraz przytulać do kota,ale najlepsza zabawa to wychodzenie przez taras bieg do drzwi wyjściowych i skrobanie żeby go wpuścić:evil_lol:

Posted

ciapuś napisał(a):
Wczoraj pisała na gg do mnie pani Laba.Lab rozkochał w sobie wszystkich mieszkańców.Uwielbia się bawić piłeczką razem z sunia pani oraz przytulać do kota,ale najlepsza zabawa to wychodzenie przez taras bieg do drzwi wyjściowych i skrobanie żeby go wpuścić:evil_lol:

No to sielanka po prostu :loveu: