ciapuś Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 pani wybrała już pieska ze schroniska w Krakowie szukamy dalej tego naj naj Quote
ciapuś Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 cioteczki trzymajcie kciuki, Labuś chyba ma dom Quote
szajbus Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Trzymam i nie puszczam. Labuś oby się wszystko udało. Nie pokochać takiego słodziaka to grzech! Quote
Niewiasta_21 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ciapuś,bądź dzielna :-) Trzymam kciuki :-) Quote
ciapuś Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Labciu pojechał do Zamościa do super domku z pięknym ogrodem. Jego nowa pani jest tak jak większość z nas pozytywnie zakręcona jeśli chodzi o psy. Nie mogąc się doczekać spotkania z psiakiem była po 8 już w Łodzi(ja jeszcze spałam :oops: kiedy dostałam telefon że pani już jest na miejscu) Mam nadzieję że Lab będzie grzeczny taki jak był u mnie:-( Quote
Reno2001 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Huuuuraaaaaa, Ogromnie się cieszę. Labeczku, wszystkiego naj w nowym domku :loveu: :loveu: ! Quote
luka1 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Nareszcie jakieś dobre wieści!!!:bigcool: :klacz: :lilangel: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
katya Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Pani szalona, ale b.fajna i chyba oszaleje na jego punkcie :) Quote
katya Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 ciapuś napisał(a):Zapomniałam :oops: Katya dzięki za pomoc Myślałam, że będzie łkanie, ale Aga była baaardzo dzielna :cool3: Quote
ciapuś Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Właśnie zadzwoniła do mnie nowa pani Laba.Jest zachwycona pieskiem. Lab stanął na wysokości zadania zaprzyjaźnił się z kotem i sunią państwa. A u mnie tak pusto:-( Quote
luka1 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Biedna ciapuś nie ma pieska, czy ktoś nie może jej polecić jakiegoś:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ciapuś Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 dzięki ,dzięki :evil_lol: już sobie upatrzyłam biedaczka Quote
szajbus Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 I super,że Labus juz grzeje pupcie w kochającym domku. A z zakochaniem sie w nim naprawdę nie ma problemy. Przystojny z niego facet, i do tego ładniusi. Podziękowania dla jego nowej pańci. Czemu takich ludzi nie ma więcej??? Quote
Hakita Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Jejku, nie było mnie trochę, a tu takie cudowne wiadomości!!! :loveu: Cudownie!!! :loveu: Bądź szczęśliwy i kochany przez całe życie Labuniu!!! :multi: :loveu: Ciapuś, trzymaj się...wiem, jak to jest...:-( Quote
ciapuś Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Labuś pojechał a ja mam już kolejną bide do wydania :p Quote
Reno2001 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Działasz z prędkością błyskawicy :diabloti: ! A przedstawisz tą bidę nam, czy to na razie sekret ? Quote
ciapuś Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 bida niestety nie ma jeszcze zdjęc , a ja nie mam aparatu ale to kwestja kilku godzin a to zdjęcia jeszcze ze schronu Quote
Reno2001 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Malutka bidulka, choc właściwie niewiele widać :diabloti: . Zdjątka lepszej jakości będą o niebo lepiej widziane :evil_lol: :evil_lol: . Quote
ciapuś Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 a oto fotki maleństwa [IMG]http://images12.fotosik.pl/58/85321c1c327e6123.jpg" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt=""> Quote
ciapuś Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Wczoraj pisała na gg do mnie pani Laba.Lab rozkochał w sobie wszystkich mieszkańców.Uwielbia się bawić piłeczką razem z sunia pani oraz przytulać do kota,ale najlepsza zabawa to wychodzenie przez taras bieg do drzwi wyjściowych i skrobanie żeby go wpuścić:evil_lol: Quote
katya Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 ciapuś napisał(a):Wczoraj pisała na gg do mnie pani Laba.Lab rozkochał w sobie wszystkich mieszkańców.Uwielbia się bawić piłeczką razem z sunia pani oraz przytulać do kota,ale najlepsza zabawa to wychodzenie przez taras bieg do drzwi wyjściowych i skrobanie żeby go wpuścić:evil_lol: No to sielanka po prostu :loveu: Quote
Recommended Posts