Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sam niech sie przywiąże do budy i trochę poszczeka to może mu sie trochę rozjaśni w mózgownicy.

Labuś czeka na kochającego pana i wygodną kanapę- basta!

Posted

Lokum w budzie (BEZ ŁAŃCUCHA!!!!!!!!!!!!!) to nic złego, ale nie dla Laba. Ten pies pewnie nie wiedziałby nawet jak tam wejść, to ewidenty przypadek psa salonowego.

Posted

ciapuś napisał(a):
Dzisiaj miałam telefon w sprawie Laba od bardzo fajnej pani ,niestety pani jest z Krakowa i nie ma jak przyjechać po psa :-(

Ale to przecież nie problem, tu pełno jest transportów w różne strony Polski. ;)

Posted

Lab najlepiej miałby w Łodzi, pod okiem ciapusia - trudno rozstać się z ukochaną istotą, choćby to był pies :lol: . Prawda Agnieszko. Buziaczki od Kacperka.

Posted

mnie się zdaje że jeśli komuś bardzo zależy na tym właśnie psie to po niego przyjedzie,a jeśli nie to znaczy że to tylko taki kaprys i nigdy nie wiadomo co dalej z nim będzie
Pies to nie rzecz którą zamawia się przez internet z dowozem do domu

Posted

To prawda, jeżeli ktoś już decyduje się na Pieska, to powinień po niego przyjechać. Z drugiej strony zdarzają się różne sytuacje i można pomóc z dowozem, ale wtedy trzeba być pewnym domku i tego, że Psiak będzie miał tam cudownie.
Labuś do góry kochany!!! :loveu:

Posted

A ja jestem innego zdania. Choćbym chciała i miała możliwość przygarnąć całe stadko psiaków to nie dałabym rady po nie jechać( ci którzy znają moją sytuację wiedzą dlaczego). Mojej pannicy tez osobiscie nie wyciagałam ze schronu i co??? Ma jak paczek w maśle i jest oczkiem w głowie nie tylko domowników, ale sąsiadów i znajomych).
Nie wyciągajcie zbyt pochopnie wniosków. Liczy sie tylko to czy ci ludzie są w stanie pokochać psa całym sercem i otoczyć go troskliwą opieką a nie to czy mogą po niego przyjechać. Dobrze by było sprawdzić ten domek i podjąć decyzję. Miejsce dla mnie nie ma znaczenia.